Zilveren armbandbar agaat zwarte vrouw
search
  • Zilveren armbandbar agaat zwarte vrouw
  • Zilveren armband bar agaat zwarte vrouw

Zilveren armbandbar agaat zwarte vrouw

€ 45,00

Massief zilver 925

Halfedelsteen: Zwarte Agaat

Lengte: 17 cm

Gewicht: 3.1g

Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

Aantal

  Privacy - Beveiligingsbeleid

uw persoonsgegevens

  Leveringsbeleid

Alles wat u moet weten over levering

  Retourbeleid

Alles wat u moet weten over de retourzending

Een onweerstaanbaar juweel: de zwarte agaat bar armband

De armband is een juweel van ons dagelijks leven. Inderdaad, het is een accessoire om te dragen voor alle gelegenheden. Daarom moet de armband kunnen worden geassocieerd met al onze outfits en andere sieraden! Daarom is de zwarte agaat bar armband iets voor jou. Elegant en discreet, het is de ideale armband.

Is het een geschenk? Bekijk onze blogpagina over back-to-school cadeau-ideeën!

Een halfedelsteen: zwarte agaat

De bararmband is samengesteld uit zwarte agaatkralen. Het is halfedelsteen. Zoals u weet, Art'emi niet berust op de kwaliteit van haar materialen, daarom is deze armband van hoge kwaliteit. Zwarte agaat heeft veel betekenis. Het is inderdaad bekend dat het beschermt tegen het kwaad en de problemen van het dagelijks leven. Bovendien maken agaat in de Chinese astrologie deel uit van de liefdesstenen die verondersteld worden het sentimentele leven te bevorderen. Ten slotte wordt deze steen vaak geassocieerd met zilver, zoals voor deze massief zilveren bararmband. Het zilver dat de ontwerper Artemis gebruikt is 925 zilver, resistent en robuust, ideaal voor uw dagelijks leven.

Wilt u meer informatie over sieradenmaterialen Art'emi ? Bekijk onze materialengids.

Dat is nog niet alles, Art'emi biedt je aan om deze armband samen te stellen met de zilveren slavenarmband en de damesmedaillearmband.

Brussel jewellery Art'emi

Ontdek de OFFFERTS-diensten van de juwelier Art'emi. Allereerst is het graveren van sieraden volledig gratis, daarna is de levering van uw sieraden ook gratis. Wij wensen u de beste ervaring met Art'emi.

Aarzel niet om ons uw mening op de site te sturen!

Tot slot, als u nog vragen heeft over maatwerk, een sieraad of een speciaal verzoek, stuur ons dan een bericht. Wij helpen u graag verder.

5 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in