Diamanten gouden oorbellen
search
  • Diamanten gouden oorbellen
  • Diamanten gouden oorbellen

Diamanten gouden oorbellen

€ 80,00

Vermeil oorbellen

18-karaats geel verguld

Lengte van de hanger: 3cm

Lengte hanger: 2 cm

Totale lengte van de oorbel: 4.5cm

Gewicht: 1.5g

Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

Hoeveelheid

 

Algemene verkoopvoorwaarden

 

Leveringsvoorwaarden

 

Retourbeleid

Gouden diamanten oorbellen: een discreet paar

Deze prachtige gouden diamanten oorbellen zijn perfect voor het pronken van uw alledaagse of geklede outfits. Discreet, sensueel en elegant, zullen ze de zekerheid van uw sieraden doos. Licht geverfd, ze zijn ook licht en verdampt. Deze mysterieuze oorbellen zal aankleden je look zonder het krijgen van de overhand. Het is een subliem ornament, maar een die niet stikken. Aarzel niet en maak de lieve en flirterige vrouw die in je!

Art'emi en vermeille als creatieve basis

Gemaakt van unieke materialen, art'emi sieraden is van een zeldzame kwaliteit. Bijvoorbeeld, deze mooie gouden diamanten oorbellen voor vrouwen werden gemaakt in vermeil. Dit is zilver 925 met een gouden plaat met een minimale dikte van 3 micron. Voor geïnteresseerden wordt het proces elektrolyse genoemd. Het goud dat voor deze beplating wordt gebruikt is 18 karaats goud, dat bestaat uit minstens 75% puur goud. Bovendien geeft vermeil geen allergie omdat het zilver bedekt is met goud, twee anallerge metalen! Tot slot, een ander voordeel van vermeil is dat het weerstand uit de gewone heeft.

De gouden diamanten oorbellen vanart'emi, een juweel vol lichtheid

Dit paar oorbellen is perfect voor discrete, verlegen en delicate vrouwen. Als omkering herinneren we u eraan dat u al onze creaties wereldwijd gratis laten leveren. Bovendien is het heel goed mogelijk om te laten graveren wat je wilt gegraveerd op deze charmante creatie, en dit zonder extra kosten. Tot slot blijft het art'emi team tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden. Vind ons op de website, de blog Art'emi of sociale netwerken om ervoor te zorgen dat u geen nieuwe dingen mist!

Te consumeren zonder matiging met de diamanten ketting.

10 Produceren

Specifieke referenties

UPC
544841184265
EAN-13
5402033369683

Misschien vind je dit ook interessant