De zilveren slavenarmband van vrouwen
  search
  • De zilveren slavenarmband van vrouwen
  • De zilveren slavenarmband van vrouwen

  De zilveren slavenarmband van vrouwen

  € 38,00

  Massief zilver 925

  One-size-fits-all

  Verschillende tekenreekskleuren

  Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

  Grootte
  Tekenreekskleur
  Hoeveelheid

   

  Algemene verkoopvoorwaarden

   

  Leveringsvoorwaarden

   

  Retourbeleid

  Vrouwen zilveren slavenarmband: de ontmoeting van elegantie en finesse

  De zilveren slavenarmband voor vrouwen valt op door zijn finesse en zeldzame elegantie. Echter, niet vertrouwen op het uiterlijk, de kleine snaren van kleur brengen het peps en moderniteit. Het combineert met je meest casual outfits en je chicste ensembles. Het zal hen dat kleine vleugje kleur, terwijl de resterende sober. Bovendien heeft Art'emi een tijdloze armband ontworpen om deze zilveren slavenarmband dag en nacht praktisch te laten zijn. Tot slot, om de armband te vinden die bij u past, biedt Art'emi 11 verschillende kleuren snoeren! Als het niet mooi is?

  art'emisieraden, kwaliteitsmaterialen

  De slavenarmband is gemaakt van vermeil. Dit is zilver 925 met een gouden plaat met een minimale dikte van 3 micron. Dit proces staat bekend als elektrolyse.

  Ten aanzien van zilver 925 (ook wel massief zilver of sterling zilver), het heeft 92,5% zilver en 7,5% koper. Het is een zeer kneedbaar materiaal. Deze combinatie van zilver en koper geeft het de robuustheid die nodig is om deze armband te maken. Alle zilveren sieraden vanart'emi draagt de "925" punch als een teken van kwaliteit.

  Wat betreft het goud dat wordt gebruikt voor de beplating, het is 18 karaats goud dat bestaat uit ten minste 75% puur goud.

  Gemaakt van katoen, de armband koord is zeer flexibel en aangenaam. Dit is een plantaardige vezel die de zaden van katoenbomen omringt. De draden van de katoenvezel zijn onkruid om stof te maken.

  De vrouw zilveren slavenarmband, een armband hoogtepunt van snoep

  U alle creaties gratis art'emi laten bezorgen in heel Europa. Wij staan ook tot uw beschikking om uw vragen over het inkoop- en productieproces te beantwoorden.

  Ten slotte staat de zilveren slavenarmband van de vrouwen voor durf en discretie. Aanwezig in verschillende kleuren, het past zich aan al uw outfits en zorgt voor uw look. Dus, houd de zilveren slavenarmband op je pols die ideaal is voor alle omstandigheden, en het is niet het enige wat je dragen.

  Als je deze zilveren slavenarmband leuk vond, zul je ook zeker de vergulde tegenhanger of macramé-versie leuk vinden. Ook op onze online site vindt u combinaties van armband vrouw met wie de zilveren slaaf armband zeer goed trouwt.

  9 Produceren

  Specifieke referenties

  UPC
  544460612941
  EAN-13
  5448067828536

  Misschien vind je dit ook interessant