Dames gourmette breiketting
search
  • Dames gourmette breiketting

Dames gourmette breiketting

€ 45,00

Massief zilver 925

Gewicht: 5,06gr

Lengte: 50 cm

Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

Aantal

  Privacy - Beveiligingsbeleid

uw persoonsgegevens

  Leveringsbeleid

Alles wat u moet weten over levering

  Retourbeleid

Alles wat u moet weten over de retourzending

De keten van alle geneugten

Bent u op zoek naar een gastronomische keten van damesbreekleding van alle genoegens, degene die zal gaan met een van uw outfits? Zoek niet verder, het is hier. De gastronomische zilveren mesh keten is voor u gemaakt. Ten eerste is deze ketting gemaakt van luchtige en licht afgeplatte ringen. Dit type gaas is zeer bekend. Dit juweel, van grote eenvoud, zal je outfits discreet kleden. U echter ook een hanger of medaillon toevoegen, genoeg om uw juweel naar wens aan te passen.

Ongeëvenaarde kwaliteit: zilver

Sieraden Art'emi ontwerpt zijn sieraden met uitzonderlijke materialen. Kwaliteit is erg belangrijk in onze werkplaatsen en we garanderen producten die na verloop van tijd meegaan. Als gevolg hiervan is de gastronomische breiketting voor dames gemaakt van massief zilver (ook wel 925 zilver of sterling zilver genoemd). Het is een legering van 92,5% puur zilver en 7,5% koper, waardoor het juweel grote kracht en stevigheid. Bovendien getuigt de 925 punch van de kwaliteit. Deze massief zilveren ketting is dus van onvergelijkbare kwaliteit zonder zwaar te zijn. Inderdaad, zilver wordt ook gewaardeerd om zijn lichtheid. Ontdek onze knowhow met de materialengids.

Alle mogelijke mogelijkheden: de gastronomische keten

Inderdaad, deze gastronomische keten van vrouwen kan alleen worden gedragen met gemak, maar kan ook worden verfraaid met een hanger, genoeg om al uw wensen te voldoen. U uw sieraden aanpassen als u wilt. Daarom u een hanger kiezen die bij u past en deze graveren met een kleine boodschap, initialen of zelfs een datum die belangrijk voor u is. Bekijk onze blog over cadeau-ideeën voor je moeder.

Tot slot biedt de Art'emi juwelierszaak zijn twee volledig gratis diensten aan: de levering en personalisatie van uw sieraden. Waar moet je over dromen, hè?

5 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in