Kinder macramé armband
search
  • Kinder macramé armband

Kinder macramé armband

€ 18,00

Katoenen armband

Unieke maat

Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

Grootte
Katoenkleur
Aantal

  Privacy - Beveiligingsbeleid

uw persoonsgegevens

  Leveringsbeleid

Alles wat u moet weten over levering

  Retourbeleid

Alles wat u moet weten over de retourzending

Kindermaramé armband: de ondeugende kleine

Deze macramé kinderarmband is een zekere gok. Gemakkelijk te associëren, het kan 7 kleuren zijn. U zult onvermijdelijk de kleur vinden die uw kleine engelen zal charmeren. Het echoot de uren die uw kind besteedt aan het maken van dingen (sieraden, poppen, auto's, enz.) met alledaagse voorwerpen of voorwerpen gevonden in de natuur. Wat is het punt van het geven van haar de nieuwste modieuze speelgoed als er niets amuseert haar en houdt haar bezig! De schone, plantaardige en discrete stijl zal goed gaan met alles.

Sieraden art'emi, authentieke knowhow

De Brusselse sieraden art'emi biedt hoogwaardige sieraden gemaakt van uitzonderlijke materialen. Gemaakt van katoen, de macramé kinderarmband is soepel, aangenaam en gebruikelijk. Katoen is een plantaardige vezel. De laatste omringt de zaden van de katoenbomen. Ze wordt dan omgevormd tot een zoon. De draden worden vervolgens geweven om stof te maken.

Waarom kiezen voor katoen? Katoen is in de eerste plaats zeer absorberend. Het kan tot 8,5% van zijn gewicht in water opnemen. Maar dat is niet het enige voordeel van katoen. Bovendien kan deze laatste ook zeer goed bestand zijn tegen de hitte. Al deze elementen maken uw macramé armband zeer duurzaam en praktisch op een dagelijkse basis. Bij mooi weer of regenachtig weer, wees niet bang om trots deze mooie macramé armband te dragen.

Wat is macramé? Het macramé is een kunst die bestaat uit het maken van decoratieve knopen, hier met stukjes katoenen stof, om tot deze prachtige weergave te komen.

De macramé armband voor kinderen, een ondeugend juweel

Zeer discreet en vooral gemakkelijk te dragen, zal dit kleine armbandje vinden dankzij uw ogen en die van uw kind. Het is de perfecte armband om al van jongs af aan sieraden te dragen. Bovendien u al onze creaties gratis laten leveren en die in heel Europa. Wij staan ook tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden. Verfraai ook je pols en begin aan het avontuur Art'emi. Kies uit onze macramé armbanden voor dames.

10 Items

Specifieke referenties

ean13
5443215434171
upc
545565050874

Je bent misschien ook geïnteresseerd in