De manchetmoervrouw van het leer
search
  • De manchetmoervrouw van het leer
  • Leer manchet moeder-van-parel vrouw
  • De manchetmoervrouw van het leer

De manchetmoervrouw van het leer

€ 95,00

Lederen manchet

Dubbele polsomtrek

Lengte armband: 42 cm

Breedte van de armband: 2 cm

Witte parelmoer in de vorm van een madeliefje met een diameter van 4 cm

Gewicht: 13.90g

Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

Aantal

  Privacy - Beveiligingsbeleid

uw persoonsgegevens

  Leveringsbeleid

Alles wat u moet weten over levering

  Retourbeleid

Alles wat u moet weten over de retourzending

Laat je gelden met de leren manchetarmband

Ontdek onze leren manchetarmband die een madeliefje vormt. Inderdaad, deze armband vertegenwoordigt tegelijkertijd je krachtige en zachte persoonlijkheid. Dankzij de madeliefjesbloem is een vleugje lichtheid en finesse geïntegreerd in de leren manchetarmband die verwijst naar sterkte. Dit contrast van karakters geeft een unieke gevoeligheid aan dit juweel. Wacht niet langer met het bestellen!

Geef betekenis aan je manchetarmband

Inderdaad, sieraden hebben allemaal een betekenis of een betekenis die eraan wordt gegeven. In India hadden krantenkoppen een betekenis van liefde. Als gevolg hiervan boden mannen een zelfgemaakte manchetarmband aan om een vrouw te verleiden. Is dat niet schattig?

Geef de leren manchetarmband aan je vrouw en maak haar droom. Wil je meer cadeau-ideeën om bijvoorbeeld op Valentijnsdag aan je lief te geven? Neem een kijkje op onze blog door hier te klikken.

De kwaliteit van het leer

Het is belangrijk op te merken dat dit niet zomaar leer is, de daisy flower manchet is gemaakt van nappaleder. Een resistent en kwalitatief leer. Het is een zeer fijn leer, gladgestreken en bewerkt. Je kunt er zeker van zijn, je manchet riskeert niets en je zult hem heel lang bij je houden!

Leer is echter een materiaal dat moet worden verzorgd, daarom nodigt Art'emi u uit om onze blogpagina te komen lezen die is gewijd aan het reinigen van uw leren sieraden. Kom voor een ritje!

Daarnaast wordt leer geassocieerd met zilver zoals met goud. Combineer je sieraden zoals jij dat wilt met de leren manchet. Ontdek de diamanten oorbellen in vermeil of de zilveren druppelring. Stel je look samen.

Tot slot blijft het Art'emi team tot uw beschikking voor eventuele aanvullende informatie. Stuur ons gerust een bericht op ons tabblad Contact opnemen.

5 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in