Gourmette karakter aangepaste meisje kind
  search
  • Gourmette karakter aangepaste meisje kind
  • Gourmette karakter aangepaste meisje kind
  • Gepersonaliseerde kinder gepersonaliseerde meisjes stoeprand ketting

  Gourmette karakter aangepaste meisje kind

  € 80,00

  Massief zilver 925

  Grootte van het meisje: 22 mm X 135 mm

  Lengte armband: 13-15 cm

  Aantal tekens: maximaal 10 per gezicht

  Personaliseer uw peuter door te kiezen voor graveren, mogelijkheid om aan beide zijden elk type bericht te graveren.

  Gratis graveren

  Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

  Typografie
  Grootte
  Hoeveelheid

  Aanpassing

  Vergeet niet om uw personalisatie op te slaan, zodat u deze aan de winkelwagen kunt toevoegen
  • Maximaal 250 tekens
  • Maximaal 250 tekens
  • Maximaal 250 tekens
   

  Algemene verkoopvoorwaarden

   

  Leveringsvoorwaarden

   

  Retourbeleid

  Gourmette karakter aangepaste kind meisje - Personaliseer uw kinderarmband

  Op zoek naar het perfecte cadeau voor een klein meisje? De art'emi sieraden biedt u dit prachtige gastronomische karakter aangepaste meisje kind in massief zilver. U dit juweeltje gegraveerd om het een nog meer speciale geschenk.

  Ontdek het gastronomische karakter meisje art'emi

  Deze fijnproever is aanpasbaar, dat wil zeggen, u graveren het kleine woord van uw keuze om deze armband uniek te maken. Het juweel is ook beschikbaar aan twee kanten. U kiezen uit verschillende stijlen van typografie. Art'emi heeft de mogelijkheid om sieraden van verschillende groottes te maken. Daarom is dit juweel beschikbaar voor zowel kinderen als vrouwen. Dus je het aan het kleine meisje geven, maar ook aan haar moeder. Bekijk onze gastronomische karakter meisje voor vrouw. Een absoluut schattig eerste sieraad samen om een geboorte te vieren.

  Het aanbieden van een gegraveerde fijnproever is een prachtige aandacht, omdat vaak de persoon die het ontvangt zal houden voor de rest van zijn leven. Dus het is een geweldig persoonlijk souvenir. Geef uw kind een buitengewoon sieraad om te laten zien dat ze uitzonderlijk voor u zijn.

  Gourmette karakter aangepaste meisje kind - een aanpasbare gift

  Al onze creaties zijn gemaakt met zorg en kwaliteitsmaterialen. De keten van deze gourmet voor meisjes is zilver 925, net als het beeldje. Vroeger combineerde we zilver en koper om onze sieraden te maken. Dit stelt ons in staat om sieraden van uitzonderlijke kwaliteit te maken. Al onze zilveren sieraden is natuurlijk geponst "925". Wij verkopen onze sieraden met een echtheidscertificaat en een garantie (geldig voor één jaar). Wil je dit gastronomische karakter meisje kopen? Deze armband model is online en in de winkels verkrijgbaar. U het bestellen bij onze e-shop door de gravure van uw keuze te specificeren. Wilt u meer informatie, dan u ons ontmoeten door naar onze winkel in Brussel te gaan.

  Bekijk ook het meisje karakter armband voor kinderen, en de gastronomische karakter jongen. Voor jonge moeders die willen een juweel afgestemd op dat van hun kind te kopen: de armband charme karakter meisje zal je vullen.

  9 Produceren

  Specifieke referenties

  UPC
  547977015472
  EAN-13
  5454818979860

  Misschien vind je dit ook interessant