Zilveren armbandbar agaat zwarte vrouw
  search
  • Zilveren armbandbar agaat zwarte vrouw
  • Zilveren armband bar agaat zwarte vrouw

  Zilveren armbandbar agaat zwarte vrouw

  € 60,00

  Massief zilver 925

  Halfedelsteen: Zwarte Agaat

  Lengte: 17 cm

  Gewicht: 3.1g

  Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

  Hoeveelheid

   

  Algemene verkoopvoorwaarden

   

  Leveringsvoorwaarden

   

  Retourbeleid

  Een onweerstaanbaar juweel: de zwarte agaat bar armband

  De armband is een juweel van ons dagelijks leven. Inderdaad, het is een accessoire om te dragen voor alle gelegenheden. Daarom moet de armband kunnen worden geassocieerd met al onze outfits en andere sieraden! Daarom is de zwarte agaat bar armband iets voor jou. Elegant en discreet, het is de ideale armband.

  Is het een geschenk? Bekijk onze blogpagina over back-to-school cadeau-ideeën!

  Een halfedelsteen: zwarte agaat

  De bararmband is samengesteld uit zwarte agaatkralen. Het is halfedelsteen. Zoals u weet, Art'emi niet berust op de kwaliteit van haar materialen, daarom is deze armband van hoge kwaliteit. Zwarte agaat heeft veel betekenis. Het is inderdaad bekend dat het beschermt tegen het kwaad en de problemen van het dagelijks leven. Bovendien maken agaat in de Chinese astrologie deel uit van de liefdesstenen die verondersteld worden het sentimentele leven te bevorderen. Ten slotte wordt deze steen vaak geassocieerd met zilver, zoals voor deze massief zilveren bararmband. Het zilver dat de ontwerper Artemis gebruikt is 925 zilver, resistent en robuust, ideaal voor uw dagelijks leven.

  Wilt u meer informatie over sieradenmaterialen Art'emi ? Bekijk onze materialengids.

  Dat is nog niet alles, Art'emi biedt je aan om deze armband samen te stellen met de zilveren slavenarmband en de damesmedaillearmband.

  Brussel jewellery Art'emi

  Ontdek de OFFFERTS-diensten van de juwelier Art'emi. Allereerst is het graveren van sieraden volledig gratis, daarna is de levering van uw sieraden ook gratis. Wij wensen u de beste ervaring met Art'emi.

  Aarzel niet om ons uw mening op de site te sturen!

  Tot slot, als u nog vragen heeft over maatwerk, een sieraad of een speciaal verzoek, stuur ons dan een bericht. Wij helpen u graag verder.

  5 Produceren

  Specifieke referenties

  UPC
  545783752833
  EAN-13
  5479849493413

  Misschien vind je dit ook interessant