Open cash junk armband om de mens te verbranden
  search
  • Open cash junk armband om de mens te verbranden
  • Open cash junk armband om de mens te verbranden
  • armband open rush zilver om de mens te graveren
  • typografie armband open zilver om de mens te graveren
  • typografie armband open zilver om de mens te graveren

  Open cash junk armband om de mens te verbranden

  € 99,00

  Massief zilver 925

  Unieke maat

  Gewicht: 6gr

  Meten: 4 x 1mm

  Aantal karakters: Recto 25 tekens

  Gratis graveren

  Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

  Typografie
  Grootte
  Hoeveelheid

  Aanpassing

  Vergeet niet om uw personalisatie op te slaan, zodat u deze aan de winkelwagen kunt toevoegen
  • Maximaal 250 tekens
  • Maximaal 250 tekens
   

  Algemene verkoopvoorwaarden

   

  Leveringsvoorwaarden

   

  Retourbeleid

  Een succesvolle armband

  Het minimalisme van deze open ring armband voor mannen heeft je nog niet veroverd? Het komt er zo aan. Inderdaad, de finesse van deze massief zilveren armband verklaart het succes ervan. Deze sobere en elegante herenarmband past bij al je kleding dankzij de etnische look en is tegelijkertijd chic en minimalistisch. Van je meest casual outfits tot je meest verfijnde outfits, de aanpasbare rush armband brengt de glans die je zoekt. Zo loopt u over van de verzekering. Daarnaast heb je de mogelijkheid om deze armband uniek te maken en naar wens aan te passen. Uw kostuumjuweel voor uw dagelijks leven en voor alle gelegenheden.

  Bovendien kan dit gepersonaliseerde juweel als een gourmet fungeren dankzij de gravure. Bied een ideaal en perfect cadeau voor bijvoorbeeld een verjaardag of een doop. U zult zeker alstublieft! Het is een uniek en tijdloos cadeau, zodat de persoon dit juweel voor mannen heel lang kan bewaren.

  Gourmette armbanden art'emi zijn gemaakt met een zilveren mesh ketting, zodat u uw silver rush armband en een silver mesh gourmette kunt dragen voor een zilveren look! Denk ook aan de militaire plaatkraag, een lange ketting als een sautoir en erg trendy.

  Als u voor uw sieraden wilt zorgen, lees dan ons artikel om te leren hoe u uw zilveren sieraden kunt reinigen.

  De open ring armband om te graveren: een uniek juweel

  De zilveren ring armband voor heren is erg modieus. Er zijn verschillende modellen, pompom, versierd met kralen, schelpen en nog veel meer... De bijzonderheid van onze ringarmband is het maatwerk! Inderdaad, het is mogelijk om dit elegante juweel voor mannen betekenisvol te maken voor je ogen. Je hebt de mogelijkheid om een voornaam, een datum, een woord, maar ook de mooie tekeningen van je kinderen te graveren. Trakteer uzelf ook op onze ruime keuze aan typografie. Maak deze essentiële ring armband open in zilver voor mannen enkelvoud door een stuk van uw persoonlijkheid achter te laten met de graveeroptie.

  Vergeet ten slotte niet dat deze gravure volledig gratis is op Art'emi, en dit, net als alle andere trendy sieraden en aanpasbare modeaccessoires. Draag dus dit wonder gegraveerd om je polsen met een boodschap die eeuwig duurt. Uw sieraden doos zal worden gevuld met kostuum en kwaliteit sieraden zoals deze aangepaste armband.

  Zoek daarom de aanpasbare medaillekettingen of de zilveren fijnproevers om te graveren. Alle kwaliteit sieraden met een zilveren karabijnhaak clar! Voor meer fantasie, durf de katoenen koord armbanden met een zilveren druppel charme.

  Wil je een huwelijkscadeau aanbieden? Waarom niet dit cadeau idee: bied deze armband aan voor mannen maar ook voor vrouwen met een identieke vrouw en man armband die hun liefde verbindt. Het is een ideaal juweel voor een geschenk van verloving, bruiloft of zelfs geboorte!

  De kunst van kwaliteit

  De Art'emi juwelier is bijzonder attent op de materialen die het gebruikt om zijn prachtige herenjuwelen te ontwerpen. Al onze zilveren sieraden en accessoires zijn gemaakt van massief zilver of sterling zilver en dragen het 925 keurmerk als kwaliteitsgarantie. Zo bieden wij u stevige zilveren sieraden die bestand zijn tegen al uw dagelijkse activiteiten die ze op de proef zullen stellen.

  Art'emi edelmetalen gebruikt voor unieke en kostbare sieraden dan vind je parelmoer, turkoois, koraal, kwarts, halfedelstenen en vermeil in de sieradencollectie art'emi. Vermeil is een zilveren juweel bedekt met een verguld.

  Kom en ontdek al onze modellen van rush armbanden en vind uw favoriet. Onze modellen van rush armbanden bestaan voor het hele gezin, vrouwen, mannen en kinderen. Bent u op zoek naar sieraden voor het hele gezin? Ontdek onze blog gewijd aan het graveren van sieraden voor het hele gezin.

  Aarzel dus niet en ontdek de hele collectie sieraden art'emi met fijnproevers, kettingen, accessoires, armbanden,enz. En alle sieraden zijn voor mannen maar ook voor vrouwen en kinderen.

  Tot slot garandeert de juwelier al haar sieraden voor een periode van een jaar en biedt u een gratis gravure op alle aanpasbare modellen.

  5 Produceren

  Specifieke referenties

  UPC
  546553629553
  EAN-13
  5431394002489

  Misschien vind je dit ook interessant