De ster zilveren ketting van de ster van vrouwen
  search
  • De ster zilveren ketting van de ster van vrouwen

  De ster zilveren ketting van de ster van vrouwen

  € 45,00

  Massief zilver 925

  Stervormige hanger

  Kettinglengte: 42 cm

  Sterdiameter: 10 mm

  Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

  Aantal

   

  Algemene verkoopvoorwaarden

   

  Leveringsvoorwaarden

   

  Retourbeleid

  Vrouwen ster zilveren ketting: een juweel dat uit de hemel komt

  Het is binnenkort de verjaardag van je oude vriend, je vrouw, tante, moeder, dochter ... Grote dromer dat je bent, altijd met je hoofd in de sterren, je bent het helemaal vergeten en nu heb je nog maar een paar dagen om het ideale cadeau te vinden. Raak niet in paniek, art'emi heeft de oplossing en biedt u om te kiezen voor haar charmante zilveren ster ketting vrouw. Inderdaad, deze ketting met een discrete en minimalistische stijl past in alle dagelijkse en nachtelijke outfits.

  De delicate zilveren sieraden vanart'emi

  Brusselse sieraden art'emi benadrukt de kwaliteit sieraden gemaakt van uitzonderlijke materialen. De vrouwelijke ster zilveren ketting is gemaakt van massief zilver (meestal ook bekend als 925 zilver, fijn zilver of sterling zilver). De laatste heeft 92,5% zilver en 7,5% koper. Het is deze combinatie van zilver en koper die het materiaal de kracht geeft die nodig is voor de vervaardiging van dit kleine juweel. Als kwaliteitsgarantie is het keurmerk "925" aanwezig op al onze zilveren sieraden.

  De zilveren ster ketting vrouw, een juweel dat de droom verkoopt!

  Het is essentieel om in je sieradendoos nog een discretere versiering te hebben en gaat overal heen. Het is meestal degene waar je naar toe gaat als je niet weet wat je moet doen. Degene die we aantrekken voor speciale gelegenheden, om thuis te blijven of naar het werk te gaan. Je hoeft niet na te denken over wat je moet passen, deze ketting past bij alles, het is veel eenvoudiger! Daarnaast herinneren we u eraan dat al onze creaties de mogelijkheid hebben om gratis te worden geleverd waar u ook bent. Daarnaast hebben we ook een volledig gratis graveerservice waar u van kunt genieten. Tot slot staat de hele gelukkige familie tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden. Vergeet nooit te dromen en houd je hoofd in de sterren met deze mooie zilveren ster ketting vrouw!

  Als je van dit juweel hield, overweeg dan om het te combineren met deze prachtige sterrenarmband en de magie kan beginnen...

  8 Items

  Misschien vind je dit ook interessant