Liberty armband brede medaille te graveren 20mm vrouw
  search
  • Liberty armband brede medaille te graveren 20mm vrouw
  • Liberty brede medaille armband typografie te graveren 20mm vrouw
  • Liberty brede medaille armband typografie te graveren 20mm vrouw

  Liberty armband brede medaille te graveren 20mm vrouw

  € 50,00

  Massief zilver 925

  Gewicht: 3.17gr

  Grootte: Instelbaar

  Medaillediameter: 20mm

  Tekennummer: Recto/Verso: 25 tekens

  Gratis graveren

  Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

  Typografie
  Grootte
  Kleur van Liberty
  Hoeveelheid

  Aanpassing

  Vergeet niet om uw personalisatie op te slaan, zodat u deze aan de winkelwagen kunt toevoegen
  • Maximaal 250 tekens
  • Geen bestanden geselecteerd .png .jpg .gif
  • Maximaal 250 tekens
  • Geen bestanden geselecteerd .png .jpg .gif
  • Maximaal 250 tekens
   

  Algemene verkoopvoorwaarden

   

  Leveringsvoorwaarden

   

  Retourbeleid

  De brede Liberty armband

  Vraagt u zich af waar de naam "Liberty" vandaan komt? Het begon allemaal in 1884, toen Arthur Liberty de Liberty stof ontwikkelde. Het is een stof met verschillende en gevarieerde prints en dun genoeg om te worden verward met zijde. Deze Liberty brede medaille armband is een trendy armband en in harmonie met de tijd. Dit juweel kleedt je pols in stijl met zijn kleurrijke patronen en zijn 20 mm medaille vol schittering.

  Ben je op zoek naar een Valentijnscadeau? Deze Liberty brede medaille armband zou ideaal zijn! Als u meer ideeën wilt, neem een kijkje op onze blog over ideeën voor Valentijnsdag.

  Een juweel om te graveren

  Inderdaad, de Art'emi juwelierszaak biedt een gratis personalisatie service. Is het leven niet mooi? Als gevolg hiervan u een boodschap van liefde gegraveerd, een belangrijke datum of een eenvoudig klein symbool op de 20 mm massief zilveren medaille. Personaliseer dit juweel zoals jij het wilt. Dit is een kans om een boodschap te sturen via dit juweel aan een persoon die je na aan het hart ligt. De Art'emi sieraden biedt verschillende typografieën, een symbool blad en een uitleg van het proces om uw juweel te personaliseren. Zo simpel is het. Tot slot, als u advies of hulp nodig heeft bij het kiezen van de gravure van uw juweel, neem dan contact met ons op.

  Sieraden Art'emi en zijn unieke knowhow

  Inderdaad, de sieraden maker Artémi, een groot liefhebber van sieraden, heeft een voorouderlijke know-how in het maken van haar sieraden. Daarom zijn de gebruikte materialen ook zorgvuldig gekozen. Zoals voor de Liberty brede medaille armband, deze is gemaakt van massief zilver. Een sterk en sterk metaal om u een duurzaam juweel te garanderen.

  Wilt u uw kind dezelfde armband geven? Bekijk ook de Liberty brede 20mm kindermedaille armband. Tot slot moeten we niet vergeten meneer ... Waarom niet kiezen voor de mannen zilveren medaille armband? Trendy en eenvoudig te dragen, het is ideaal voor mannen!

  5 Produceren

  Specifieke referenties

  UPC
  541569267287
  EAN-13
  5447910251330

  Misschien vind je dit ook interessant