Zilveren wolkbandband om kind te branden
  search
  • Zilveren wolkbandband om kind te branden
  • Zilveren wolkbandband om kind te branden
  • Typografie zilveren wolk armband te graveren voor kinderen
  • kunstzinnige armband wolk zilver om kind te verbranden
  • kunstzinnige armband wolk zilver om kind te verbranden

  Zilveren wolkbandband om kind te branden

  € 75,00

  Massief zilver 925

  Gewicht 1.90gr

  Grootte: 16-18cm

  Cloudgrootte: 15mm X 10mm

  Aantal karakters: Recto/Verso 25 tekens

  Gratis graveren

  Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

  Typografie
  Grootte
  Hoeveelheid

  Aanpassing

  Vergeet niet om uw personalisatie op te slaan, zodat u deze aan de winkelwagen kunt toevoegen
  • Maximaal 250 tekens
  • Maximaal 250 tekens
  • Maximaal 250 tekens
   

  Algemene verkoopvoorwaarden

   

  Leveringsvoorwaarden

   

  Retourbeleid

  Een zachte armband voor kinderen

  Op zoek naar een armband vol zachtheid voor je kindje? Deze kind zilveren wolken armband is voor jou gemaakt. Inderdaad, de wolken inspireren zachtheid, dromen en lichtheid. Zo zal deze wolkenarmband, zacht en verfijnd, uw peuter laten dromen, waar hij ook gaat. Vooral omdat deze armband is gemaakt van zilver, een tijdloos materiaal en teken van kwaliteit. Je kunt deze armband persoonlijk maken door een gravure naar keuze te schrijven. Behaag uw kind en geef hem dit unieke cadeau ter gelegenheid van zijn verjaardag of Kerstmis.

  Durf de zachtheid met deze zilveren wolkenarmband te graveren

  Art'emi biedt aanpasbare sieraden voor iedereen: vrouwen, mannen en kinderen. Dit maatwerk omvat gravures van alle soorten. Bijvoorbeeld: een voornaam, een woord van liefde, een datum, een tekening... Zoek uit wat je kind zal laten glimlachen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de graveertypografie te kiezen om het nog persoonlijker te maken.

  Een gepersonaliseerd juweel is geen eenvoudig juweel. Uiteraard is het een ideaal cadeau om de herinnering te markeren van de persoon aan wie je het aanbiedt. Het kind dat deze armband ontvangt, kan zich een specifiek moment in zijn leven of de mensen van wie hij houdt herinneren. Zo is deze armband een origineel cadeau om te maken voor een verjaardag, Kerstmis of zelfs voor een doop.

  Wees op uw kleine wolk met dit kwaliteitsjuweel

  Het vinden van een armband voor je kinderen is niet altijd een gemakkelijke taak. Na het vinden van een mooi model, moet je ervoor zorgen dat het de weg vasthoudt. Inderdaad, deze kleine bolletjes energie stoppen nooit met bewegen. Op deze manier is het beter om een armband te vinden die alle tests doorstaat. En daarom is deze armband voor jou gemaakt! Inderdaad, je hebt een resistent juweel nodig en deze kinderzilverwolken armband is gemaakt van massief zilver. Ook wel 925 zilver of sterling zilver genoemd, dit zilver is een legering van 92,5% zilver en 7,5% koper, dus het juweel is dan van grote weerstand.

  Maak je look compleet met de cloud ketting.

  Ontdek onze andere modellen kinderarmbanden om aan te passen ! Daarnaast worden alle art'emi creaties gratis geleverd in heel Europa. Tot slot blijven wij tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden.

  5 Produceren

  Specifieke referenties

  UPC
  548656443289
  EAN-13
  5404563170135

  Misschien vind je dit ook interessant