Zilveren wolkbandband om kind te branden
search
  • Zilveren wolkbandband om kind te branden
  • Zilveren wolkbandband om kind te branden
  • kunstzinnige armband wolk zilver om kind te verbranden
  • kunstzinnige armband wolk zilver om kind te verbranden
  • kunstzinnige armband wolk zilver om kind te verbranden

Zilveren wolkbandband om kind te branden

€ 70,00

Massief zilver 925

Gewicht 1.90gr

Grootte: 16-18cm

Cloudgrootte: 15mm X 10mm

Aantal karakters: Recto/Verso 25 tekens

Gratis graveren

Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

Typografie
Grootte
Aantal

Productmaatwerk

Vergeet uw aanpassingen niet op te slaan, anders kunt u het product niet aan de winkelwagen toevoegen
  • Max. 250 karakters
  • Max. 250 karakters
  • Max. 250 karakters
  Privacy - Beveiligingsbeleid

uw persoonsgegevens

  Leveringsbeleid

Alles wat u moet weten over levering

  Retourbeleid

Alles wat u moet weten over de retourzending

Een zachte armband voor kinderen

Op zoek naar een armband vol zachtheid voor je kindje? Deze kind zilveren wolken armband is voor jou gemaakt. Inderdaad, de wolken inspireren zachtheid, dromen en lichtheid. Zo zal deze wolkenarmband, zacht en verfijnd, uw peuter laten dromen, waar hij ook gaat. Vooral omdat deze armband is gemaakt van zilver, een tijdloos materiaal en teken van kwaliteit. Je kunt deze armband persoonlijk maken door een gravure naar keuze te schrijven. Behaag uw kind en geef hem dit unieke cadeau ter gelegenheid van zijn verjaardag of Kerstmis.

Durf de zachtheid met deze zilveren wolkenarmband te graveren

Art'emi biedt aanpasbare sieraden voor iedereen: vrouwen, mannen en kinderen. Dit maatwerk omvat gravures van alle soorten. Bijvoorbeeld: een voornaam, een woord van liefde, een datum, een tekening... Zoek uit wat je kind zal laten glimlachen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de graveertypografie te kiezen om het nog persoonlijker te maken.

Een gepersonaliseerd juweel is geen eenvoudig juweel. Uiteraard is het een ideaal cadeau om de herinnering te markeren van de persoon aan wie je het aanbiedt. Het kind dat deze armband ontvangt, kan zich een specifiek moment in zijn leven of de mensen van wie hij houdt herinneren. Zo is deze armband een origineel cadeau om te maken voor een verjaardag, Kerstmis of zelfs voor een doop.

Wees op uw kleine wolk met dit kwaliteitsjuweel

Het vinden van een armband voor je kinderen is niet altijd een gemakkelijke taak. Na het vinden van een mooi model, moet je ervoor zorgen dat het de weg vasthoudt. Inderdaad, deze kleine bolletjes energie stoppen nooit met bewegen. Op deze manier is het beter om een armband te vinden die alle tests doorstaat. En daarom is deze armband voor jou gemaakt! Inderdaad, je hebt een resistent juweel nodig en deze kinderzilverwolken armband is gemaakt van massief zilver. Ook wel 925 zilver of sterling zilver genoemd, dit zilver is een legering van 92,5% zilver en 7,5% koper, dus het juweel is dan van grote weerstand.

Maak je look compleet met de cloud ketting.

Ontdek onze andere modellen kinderarmbanden om aan te passen ! Daarnaast worden alle art'emi creaties gratis geleverd in heel Europa. Tot slot blijven wij tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden.

5 Items

Specifieke referenties

ean13
5404563170135
upc
548656443289

Je bent misschien ook geïnteresseerd in