Gepersonaliseerde armband van de kindslaaf
  search
  • Gepersonaliseerde armband van de kindslaaf
  • Gepersonaliseerde armband van de kindslaaf
  • Gepersonaliseerde armband van de kindslaaf
  • Gepersonaliseerde armband van de kindslaaf

  Gepersonaliseerde armband van de kindslaaf

  € 145,00

  Massief zilver 925

  Aantal tekens: maximaal 10

  Klein: grootte kinderen/tieners

  Medium: tiener/vrouw grootte

  Breed: mannen maat

  Gratis graveren

  Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

  Typografie
  Grootte
  Hoeveelheid

  Aanpassing

  Vergeet niet om uw personalisatie op te slaan, zodat u deze aan de winkelwagen kunt toevoegen
  • Maximaal 250 tekens
  • Maximaal 250 tekens
   

  Algemene verkoopvoorwaarden

   

  Leveringsvoorwaarden

   

  Retourbeleid

  Gepersonaliseerde kinderarmband: het werk van art'emi

  Ben je op zoek naar een sieradencadeau idee om aan je kind aan te bieden? Ben je op zoek naar een uniek en origineel cadeau voor een doop of voor een verjaardag? Het is waar dat het vinden van een gouden juweel of een zilveren juweel voor kinderen niet eenvoudig is. Inderdaad, kinderen zijn niet gemakkelijk in termen van geschenken. Daardoor besteden ze niet altijd aandacht aan hun bedrijf. Daarom heeft u een kwaliteitsjuweel nodig dat niet gemakkelijk wordt beschadigd. Gebruik dus de juwelierszaak art'emi voor een sterling zilveren armband, origineel en uniek.

  Art'emi en zijn knowhow

  Om te beginnen werkt het sieradenmerk art'emi al heel lang aan de personalisatie van verschillende soorten sieraden: gouden armband, ketting, gouden ketting, gouden ring, ring, ketting, manchetknopen, creolen, ketting, kettingketting, zilveren hanger, medaillon, ketting, hanger ketting, verlovingsring en vele anderen. Daarnaast kunt u al onze sieraden personaliseren. Je kunt woorden schrijven, of zelfs een belangrijke datum om niet te vergeten of een tekening. Je kunt eindeloos graveren wat je wilt op je sieraden van het merk Art'emi.

  Het sieradenmerk Art'emi beantwoordt graag al uw vragen. Wij adviseren u graag. Of het nu gaat om de keuze van de gravure of om de selectie van de gepersonaliseerde kinderarmband in sterling zilver met keurmerk 925, aan te bieden.

  Art'emi en het kind gepersonaliseerde slaaf armband

  Zoals we eerder vermeldden, is een gepersonaliseerde kinderslavenarmband een perfect cadeau om te geven aan een kind dat dicht bij je hart ligt. Naast dat het origineel is, blijft dit geschenk sober en discreet dankzij de gepersonaliseerde gravures die je erop kunt laten graveren. Het is belangrijk om te benadrukken dat onze gravures volledig gratis zijn, zonder extra kosten. Dan bieden wij verschillende soorten armbanden gemaakt met edelmetalen, zoals toermalijn, vermeil, leer, turkoois, parels, parelmoer, fijne stenen, roségoud, massief zilver, witgoud, halfedelstenen, agaat, rozenkwarts en nog veel meer. Sieraden art'emi onderscheidt zich, niet alleen in het aanpassen van uw sieraden, maar ook in het indrukwekkende werk met massief zilver. Dus, als je graag een uniek, origineel en elegant cadeau wilt aanbieden. Doe een beroep op de expertise van sieraden art'emi.

  Voor kinderen hebben we ook de meisjeskarakterarmband ontworpen. Van hetzelfde type hebben we de jongenskarakterarmband : een juweel met hun beeltenis. Het sieradenmerk biedt Art'emi ook zijn collectie heren- en damessieraden aan, met gouden en zilveren sieraden. Je hebt tijdloos in je sieradendoos om dit seizoen glamoureus, trendy en discreet te zijn. Aarzel niet om onze site te bezoeken om een kijkje te nemen in onze collecties sieraden om te graveren.

  9 Produceren

  Specifieke referenties

  UPC
  543522633160
  EAN-13
  5462835160949

  Misschien vind je dit ook interessant