De kwarts roze zilveren ring van de vrouw
  search
  • De kwarts roze zilveren ring van de vrouw
  • De kwarts roze zilveren ring van de vrouw

  De kwarts roze zilveren ring van de vrouw

  € 160,00

  Massief zilver 925

  Roze en parelmoer kwarts charme

  Ringbreedte: 7mm

  Gewicht: 14.7g

  Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

  Vingerdraai
  Hoeveelheid

   

  Algemene verkoopvoorwaarden

   

  Leveringsvoorwaarden

   

  Retourbeleid

  Dames kwarts roze zilveren ring - Een perfecte mix van elegantie en zekerheid!

  Omdat sieraden een kostbaar element zijn, stopt art'emi al zijn knowhow in hun creatie. Het merk verfraait uw stijl opnieuw met sierlijke en hoogwaardige materialen. Ondanks je drukke dagelijkse leven, wil je een sterke ring? Ontdek zonder te wachten op de zilveren ring roze kwarts vrouw. De ring is eigenlijk een essentieel juweel op de vingers van een vrouw. Daarom hebben we ons degene voorgesteld die je tot in de perfectie zal sublimeren. Het is zorgvuldig ontworpen voor de meest koket vrouwen. Laat uw gevoeligheid spreken en tonen de essentie van romantiek. Ontdek deze prachtige zilveren ring snel.

  Speel de verleidingskaart tot aan je vingertoppen met de roze zilveren ring kwarts vrouw

  Deze ring is altijd afgestemd op al je kleding. Zo gevarieerd als ze zijn. Van de meest klassieke tot de meest extravagante. Het ideale juweel kan net zo veel over een outfit overdag als het gaat over het verfraaien van een avond outfit. Een missie perfect vervuld door de roze zilveren ring kwarts vrouw. Als het je uiterlijk geneest, slaagt het er ook in om je gevoeligheid te benadrukken. Geniet van deze charmante aanwinst die het verschil zal maken. Een materiaal zoals kwarts is inderdaad ideaal voor oneindige elegantie.

  Het is ook een kostbaar geschenk om zonder aarzeling te geven! Het dragen van een groot teken van genegenheid, de zilveren ring roze kwarts vrouw zal, in feite, perfect zijn als een geschenk bedoeld voor een vrouw dierbaar voor je.

  Zeker plezier, kiezen voor dit prachtige geschenk. Het is perfect voor het verrukken van een uitzonderlijke vrouw. Art'emi biedt een unieke creatie. Het geeft klasse en elegantie aan de drager.

  Kies voor kwaliteit, kies art'emi

  De zilverblonde kwarts vrouwenring, dankzij de massief zilver productie, is ongelooflijk solide. Laat u niet alleen betoveren door de kwaliteit van dit juweel, maar ook door de schoonheid van de steen. Een zekere romantiek komt voort uit deze meest delicate creatie. Laat de charme vestigen in uw kleding routine. Daarom, wie kon zijn pracht weerstaan?

  Wil je een ring die perfect bij je persoonlijkheid past? Dankzij art'emi heb je het juweel gevonden dat je nodig hebt! Wilt u een unieke en verfijnde ring? Poëtisch en dromerig, de zilveren ring roze kwarts vrouw zal sublimeren je. Dus geniet van de zuiverheid en geniet van de uitstekende kwaliteit door de jaren heen!

  Bent u op zoek naar een cadeau idee? Ontdek, naast dit prachtige juweel, onze andere creaties voor vrouwen. Bekijk nu onze rosébloem zilveren oorbellen.

  10 Produceren

  Specifieke referenties

  UPC
  543972135696
  EAN-13
  5400071624344

  Misschien vind je dit ook interessant