De turquoise sprongketting van de vrouw
  search
  • De turquoise sprongketting van de vrouw
  • De turquoise sprongketting van de vrouw
  • De turquoise sprongketting van de vrouw

  Turquoise sautoir ketting voor dames

  € 185,00

  Massief zilver 925

  Turkoois

  De diameter van de stenen is onregelmatig

  Lengte: 1m

  Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

  Hoeveelheid

   

  Algemene verkoopvoorwaarden

   

  Leveringsvoorwaarden

   

  Retourbeleid

  Turquoise sautoir ketting: een ongeëvenaarde schoonheid

  De sautoir ketting is een must in de sieradendoos. Vanwege zijn finesse en elegantie is deze turquoise parelspringende ketting nog niet klaar met verleiden. Inderdaad, de turquoise sautoir ketting is ideaal om te dragen op een top, blouse of jurk. Het brengt fantasie in je outfit. Daarnaast is het een origineel cadeau-idee voor je moeder, zus of beste vriend(in) ! U kunt ervoor zorgen dat niemand hetzelfde zal hebben! Tot slot is het een tijdloos juweel dat altijd zal dragen, zelfs tot in het oneindige!

  Inderdaad, dit juweel gaat altijd mee, turkoois en zilver trouwen met alle andere juwelen, of het nu gaat om andere edelstenen, alle soorten goud, witgoud, geelgoud of roségoud en ook strass steentjes! Het moet schijnen.

  Wil je meer cadeau-ideeën voor je moeder, meer kostuumjuwelen? Ontdek onze blogpagina gewijd aan cadeaus voor mama! Misschien is het ideale cadeau hier bekend, net als de doelhangerketting die moet worden gegraveerd.

  Art'emi en uitzonderlijke sieraden

  De Brusselse juwelier art'emi benadrukt zijn kwaliteitsjuwelen gemaakt van uitzonderlijke materialen. Hier is de mesh ketting van de turquoise sautoir ketting gemaakt van massief zilver (of sterling zilver). Het bevat ten minste 92,5% zilver en 7,5% koper. Het is deze mix van zilver en koper die het materiaal de robuustheid geeft die nodig is voor de vervaardiging van damessieraden. Al onze zilveren sieraden hebben het keurmerk "925" als teken van onze kwaliteit en knowhow.

  Trouwens, de rest van het damesjuweel is gemaakt van turkoois. Turkoois is een fijne siersteen van hemelsblauw tot blauwgroen van kleur, ondoorzichtig. Dit zijn edelstenen. Bovendien gebruikten de Perzen het bij de vervaardiging van fantastische sieraden die tegenwoordig etnische sieraden zouden worden genoemd.

  Hierdoor heb je een zilveren juwelenset met halfedelstenen. Als u meer edelstenen wilt, ontdek dan onze sieraden voor vrouwen in koraal, parelmoer, kwarts, agaat of toermalijn.

  Tot slot beheerst art'emi ook goud, zodat je gouden sieraden kunt vinden, vooral vermeil. Het is een 18-karaats goud verguld op een zilveren juweel. Om in totaal goud te zijn, kun je de ketting in goud dicht bij de nek en de rush in vermeil durven. Jullie hebben dus allemaal wat je nodig hebt om de gouden, zilveren of kleurrijke look aan te nemen die je wenst.

  De turquoise sautoir ketting voor dames: een suggestieve ketting

  Elegant en suggestief van een zomer aan zee, de turquoise vrouwenautoir ketting zal je laten duiken in prachtige zomer dagdromen! Geen wonder dat blauw een van onze favoriete kleuren is, het is inderdaad alomtegenwoordig om ons heen. Deze past in al je outfits. Inderdaad, de juwelier art'emi zorgt ervoor om al zijn sieraden om te zetten in magische, unieke en emotionele creaties. Daarnaast herinneren wij u eraan dat u alle creaties art'emi in heel Europa gratis kunt laten bezorgen. We staan ook tot uw beschikking om uw vragen over het aankoop- en productieproces te beantwoorden.

  Laten we niet vergeten dat er een collectie sieraden voor mannen en kinderen beschikbaar is op de site.

  Te consumeren zonder matiging en voor ons grootste plezier met de turquoise barrette ketting, de turquoise drop oorbellen en de turquoise cluster oorbellen. Maak een mooie versiering.

  Opmerking van de dag: ringen zijn in ons dagelijks leven, of het nu met de verlovingsring is, de diamanten trouwring. Daarom hebben we ook de ringen van het dagelijks leven nodig, die we veranderen afhankelijk van onze stemming, met of zonder charmes! Ontdek dan de art'emi ringcollectie.

  5 Produceren

  Specifieke referenties

  UPC
  543396681182
  EAN-13
  5467263839313

  Misschien vind je dit ook interessant