Diamanten gouden oorbellen
  search
  • Diamanten gouden oorbellen
  • Diamanten gouden oorbellen

  Diamanten gouden oorbellen

  € 80,00

  Vermeil oorbellen

  18-karaats geel verguld

  Lengte van de hanger: 3cm

  Lengte hanger: 2 cm

  Totale lengte van de oorbel: 4.5cm

  Gewicht: 1.5g

  Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

  Hoeveelheid

   

  Algemene verkoopvoorwaarden

   

  Leveringsvoorwaarden

   

  Retourbeleid

  Gouden diamanten oorbellen: een discreet paar

  Deze prachtige gouden diamanten oorbellen zijn perfect voor het pronken van uw alledaagse of geklede outfits. Discreet, sensueel en elegant, zullen ze de zekerheid van uw sieraden doos. Licht geverfd, ze zijn ook licht en verdampt. Deze mysterieuze oorbellen zal aankleden je look zonder het krijgen van de overhand. Het is een subliem ornament, maar een die niet stikken. Aarzel niet en maak de lieve en flirterige vrouw die in je!

  Art'emi en vermeille als creatieve basis

  Gemaakt van unieke materialen, art'emi sieraden is van een zeldzame kwaliteit. Bijvoorbeeld, deze mooie gouden diamanten oorbellen voor vrouwen werden gemaakt in vermeil. Dit is zilver 925 met een gouden plaat met een minimale dikte van 3 micron. Voor geïnteresseerden wordt het proces elektrolyse genoemd. Het goud dat voor deze beplating wordt gebruikt is 18 karaats goud, dat bestaat uit minstens 75% puur goud. Bovendien geeft vermeil geen allergie omdat het zilver bedekt is met goud, twee anallerge metalen! Tot slot, een ander voordeel van vermeil is dat het weerstand uit de gewone heeft.

  De gouden diamanten oorbellen vanart'emi, een juweel vol lichtheid

  Dit paar oorbellen is perfect voor discrete, verlegen en delicate vrouwen. Als omkering herinneren we u eraan dat u al onze creaties wereldwijd gratis laten leveren. Bovendien is het heel goed mogelijk om te laten graveren wat je wilt gegraveerd op deze charmante creatie, en dit zonder extra kosten. Tot slot blijft het art'emi team tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden. Vind ons op de website, de blog Art'emi of sociale netwerken om ervoor te zorgen dat u geen nieuwe dingen mist!

  Te consumeren zonder matiging met de diamanten ketting.

  10 Produceren

  Specifieke referenties

  UPC
  544841184265
  EAN-13
  5402033369683

  Misschien vind je dit ook interessant