Mannen aangepaste zilveren junk armband
  search
  • Mannen aangepaste zilveren junk armband
  • Mannen aangepaste zilveren junk armband
  • gepersonaliseerde mannen zilveren rush armband
  • man aangepaste cash armband typografie
  • man aangepaste cash armband typografie

  Mannen aangepaste zilveren junk armband

  € 85,00

  Massief zilver 925

  Instelbare maat 15,5 cm, 16,5 cm of 18 cm

  Meten: 3,8 x 0,5 mm

  Gewicht: 4.42gr

  Aantal karakters: Recto 25 tekens

  Gratis graveren

  Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

  Typografie
  Grootte
  Hoeveelheid

  Aanpassing

  Vergeet niet om uw personalisatie op te slaan, zodat u deze aan de winkelwagen kunt toevoegen
  • Maximaal 250 tekens
  • Maximaal 250 tekens
   

  Algemene verkoopvoorwaarden

   

  Leveringsvoorwaarden

   

  Retourbeleid

  De tijdloze brace

  De aangepaste heren rush armband te graveren is een tijdloos juweel. Echter, het is terug in zwang dit jaar 2020. Dun, glad en schoon, het kan worden gecombineerd met je eenvoudigste outfits en je chicste outfits. Zilveren sieraden zijn tijdloos, het kan elk seizoen gedragen worden. U deze armband ook uniek maken dankzij de personalisatieservice die wij aanbieden. Aarzel niet en kies voor deze modieuze armband.

  Personaliseer je rush armband om het uniek te maken

  Zin in een armband die je nergens anders vindt? Personaliseer je armband met een gravure die er net zo uitziet als jij. U een voornaam, een woord, een symbool, een tekening, alles wat uw persoonlijkheid of die van uw dierbaren zal weerspiegelen graveren. Dan u kiezen welk type van het schrijven u wilt. Bovendien kan een klein gegraveerd woord een aandacht zijn die de persoon zal verrukken die de armband als gift ontvangt. Als u op zoek bent naar een originele, elegante en tijdloze armband is deze custom armband de voor u.

  Een hoogwaardige custom rush armband

  Art'emi zorgt ervoor dat haar producten en materialen van uitzonderlijke kwaliteit zijn. Inderdaad deze aangepaste mannen rush armband is gemaakt van massief zilver 925, een materiaal dat duurt na verloop van tijd. Daarnaast is massief zilver 925 een legering tussen 92,5% puur zilver en 7,5% koper. Wij streven ernaar om u duurzame en duurzame sieraden aan te bieden. Heren, u bent niet de enige gelukkigen voor deze aangepaste armband, we hebben modellen voor het hele gezin, vrouw en kind te ontdekken in de bijbehorende tabbladen.

  Heeft u een heel specifiek idee in gedachten? Wij bieden u aan om onze blog over de juweel man te lezen: uitgegroeid tot een goudsmid voor de tijd van een juweel.

  Heeft u aanvullende vragen over onze sieraden, neem dan contact met ons op. U ons ook volgen op sociale netwerken om nieuws en nieuws in uitvoering te krijgen.

  9 Produceren

  Specifieke referenties

  UPC
  548557830133
  EAN-13
  5403897997388

  Misschien vind je dit ook interessant