Zilveren parel zwarte vrouwen ronde armband
search
  • Zilveren parel zwarte vrouwen ronde armband
  • Zilveren parel zwarte vrouwenronde armband

Zilveren parel zwarte vrouwen ronde armband

€ 45,00

Massief zilver 925

Halfedelsteen: Zwarte Agaat

Lengte: 16-17cm of 17-18cm

Gewicht: 1.80g

Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

Aantal

  Privacy - Beveiligingsbeleid

uw persoonsgegevens

  Leveringsbeleid

Alles wat u moet weten over levering

  Retourbeleid

Alles wat u moet weten over de retourzending

Zwarte parel zilveren ronde armband: het essentiële accessoire

Het is met soberheid en moderniteit dat Artémi deze sublieme ronde ronde zwarte parelarmband heeft gemaakt. Deze slanke, ingetogen en verfijnde armband zal je bekoren. Het zal je vooral boeien door zijn verfijning. Inderdaad, met zijn zwarte agaat kralen, het is het essentiële accessoire van een casual look! Het zal je dagelijkse outfits en je avondkleding opfleuren. Toch zal het perfect leven en moderniteit geven aan een meer klassieke chique outfit.

Een juweel voor het leven door Artemi

Tijdloos, praktisch en met veel knowhow, de zwarte parel zilveren ronde armband zal uw beste vriend elke dag! De Brusselse juwelierszaak zorgt ervoor dat dit praktische juweel wordt omgetoverd tot iets magisch en unieks, dat je je hele leven zal volgen. We herinneren u er ook aan dat u al onze creaties gratis kunt laten bezorgen in heel Europa. Art'emi garandeert haar sieraden voor een jaar en biedt u ook aan om deze ketting op uw gemak te verbranden, en dit zonder extra kosten! Laat je fantasie de vrije loop. We staan ook tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden.

Massieve zilveren ronde armband 925

De Brusselse juwelen art'emi kwaliteitsjuwelen van uitzonderlijke materialen aanbiedt. Het massief zilver bestaat uit 92,5% zilver en 7,5% koper. Puur zilver staat inderdaad bekend als een zeer kneedbaar materiaal. Het is deze combinatie van zilver en koper die het materiaal de stevigheid geeft die nodig is om deze ketting te maken. Al onze zilveren sieraden dragen de "925" punch als teken van kwaliteit.

Wil je meer? Bekijk ook de zwarte kralenketting om er helemaal uit te zien. Wij bieden niet alleen sieraden voor dames en kinderen, maar ook voor mannen zoals de silver rush armband. Kom wandelen op onze website!

5 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in