Gids voor ringmaten

Hoe weet je je ringmaat?

Er is altijd een goede gelegenheid om jezelf te trakteren en/of een ring aangeboden te krijgen. Ja, ja. Ik zweer het je. Verjaardagen, examens, nieuwe baan, nieuw leven, sommige momenten verdienen een speciale intentie. Je bent op het internet (zoals gewoonlijk bravo!) En dat is BAM, het is het drama! Je hebt net een mooie ring gekraakt tijdens het winkelen. Het grote intergalactische probleem is dat je je vingermaat niet kent. Vreselijk, hè? Daarna zal ik je vertellen dat het is als voor je schoenmaat, je moet je ringmaat meten, om te voorkomen dat je een juweel te klein of te breed kiest.

Er zijn verschillende manieren om de grootte van een ring te meten. Maar zorg er vooral voor dat dit artikel prominent op uw computer wordt weergegeven, voor het geval uw lieveling erop valt... toevallig!

De truc van Art'emi: Als u een dunne ring wilt aanschaffen, kiest u uw gebruikelijke ringmaat. Aan de andere kant, als je keuze is op een ring van 3 tot 5 mm dik, zoals de brede gebogen ring in zilver voor vrouwen van Art'émi,vergeet dan niet om de taille net boven te nemen!

Hier zijn de oplossingen die wij u bieden om uw ringmaat te meten:

Om je ringmaat te bepalen, biedt art'emi 4 methoden:

 1. Meet handmatig de omtrek van de betreffende vinger
 2. Meet de grootte van je ring met een liniaal
 3. Gebruik onze virtuele zwemmer
 4. Laat uw vinger meten door een professionele juwelier
 5. Bestel uw baguier gratis

Ringgrootte conversietabel

 1. Meet de omtrek van uw vinger handmatig
 • Pak de meter van een naaister of knip een strook papier of een stuk touw van enkele centimeters lang uit.
 • Ga met deze strip of de naaimeter rond de vinger die de ring op het niveau van de belangrijkste falanx zal dragen (het wordt vaak aanbevolen om de meting te doen op het niveau van de tweede falanx, in het midden van de vinger).

Waarschuwing: draai de strip niet te hard aan wanneer u deze om uw vinger omringt om er zeker van te zijn dat de ring ook naar de gewrichten gaat.

 • Maak een markering waar de strip samenkomt.
 • Rol je strip uit en meet met een millimeter liniaal de lengte die nodig is om om je vinger te gaan. (Alshet teken zich tussen twee vinkjes bevindt, let dan op het hogere vinkje)
 • Om de grootte van uw ring te achterhalen, raadpleegt u onze correlatietabel hierboven. Voorbeeld: als de gemeten lengte 5,4 cm is, is de te bestellen maat 54.

raad:

§ Meet je vingertruc aan het einde van de dag, wanneer de temperatuur hoger is. Dit is wanneer je vingers het meest gezwollen zijn. U vermijdt het kiezen van een ring die u te veel aanspant.

§ Als u aarzelt tussen twee maten, kies dan de grotere

Mesurer votre doigt avec un mettre ruban pour trouver la taille de votre bague bijouterie en ligne artemi.jpg

 1. Meet de diameter van je ring met een liniaal

Meet de binnendiameter van een van uw ringen met een liniaal of remklauw en noteer de overeenkomstige grootte volgens de onderstaande tabel met correspondenties.

Europese en Amerikaanse ringmaat online juwelierszaak artemi.png

 1. Gebruik een virtuele baguier:

Voor een vrouw is de draai van de vinger gemiddeld van 52 tot 54, maten voorgesteld door art'emi. Om uw ringmaat te bepalen, gebruikt u de virtuele baguier hieronder door te controleren of de 10 cm-indicator 10 cm op uw scherm meet.

 • Plaats een van je ringen (degene die het beste bij je vinger past) op de verschillende cirkels van de baguier die je vingermaat bepalen.
 • Beweeg uw ring op het scherm totdat u de overeenkomstige binnendiameter vindt. Wanneer de binnendiameter van je ring precies samenvalt met de binnendiameter van een cirkel, heb je de juiste vingermaat voor je gevonden.

Opmerking: De buitenkant van de baguier lijn moet nog zichtbaar zijn.
Als er twijfel is, kies dan een maat hierboven. Want vergeet niet dat de vingers in de zomer de neiging hebben om licht op te zwellen ...

virtuele baguier om artemi juwelen te drukken.png

 1. Laat uw vinger meten door een professionele juwelier

Deze gebruikt een baguier (een reeks ringen van verschillende afmetingen die hij aan je vinger probeert te geven totdat hij degene vindt die bij je past) of een triboulet, een soort kegelvormige mouw waarin we een ring plaatsen om de binnenomtrek te meten.

5.Bestel uw baguier gratis

1.Hoe?

Door u te registreren op onze site en het verzoek in te dienen via onze after-sales service of door ons een e-mail te sturen naar het volgende adres [email protected]

2.Wat ontvang ik?

Je gaat deze zwemmer pakken, het ziet eruit als een riem. Wikkel het om je vinger en doorloop het uiteinde door de lus om een ring te vormen. Schuif je vinger in de bader. Aangepast zodat het goed aan uw maat is aangepast.

Controleer of het gemakkelijk op het vingergewricht glijdt. Lees het vinkje dat wordt aangegeven wanneer de baguier goed op uw maat is. Noteer de informatie of maak een foto van de baguier met de informatie.

3.Wat moet ik met de informatie doen?

U heeft ons uw maat per e-mail meegedeeld, als u zeker wilt zijn dat u zich niet vergist, kunt u ons de foto sturen.