15mm aanpasbare zilveren medaille hanger
search
  • 15mm aanpasbare zilveren medaille hanger
  • typogravure hanger zilveren medaille aanpasbare vrouwen 15mm
  • typogravure hanger zilveren medaille aanpasbare vrouwen 15mm
  • typogravure hanger zilveren medaille aanpasbare vrouwen 15mm

15mm aanpasbare zilveren medaille hanger

€ 45,00

Massief Zilver 925

Gewicht: 1.56gr

Diameter medaille: 1,5 cm

Aantal tekens: Voor- en achterkant 20 tekens

Gratis graveren

Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

Typografie
Kettingen
Aantal

Productmaatwerk

Vergeet uw aanpassingen niet op te slaan, anders kunt u het product niet aan de winkelwagen toevoegen
  • Max. 250 karakters
  • Max. 250 karakters
  • Max. 250 karakters
  • Geen bestand geselecteerd .png .jpg .gif
  • Geen bestand geselecteerd .png .jpg .gif
  Privacy - Beveiligingsbeleid

uw persoonsgegevens

  Leveringsbeleid

Alles wat u moet weten over levering

  Retourbeleid

Alles wat u moet weten over de retourzending

De aanpasbare medaillehanger voor vrouwen

Dames, bent u op zoek naar een hanger die bij uw ketting past? Of heb je een geschenk te bieden en wil je het uitzonderlijke juweel vinden, degene die een glimlach zal geven aan de persoon die het ontvangt? In beide gevallen bent u bij ons aan het juiste adres. De aanpasbare medaillehanger voor dames is het juweel dat je nodig hebt. Dit is een 15 mm medaille hanger. Eenvoudig en elegant, het past perfect bij al uw outfits, of het nu 's avonds of overdag is! Bovendien zorgt de schittering van de zilveren kleur ervoor dat je gezicht prachtig opvalt.

Een gepersonaliseerde hanger naar wens

Denk aan de vreugde die je moeder zal voelen wanneer ze het geschenk ontdekt dat je haar hebt gegeven. De vreugde van het ontdekken van een gepersonaliseerd juweel met een boodschap van liefde van u. Met personalisatie kun je je gedachten overbrengen, gevoelens op een juweel, je hebt de mogelijkheid om je gevoel te graveren en aan te bieden. Is het niet mooi? Een echt ideaal cadeau voor Valentijnsdag. Ontdek bovendien op onze blog al onze cadeau-ideeën voor dit feest.

Als gevolg hiervan bieden we een breed scala aan typografie, zodat u uw geluk vindt. U kunt bijvoorbeeld een woord op uw medaille graveren zoals "liefde" of een geboortedatum schrijven, een symbool zoals het astrologische teken van de persoon die het geschenk ontvangt. Je hebt een keuze en je kunt ruimte laten voor je verbeelding en herinneringen om de beste geschenken te ontwerpen!

Kwaliteit bij Art'emi

De juwelierszaak Art'emi geeft zich niet neer bij de kwaliteit van haar producten. Daarom maakt juwelier Artemi haar creaties van uitzonderlijke materialen. Inderdaad, de aanpasbare damesmedaillehanger is gemaakt van massief zilver. Dit metaal (ook wel 925 zilver genoemd) is samengesteld uit 92,5% zuiver zilver en 7,5% koper. Deze legering geeft de hanger alle nodige kracht om lang mee te gaan.

Kom en ontdek onze selectie dameskettingen om uw hangers te associëren. Daarnaast bieden wij ook een assortiment hangers voor heren en kinderen. Iets om het hele gezin te plezieren.

5 Items

Specifieke referenties

ean13
5427194678986
upc
549260612139

Je bent misschien ook geïnteresseerd in