De engelenmededeband van de vrouwenmedaille
search
  • De engelenmededeband van de vrouwenmedaille
  • De engelenmededeband van de vrouwenmedaille
  • De engelenmededeband van de vrouwenmedaille
  • De engelenmededeband van de vrouwenmedaille

Gepersonaliseerde armband van de medailleband van de vrouwengel

€ 45,00

Massief Zilver 925

Verstelbare elastische maat

Elastische breedte: 6 mm

Plaat diameter 15 mm

Aantal tekens: maximaal 10 per zijde

Deze armband is verkrijgbaar in verschillende kleuren

Gratis graveren

Gratis verzending - Verzonden binnen 24u-48u

Typografie
Grootte
Elastische kleur
Aantal

Productmaatwerk

Vergeet uw aanpassingen niet op te slaan, anders kunt u het product niet aan de winkelwagen toevoegen
  • Max. 250 karakters
  • Max. 250 karakters
  • Max. 250 karakters
  Privacy - Beveiligingsbeleid

uw persoonsgegevens

  Leveringsbeleid

Alles wat u moet weten over levering

  Retourbeleid

Alles wat u moet weten over de retourzending

Women's Angel Medal Bracelet: Een goddelijk juweel

Wil je jezelf trakteren op een unieke armband die er net zo uitziet als jij? Of het nu de verjaardag van je moeder, vriend, vrouw, of een geschenk van u aan u, kom dichter beloofde we niet bijten! Wilt u haar een delicaat en verfijnd sieraad aanbieden? Wend je tot deze mooie zilveren vrouw engel medaille armband art'emi. Gemonteerd op een verstelbaar elastisch lint, zal het perfect passen op je pols om het te markeren in de mooiste manier. Het elastische lint komt ook in verschillende kleuren om al uw wensen te bevredigen. Het zal je pols dag en nacht aankleden.

Art'emi en het maken van zilveren sieraden

De art'emi sieraden biedt hoogwaardige sieraden gemaakt van uitzonderlijke materialen. Hier, de elastische armband medaille engel vrouw is gemaakt van zilver 925 (ook wel Solid Silver, Fine Silver of Sterling Silver). Dit soort zilver bevat minstens 92,5% zilver, evenals 7,5% koper. Inderdaad, puur zilver is een vrij kneedbaar materiaal. Het is deze legering van zilver en koper die het de robuustheid geeft die nodig is om deze armband te maken. De "925" punch is aanwezig op al onze zilveren sieraden als een teken van kwaliteit.

art'emi sieraden maakt zich zorgen over het milieu en gebruikt alleen gerecyclede edele stoffen. Daarom variëren de stof en de kleur van de teddybeerfiguur in het pakket afhankelijk van de beschikbaarheid. Onze sieraden zijn zorgvuldig gemaakt om een onberispelijke kwaliteit te garanderen.

De details van de elastische armband medaille zilveren engel vanart'emi

Ten eerste, de veelheid van kleuren aangeboden voor het elastische lint maken deze armband een enkelvoud juweel dat op u lijkt. Het zal zich aanpassen aan elke pols. In uw beeld, deze elastische medaille armband engel zilveren vrouw is zowel dun en discreet. Het zal gemakkelijk kleden al uw outfits. Daarnaast herinneren wij u eraan dat u uw levering aan heel Europa (evenals de hele wereld) laten leveren, en dit gratis. We bieden ook een gratis graveerservice. Tot slot blijven wij uiteraard luisteren om u te adviseren en al uw vragen te beantwoorden.

Ook in het thema van engelen, vind de engel armband evenals de massief zilveren engel ketting. U zult ook zeker graag alle elastische armbanden in onze collectie.

10 Items

Specifieke referenties

ean13
5423953261659
upc
543391331938

Je bent misschien ook geïnteresseerd in