De douane zilveren hartketting van de vrouw
  search
  • De douane zilveren hartketting van de vrouw
  • De douane zilveren hartketting van de vrouw
  • De douane zilveren hartketting van de vrouw
  • De douane zilveren hartketting van de vrouw

  De douane zilveren hartketting van de vrouw

  € 60,00

  Massief zilveren ketting

  Hartvormige hanger

  Kettinglengte: 42 cm

  Hanger: 1,5 x 1,5 cm

  Aantal tekens: maximaal 20 aan elke kant

  Gratis graveren

  Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

  Typografie
  Hoeveelheid

  Aanpassing

  Vergeet niet om uw personalisatie op te slaan, zodat u deze aan de winkelwagen kunt toevoegen
  • Maximaal 250 tekens
  • Geen bestanden geselecteerd .png .jpg .gif
  • Maximaal 250 tekens
  • Geen bestanden geselecteerd .png .jpg .gif
  • Maximaal 250 tekens
   

  Algemene verkoopvoorwaarden

   

  Leveringsvoorwaarden

   

  Retourbeleid

  Gepersonaliseerde vrouwen zilveren hart ketting: een sierlijke en elegante ketting

  Bent u op zoek naar een cadeau voor uw zoete en tedere helft? Het is waar dat het niet gemakkelijk is om een geschenk te vinden. Een ketting is altijd een geschenk dat je geliefde zal behagen. Daarom biedt art'emi veel kettingen in massief zilver. Ontdek zonder vertraging een van onze favorieten: de gepersonaliseerde zilveren hart ketting vrouw.

  Art'emi sieraden en knowhow

  Allereerst zijn al onze sieraden gemaakt van massief zilver. Ze bestaan namelijk uit 92,5% zilver en 7,5% koper. Op deze manier maken wij voor u sieraden die zowel sierlijk als robuust zijn. Wat willen we vooral? Bevredig je en vul je met geluk. Dit is de reden waarom wij altijd tot uw beschikking staan en beschikbaar zijn om u te begeleiden bij de keuze van uw sieraden. Op deze manier kunt u ons telefonisch, maar ook per e-mail bereiken. Als u onze winkel wilt bezoeken, helpen wij u graag met de selectie van uw juweel. Daarnaast wil art'emi u twee van haar diensten aanbieden: het graveren van uw juweel en de levering van al uw sieraden. Ten slotte kunnen we elk van onze sieraden aanpassen. Doe dus een beroep op art'emi voor hoogwaardige sieraden, unieke en ongeëvenaarde elegantie.

  Art'emi en haar gepersonaliseerde zilveren hart ketting vrouw

  Art'emi maakt al lang massief zilveren sieraden. Maar we besteden speciale aandacht aan vrouwenkettingen. Onze selectie heeft veel perfecte kettingen te bieden aan de mensen van wie je houdt. In het bijzonder deze hartvormige hanger: ideaal om je vlam aan je geliefde te verklaren. U hoeft niet te wachten op een specifiek evenement zoals Valentijnsdag om dit prachtige juweel aan te bieden. Bovendien zal deze zilveren hartketting een kwaliteitscadeau zijn dat door de jaren heen zal gaan zonder te vernederen. Ontdek deze ketting zonder verdere vertraging op onze site: het is een van de mooiste juwelen in de collectie art'emi.

  Wil je meer vergelijkbare sieraden ontdekken? U zult ook genieten van onze ronde medaille ketting of de meisje karakter ketting,ideaal voor jonge moeders.

  4 Produceren

  Specifieke referenties

  UPC
  541026567011
  EAN-13
  5420401056546

  Misschien vind je dit ook interessant