Zilveren doelarmband om kind aan te passen
search
  • Zilveren doelarmband om kind aan te passen
  • zilveren doel armband typografie om kind aan te passen
  • zilveren doel armband typografie om kind aan te passen
  • zilveren doel armband typografie om kind aan te passen

Zilveren doelarmband om kind aan te passen

€ 70,00

Massief zilver 925

Gewicht: 2,70gr

Maat: 16-18cm

Doel diameter: 16mm

Aantal tekens: Voor/achter 30 tekens

Gratis graveren

Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

Typografie
Grootte
Aantal

Productmaatwerk

Vergeet uw aanpassingen niet op te slaan, anders kunt u het product niet aan de winkelwagen toevoegen
  • Max. 250 karakters
  • Max. 250 karakters
  • Max. 250 karakters
  Privacy - Beveiligingsbeleid

uw persoonsgegevens

  Leveringsbeleid

Alles wat u moet weten over levering

  Retourbeleid

Alles wat u moet weten over de retourzending

Een armband voor kleine pitchouns

Lieve Ouders, jullie zijn niet de enigen die zich willen voorbereiden. Uw kinderen ook! Art'emi ontwikkelt geavanceerde sieraden speciaal voor uw kleine pitchouns. Deze armband doel zilveren kind is een zeer sober juweel, maar tegelijkertijd origineel dankzij het maatwerk. Inderdaad, je hebt de mogelijkheid om deze armband uniek te maken in de ogen van je kind door een gravure te kiezen die met hem overeenkomt. Laat je dus verleiden door deze prachtige doelarmband die hem een geweldige glans zal geven.

Sieraden om aan te passen aan uw smaak!

Naast dat het fris en verfijnd is, heb je de mogelijkheid om deze ketting uniek te maken in de ogen van je kind. Hoe? Door het aan te passen dankzij de volledig gratis gravure bij Art'emi. Het is dus aan jou! Gewoon uitzoeken wat je wilt verbranden? Kies wat hem het meest zal bevallen uit onze verschillende mogelijkheden. Het kan zijn, een voornaam, een datum, een symbool, een tekening. Kies dan de typografie en voila. Merk op dat deze zilveren doelarmband voor kinderen aan beide zijden van het doel kan worden aangepast. U kunt dus twee elementen graveren, zoals een datum en een voornaam. Tot slot is deze armband een ideaal cadeau om aan kinderen aan te bieden. Laat je verleiden door dit eeuwige geschenk dat ze zullen bewaren om je te gedenken.

De eeuwige doelarmband in massief zilver 925

Deze doelarmband is gemaakt van massief zilver, ook wel 925 zilver genoemd. Wat de samenstelling betreft, is het een mengsel van zilver (92,5%) en koper (7,5%). Hierdoor zorgt deze combinatie van zilver en koper voor een uitzonderlijke sterkte. Tot slot is het keurmerk "925" aanwezig op alle zilveren creaties van art'emi als garantie voor kwaliteit.

Om de glans van deze armband te behouden, nodigen wij u uit om onze blog te komen ontdekken over " hoe u uw zilveren juweel kunt reinigen ".

Als je deze armband leuk vond, zul je zeker de zilveren hartarmband of de aanpasbare zilveren wolkenarmband leuk vinden.

We herinneren u er ook aan dat al onze sieraden gratis worden geleverd in heel Europa. Tot slot staan wij uiteraard tot uw beschikking om u te adviseren en al uw vragen te beantwoorden.

5 Items

Specifieke referenties

ean13
5466475046823
upc
549479506281

Je bent misschien ook geïnteresseerd in