De zilveren parelketting van vrouwen
search
  • De zilveren parelketting van vrouwen
  • De zilveren parelketting van vrouwen

De zilveren parelketting van vrouwen

€ 65,00

Massief zilveren ketting

Parels in de vorm van rijstkorrels

Kraag lengte: 42 cm

Gratis verzending - Verzonden binnen 24u-48u

Aantal

  Privacy- en beveiligingsbeleid

van uw persoonsgegevens

  Privacy - Beveiligingsbeleid

uw persoonsgegevens

  Verzendbeleid

Alles over levering

  Leveringsbeleid

Alles wat u moet weten over levering

  Retourbeleid

Alles wat u moet weten over de retourzending

  Retourbeleid

Alles wat u moet weten over de retourzending

Zilveren parelketting voor dames: een kleine parel!

Het is altijd op het thema soberheid en moderniteit dat Artémi deze sublieme kleine ketting heeft gemaakt. De zilveren parelketting voor dames is strak, sober en verfijnd. Het zal je betoveren en charmeren met zijn verfijning. Inderdaad, met zijn massief zilveren kralen in de vorm van rijstkorrels, is het het onmisbare accessoire van een casual look! Het zal je dagelijkse outfits en je avondoutfits opfleuren. Toch zal het in staat zijn om perfect leven en moderniteit te geven aan een meer klassieke chique outfit.

Art'emi en zilveren juwelen

De Brusselse juwelierszaak art'emi kwaliteitsjuwelen van uitzonderlijke materialen aanbiedt. Hier zijn de rijstkorrelvormige kralen van de armband gemaakt van massief zilver (ook bekend als massief zilver of sterling zilver). De laatste bevat minstens 92,5% zilver en 7,5% koper. Puur zilver staat inderdaad bekend als een zeer kneedbaar materiaal. Het is deze combinatie van zilver en koper die het materiaal de kracht geeft die nodig is om deze ketting te maken. Al onze zilveren sieraden dragen het keurmerk "925" als teken van kwaliteit.

De vrouwenketting in zilveren rijstparels van art'emi, een juweel voor het leven

Tijdloos, praktisch en vanuit een grote knowhow, zal de zilveren parelketting voor vrouwen dagelijks uw beste vriend zijn! De Brusselse juwelierszaak zorgt ervoor om deze praktische sieraden om te toveren tot iets magisch en unieks, dat je je hele leven zal volgen. Daarnaast herinneren wij u eraan dat u al onze creaties gratis bij u kunt laten bezorgen in heel Europa. Art'emi garandeert haar sieraden voor een jaar en biedt u ook aan om deze ketting op uw gemak te laten graveren, en dit zonder extra kosten! Geef je fantasie de vrije loop. Wij staan ook tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden.

Deze prachtige ketting past perfect bij de armband parels rijstkorrels.

9 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in