15mm kind aangepaste zilveren doelketting
  search
  • 15mm kind aangepaste zilveren doelketting
  • Typografie gepersonaliseerde zilveren doel ketting 15mm kind
  • 15mm kind zilveren doel kraag typografie
  • 15mm kind zilveren doel kraag typografie

  Collier cible argent personnalisé enfant 15mm

  € 50,00

  Massief zilver 925

  Doeldiameter: 15 mm

  Kettinglengte: 42cm

  Gewicht: 2.18gr

  Aantal karakters: Recto/Verso 30 tekens

  Gratis graveren

  Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

  Typografie
  Grootte
  Hoeveelheid

  Aanpassing

  Vergeet niet om uw personalisatie op te slaan, zodat u deze aan de winkelwagen kunt toevoegen
  • Maximaal 250 tekens
  • Maximaal 250 tekens
  • Maximaal 250 tekens
   

  Algemene verkoopvoorwaarden

   

  Leveringsvoorwaarden

   

  Retourbeleid

  De aanpasbare doelkraag voor kinderen

  De aanpasbare zilveren doelketting is het perfecte juweel voor uw kinderen. Het is een kleine ketting met een aanpasbare 15mm zilveren doel hanger, het perfecte cadeau voor uw kind, neef of petekind! De originaliteit van dit juweel past perfect bij de kleine monsters. Adopteer de aanpasbare doelkraag van het kind.

  Overweeg het aanpassen van de zilveren doelkraag

  Inderdaad, waarom niet bieden een uniek juweel als uw kind, neef of petekind? U wilt dat deze ketting alleen bedoeld is voor deze persoon en om zijn persoonlijkheid te vertegenwoordigen. De aanpasbare doelketting is het perfecte cadeau voor Kerstmis, verjaardag of doop. In de eerste plaats kun je een schattig berichtje branden zoals bijvoorbeeld "Ik hou van je" of gewoon zijn voornaam! Daarnaast is het ook mogelijk om een tekening of zelfs een symbool te graveren! Waarom niet kiezen voor zijn astrologische teken of zelfs zijn fetisj dier? Je hebt alle mogelijkheden voor je, maak plaats voor je verbeelding.

  Tot slot is het personaliseren van uw sieraden volledig gratis! Wil je meer? Bekijk ook het kind zilveren doel armband aan te passen, afgestemd op de ketting.

  De Art'emi juwelierszaak

  De Art'emi sieraden biedt een brede selectie van aanpasbare sieraden, maar vooral kwaliteit. Art'emi zet zich namelijk in om zijn creaties te maken van materialen van uitzonderlijke kwaliteit. Als gevolg hiervan is deze kind-gepersonaliseerde doelketting gemaakt van massief zilver gemaakt van 92,5% puur zilver en 7,5% koper. Deze legering maakt het juweel grote kracht en kracht, dus het is de perfecte ketting voor kinderen!

  Deze doelkraag is ook verkrijgbaar in 20 mm.

  Maak je look compleet met de kinderdoelarmband.

  Het dragen van mooie sieraden is leuk! Echter, of zet ze weg? Hoe stop je ze op? Bekijk al onze tips voor het opslaan van sieraden op onze blog

  Tot slot wil de juwelierszaak Art'emi u een onvergetelijke ervaring bieden. Daarom biedt Art'emi naast gratis maatwerk ook de levering van uw sieraden ook buiten de Europese Unie. Wacht niet langer om te bestellen!

  5 Produceren

  Specifieke referenties

  UPC
  541047937527
  EAN-13
  5484562735870

  Misschien vind je dit ook interessant