Gourmette aangepaste zilveren vrouw
  search
  • Gourmette aangepaste zilveren vrouw
  • Gourmette aangepaste zilveren vrouw
  • Gourmette aangepaste zilveren vrouw
  • Gourmette aangepaste zilveren vrouw

  Gourmette aangepaste zilveren vrouw

  € 50,00

  Massa zilveren gourmet 925
  Plaatlengte: 3 cm
  Katoenen touw
  Instelbare maat
  Aantal tekens: maximaal 10 aan elke kant
  Personaliseer de armband door de gravure en de kleur van het koord van uw keuze te kiezen
  Mogelijkheid om aan beide zijden elk type bericht te branden

  Gratis graveren

  Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

  Typografie
  Grootte
  Tekenreekskleur
  Hoeveelheid

  Aanpassing

  Vergeet niet om uw personalisatie op te slaan, zodat u deze aan de winkelwagen kunt toevoegen
  • Maximaal 250 tekens
  • Maximaal 250 tekens
  • Maximaal 250 tekens
   

  Algemene verkoopvoorwaarden

   

  Leveringsvoorwaarden

   

  Retourbeleid

  Gourmette argent gepersonaliseerde vrouw: kleed elegant je pols

  Trakteer uzelf op originaliteit en charme dankzij de juwelen van de ontwerper Artemi. Onze atypische en vrouwelijke fijnproevers, gewerkt met smaak, zullen uw pols versieren met elegantie. De gepersonaliseerde zilveren gourmette voor vrouwen is het ideale juweel voor alle veeleisende vrouwen.

  Onze gastronomische gepersonaliseerde zilveren vrouw

  Silver 925, synoniem voor weerstand en een lange levensduur, vormt deze uitstekende gastronomische vrouw. Dit juweel zal voor altijd zijn elegante en delicate uitstraling behouden zoals op de eerste dag. Als u een origineel en gepersonaliseerd cadeau wilt aanbieden, is het het perfecte juweel. Onze zilveren fijnproever vergezelt een vrouw in haar dagelijks leven. Discreet en verfijnd, het wordt op natuurlijke wijze om de pols gedragen zonder het te belemmeren in zijn bewegingen of activiteiten.

  Bovendien kan deze gourmet aan beide zijden worden gegraveerd. De personalisatie van je boodschap maakt het een uniek en ontroerend cadeau, perfect voor je vriend, moeder, zus, etc. Je bent vrij om een voornaam, een persoonlijke boodschap, een tekening, een citaat, een datum die je dierbaar is, etc. te hebben.

  Art'emi online sieraden

  Artemi, een Belgische juwelenontwerpster, ontwerpt en creëert uitzonderlijke juwelen die bij alle vrouwen passen. De eenvoudige en delicate collecties zullen u dagelijks perfect vergezellen. Als u echter liever op zoek bent naar een buitengewoon accessoire, zult u uw geluk vinden tussen onze meer bewerkte sieraden.

  Onze fabrikanten zijn van uitstekende kwaliteit en zullen u lange tijd begeleiden tijdens uw drukke dagen. Art'emi wil alle vrouwen en mannen de mogelijkheid bieden om het juweel van hun dromen te verwerven. Dit is ook de reden waarom het graveren en leveren van onze creaties aan u wordt aangeboden: in België, in Frankrijk en zelfs buiten de Europese Unie.

  Ben je op zoek naar een zilveren gourmette voor een jonge moeder? Ontdek nu het gastronomische karakterjongen en het gastronomische karaktermeisje.

  10 Produceren

  Specifieke referenties

  UPC
  548443876726
  EAN-13
  5463266284136

  Misschien vind je dit ook interessant