Gepersonaliseerde armband van de kindslaaf
search
  • Gepersonaliseerde armband van de kindslaaf
  • Gepersonaliseerde armband van de kindslaaf
  • Kind gepersonaliseerde slaaf armband
  • Gepersonaliseerde armband van de kindslaaf
  • Gepersonaliseerde armband van de kindslaaf

Gepersonaliseerde armband van de kindslaaf

€ 60,00

Massief zilver 925

Aantal tekens: maximaal 10

Klein: grootte kinderen/tieners

Medium: tiener/vrouw grootte

Breed: mannen maat

Gratis graveren

Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

Typografie
Grootte
Aantal

Productmaatwerk

Vergeet uw aanpassingen niet op te slaan, anders kunt u het product niet aan de winkelwagen toevoegen
  • Max. 250 karakters
  • Max. 250 karakters
  Privacy - Beveiligingsbeleid

uw persoonsgegevens

  Leveringsbeleid

Alles wat u moet weten over levering

  Retourbeleid

Alles wat u moet weten over de retourzending

Gepersonaliseerde kinderslaafarmband: het werk vanart'emi

Ben je op zoek naar een sieraden cadeau idee om aan je kind te geven? Bent u op zoek naar een uniek en origineel cadeau voor een doop of voor een verjaardag? Het is waar dat het vinden van een gouden juweel of een zilveren juweel voor kinderen niet eenvoudig is. Inderdaad, kinderen zijn niet gemakkelijk in termen van geschenken. Daardoor letten ze niet altijd op hun zaken. Dit is de reden waarom u een kwaliteitsjuweel nodig heeft dat niet gemakkelijk zal worden beschadigd. Dus, bel de juwelierszaak art'emi voor een massief zilveren armband, origineel en uniek.

Art'emi en knowhow

Om te beginnen werkt het sieradenmerk art'emi al lange tijd aan het aanpassen van verschillende soorten sieraden: gouden armband, ketting, gouden ketting, gouden ring, ring, ketting, manchetknopen, creolen, ketting, kettingketting, zilveren hanger, medaillon, halslijn, hanger ketting, verlovingsring en nog veel meer. Daarnaast kunt u al onze sieraden aanpassen. Je kunt woorden schrijven, of zelfs een belangrijke datum om niet te vergeten of een tekening. Je kunt eindeloos graveren wat je wilt op je sieraden van het merk Art'emi.

Het sieradenmerk Art'emi beantwoordt graag al uw vragen. Ook adviseren wij u graag. Of het nu gaat om de keuze van de gravure of bij de selectie van de gepersonaliseerde kinderarmband in massief zilver met 925 keurmerk, te bieden.

Art'emi en het kind gepersonaliseerde slaaf armband

Zoals eerder vermeld, is een gepersonaliseerde slavenarmband voor kinderen het perfecte cadeau om te geven aan een kind dat je dierbaar is. Het is ook een origineel geschenk terwijl het sober en discreet blijft, dankzij de unieke gravures die je erop kunt laten schrijven. Opgemerkt moet worden dat onze gravures volledig gratis zijn.

Dan bieden wij verschillende soorten armbanden gemaakt met edelmetalen, zoals toermalijn, vermeil, leer, turkoois, parelmoer, fijne stenen, roségoud, massief zilver, witgoud, halfedelstenen, agaat, rozenkwarts en nog veel meer. art'emi sieraden zich niet alleen in het maatwerk van uw sieraden, maar ook in het indrukwekkende werk met massief zilver. Dus, als u graag een uniek, origineel en elegant geschenk wilt aanbieden. Doe een beroep op de expertise van de juwelierszaak art'emi.

Voor kinderen hebben we ook de meisjes karakter armband ontworpen. Van hetzelfde type hebben we de jongenspersonagearmband : een juweel met hun beeltenis. Het sieradenmerk Art'emi biedt ook zijn collectie heren- en damessieraden aan, met gouden en zilveren sieraden. Je hebt tijdloos in je sieradendoos om dit seizoen glamoureus, trendy en discreet te zijn. Kom gerust eens langs op onze website om een kijkje te nemen in onze collecties sieraden om te graveren.

10 Items

Specifieke referenties

ean13
5462835160949
upc
543522633160

Je bent misschien ook geïnteresseerd in