Gids voor armbandmaten

Hoe kies je de juiste armband maat?

Gedragen door mannen en vrouwen, de armband was een beetje verwaarloosd ten gunste van oorbellen en ketting. De laatste jaren is dit juweel echter weer op de voorgrond getreden. Hier is een kleine gebruikershandleiding van de maattabel voor armband.

De grootte van de armband is een belangrijk element dat zorgvuldig moet worden gekozen, zodat de armband kan worden gedragen zonder het risico te lopen deze te verliezen of zonder ongemak. Een slechte maat armband zal vervelend zijn en je riskeert, als de laatste te groot is, om hem te verliezen.

Hoe meet je je pols?

Er zijn verschillende manieren om de grootte van een armband te meten. Maar zorg er vooral voor dat dit artikel prominent op uw computer wordt weergegeven, voor het geval uw lieveling erop valt... toevallig!

De grootte van de pols staat voorop, zodat u de armband kunt kiezen die het beste bij u past. Om een pols te meten is er geen 36.000 oplossing. U hebt een meetlint of, als dat niet het gebeurt, een tekenreeks en een liniaal nodig.

  • Om te beginnen moet je om je pols gaan en ervoor zorgen dat je een vinger tussen je huid en de meter of snaar laat. Als u meet met een tekenreeks, rapporteert u de lengte van de benodigde draad op een liniaal om de lengte te kennen. Aan de andere kant, als je een armband wilt hebben met een losse slijtage, kun je 1 centimeter aan deze maat toevoegen. Aan de andere kant, als je een vrij ruime poort wilt, kun je tot twee centimeter meer gaan. Verder neem je het risico om een te losse armband te hebben en riskeer je deze te verliezen.
  • Dan, voor stijve armbanden (rushes), is het niet genoeg om de polsmaat te kennen. U moet ook de grootte van uw hand meten om ervoor te zorgen dat deze door de armband gaat.
  • Vergeet ook niet om naar uw juwelier te gaan, hij is het best geplaatst om u te helpen en het is vaak gratis.

Zoom in op standaard armband maten

Als je een geschenk aan een persoon moet doen, is het soms ingewikkeld om de maat van een pols te nemen zonder argwaan te wekken! Zodat u een idee krijgt van de standaard maten voor armbanden, hieronder geven wij u de standaard maten voor dames, heren en kinderen zodat u weet welke maat u moet kiezen.

Armbanden voor dames. De grootte van de polsen van vrouwen varieert afhankelijk van de morfologie van de persoon. Er kan echter als basis worden aangenomen dat de standaardmaat van een armband voor vrouwen ongeveer 19 cm is. Als je een volledige draagdoek wilt, kun je kiezen voor een armband van 20 centimeter.

Armbanden voor mannen. Armbanden voor mannen hebben een afmeting van ongeveer 20-21 cm lang. De kleinste maten kunnen 18,5 cm zijn en de grootste 23 cm. Het zal in dit paneel nodig zijn om de keuze van de lengte van de armband aan te passen aan de morfologie van de man aan wie je een geschenk wilt geven.

Armbanden voor kinderen. Pasgeboren, kind of adolescent, de grootte van polsen zal niet hetzelfde zijn. Voor pasgeborenen hebben de fijnproevers en armbanden die u zult vinden maten tussen 14 en 16 cm. Als je slim bent, ga je naar een model met ringen van bevestigingsmiddelen op verschillende niveaus, waardoor je de eerste levensjaren een evoluerende armband kunt hebben. Wat betreft armbanden voor kinderen / tieners, deze hebben een grootte tussen de 16 en 18 centimeter. Ook hier kunt u kiezen voor een sluiting met twee ringen om de armband aan te passen aan de ontwikkeling van het kind.

hoe kiest u de maat van uw armband op de artemi online winkel.png

Dus, als je het hebt begrepen, is het kiezen van een armband met verschillende bevestigingsmiddelen (schaalbaar) het juiste plan!

Een maat die in de loop van de tijd verandert: je armband past zich aan je evoluties aan

De jaren gaan voorbij en onze morfologieën evolueren in verschillende richtingen. Of we nu aankomen of afvallen, sieraden blijven en het is mogelijk om het met ons te laten evolueren. Vergroting en/of reductie van armbanden is mogelijk dankzij de knowhow van art'emi. Aarzel niet om de Brusselse juwelierszaak de sieraden toe te vertrouwen die u met u wilt zien evolueren. Wij kunnen u aangepaste oplossingen bieden zodat u uw sieraden elke dag kunt dragen.