De manchetmoervrouw van het leer
  search
  • De manchetmoervrouw van het leer
  • Leer manchet moeder-van-parel vrouw
  • De manchetmoervrouw van het leer

  De manchetmoervrouw van het leer

  € 120,00

  Lederen manchet

  Dubbele polsomtrek

  Lengte armband: 42 cm

  Breedte van de armband: 2 cm

  Witte parelmoer in de vorm van een madeliefje met een diameter van 4 cm

  Gewicht: 13.90g

  Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

  Hoeveelheid

   

  Algemene verkoopvoorwaarden

   

  Leveringsvoorwaarden

   

  Retourbeleid

  Laat je gelden met de leren manchetarmband

  Ontdek onze leren manchetarmband die een madeliefje vormt. Inderdaad, deze armband vertegenwoordigt tegelijkertijd je krachtige en zachte persoonlijkheid. Dankzij de madeliefjesbloem is een vleugje lichtheid en finesse geïntegreerd in de leren manchetarmband die verwijst naar sterkte. Dit contrast van karakters geeft een unieke gevoeligheid aan dit juweel. Wacht niet langer met het bestellen!

  Geef betekenis aan je manchetarmband

  Inderdaad, sieraden hebben allemaal een betekenis of een betekenis die eraan wordt gegeven. In India hadden krantenkoppen een betekenis van liefde. Als gevolg hiervan boden mannen een zelfgemaakte manchetarmband aan om een vrouw te verleiden. Is dat niet schattig?

  Geef de leren manchetarmband aan je vrouw en maak haar droom. Wil je meer cadeau-ideeën om bijvoorbeeld op Valentijnsdag aan je lief te geven? Neem een kijkje op onze blog door hier te klikken.

  De kwaliteit van het leer

  Het is belangrijk op te merken dat dit niet zomaar leer is, de daisy flower manchet is gemaakt van nappaleder. Een resistent en kwalitatief leer. Het is een zeer fijn leer, gladgestreken en bewerkt. Je kunt er zeker van zijn, je manchet riskeert niets en je zult hem heel lang bij je houden!

  Leer is echter een materiaal dat moet worden verzorgd, daarom nodigt Art'emi u uit om onze blogpagina te komen lezen die is gewijd aan het reinigen van uw leren sieraden. Kom voor een ritje!

  Daarnaast wordt leer geassocieerd met zilver zoals met goud. Combineer je sieraden zoals jij dat wilt met de leren manchet. Ontdek de diamanten oorbellen in vermeil of de zilveren druppelring. Stel je look samen.

  Tot slot blijft het Art'emi team tot uw beschikking voor eventuele aanvullende informatie. Stuur ons gerust een bericht op ons tabblad Contact opnemen.

  5 Produceren

  Specifieke referenties

  UPC
  541697951126
  EAN-13
  5482927643815

  Misschien vind je dit ook interessant