Armband graveren charme karakter aangepaste jongen vrouw
  search
  • Armband graveren charme karakter aangepaste jongen vrouw
  • Het charmekarakter van de armband douane jongenvrouw
  • armband typografie charme karakter jongen gepersonaliseerde vrouw
  • armband typografie charme karakter jongen gepersonaliseerde vrouw

  Armband charme karakter aangepaste jongen vrouw

  € 45,00

  Sterling zilver 925

  Afmetingen jongens: 22 mm x 135 mm

  Katoenen koord

  Verstelbare taille

  Aantal tekens: maximaal 10 per zijde

  Gratis graveren

  Gratis verzending - Wordt binnen 24-48 uur verzonden

  Typografie
  Grootte
  Tekenreekskleur
  Hoeveelheid

  Aanpassing

  Vergeet niet om uw personalisatie op te slaan, zodat u deze aan de winkelwagen kunt toevoegen
  • Maximaal 250 tekens
  • Maximaal 250 tekens
  • Geen bestanden geselecteerd .png .jpg .gif
   

  Algemene verkoopvoorwaarden

   

  Leveringsvoorwaarden

   

  Retourbeleid

  Een bedelarmband die alle woede is

  Hou je van sieraden en wil je originele sieraden ontdekken die uit het dagelijks leven komen? De bedelarmband is dus voor jou. Een charme is een klein mooi juweeltje dat is opgehangen. Dientengevolge, deze breoca armband karakter jongen is samengesteld uit een touw armband evenals een jongen karakter charme gemaakt van zilver. Je bent verleid, hè? Daarom maakt Art'emi sieraden verschillende karaktersieraden om je familie te weerspiegelen. Je hebt genoeg om een uniek en aanpasbaar juweel aan te bieden aan de mensen om je heen.

  Wilt u uw gezin een cadeau geven voor Pasen? Bekijk hier onze cadeau-ideeën.

  Een ideale combinatie van materie

  Inderdaad, dit juweel is gemaakt met verschillende materialen, die bovendien perfect combineren! De armband zelf is gemaakt van katoen. Het is een element dat overal te vinden is, maar ken je echt de oorsprong van katoen? Laat ons u informeren! Katoen is een natuurlijke plantaardige vezel die de zaden van de katoenboom omringt. Dit materiaal werd gebruikt uit het oude Egypte en bleef zich ontwikkelen tot 1764 toen de eerste machine verscheen om de stof te maken.

  Maar dat is niet alles! De charme van het jongenspersonage is gemaakt van massief zilver. Het is een edelmetaal, veel gebruikt in de wereld van sieraden, maar niet alleen, zilver wordt in wezen uitgebuit voor geldproductie. Laten we teruggaan naar het zilver in de juwelen. Deze wordt beschouwd als de maan en goud als de zon. Deze associatie symboliseert vrouw, zuiverheid en zoetheid.

  Aarzel je nog steeds?

  Weet je het niet zeker van deze armband? Wilt u meer informatie? Allereerst staat het Art'emi team tot uw beschikking voor alle informatie! Bovendien kunt u zeker zijn van één ding, u zult profiteren van ongeëvenaarde service. Ja, de juwelier Art'emi biedt een gratis maatwerkservice en de levering van sieraden gratis! Je aarzelt minder in één keer, hè?

  Tot slot, wil je andere modellen zien? Aarzel niet om onze website te bekijken en laat u verleiden door onze prachtige Drop Stone oorbellen of onze tree of life ketting (beschikbaar voor het hele gezin!).

  10 Produceren

  Specifieke referenties

  UPC
  541100491751
  EAN-13
  5412635252207

  Misschien vind je dit ook interessant