10mm ronde medaille ketting voor kinderen
search
  • 10mm ronde medaille ketting voor kinderen
  • 10mm kind ronde medaille kraag typografie
  • 10mm kind ronde medaille kraag typografie
  • 10mm kind ronde medaille kraag typografie

Collier médaille ronde enfant 10mm

€ 55,00

Massief zilver 925

Doeldiameter: 10mm

Kettinglengte: 42cm

Gewicht: 2.44gr

Karakternummer: Recto/Verso 1 karakter

Gratis graveren

Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

Typografie
Grootte
Aantal

Productmaatwerk

Vergeet uw aanpassingen niet op te slaan, anders kunt u het product niet aan de winkelwagen toevoegen
  • Max. 250 karakters
  • Max. 250 karakters
  • Max. 250 karakters
  Privacy - Beveiligingsbeleid

uw persoonsgegevens

  Leveringsbeleid

Alles wat u moet weten over levering

  Retourbeleid

Alles wat u moet weten over de retourzending

De kind ronde medailleketting

Je stelt jezelf vaak de vraag "wat kan ik een kind bieden?". Speciaal voor een speciale gebeurtenis zoals een verjaardag, een kerstcadeau of een doop. Sieraden Art'emi heeft de oplossing voor u: de zilveren medaille ketting kind. Dit is het perfecte cadeau voor uw kind, neef of petekind. De zilveren ketting bestaat uit een aanpasbare 10mm ronde medaille, die je verbeelding verrukt.

Het unieke juweel voor u

We proberen ons altijd te onderscheiden met steeds persoonlijkere geschenken met een boodschap voor de persoon die het ontvangt. Daarom biedt Art'emi Jewelry deze service van het personaliseren van uw sieraden, en meer, gratis. Als gevolg hiervan u de zilveren medaille ketting kind aanpassen en maken het uniek. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de voornaam van het kind aan de ene kant te schrijven, en dan, aan de andere kant, u een symbool toevoegen, zoals zijn astrologisch teken. Om u vrij te laten om uw gravure voor te stellen, bieden wij een breed scala aan typografie. Laat je gaan en maak het juweel dat lijkt op jou of dat lijkt op de persoon die het ontvangt.

Kwaliteit bij Art'emi

Allereerst, Art'emi gemaakt kwaliteit sieraden met behulp van uitzonderlijke materialen zoals goud en massief zilver. Tot slot maakt de juwelier haar creaties met een voorouderlijke methode. Hierdoor zijn haar sieraden van hoge kwaliteit en zeer robuust. De medailleketting is gemaakt van massief zilver, gemaakt van 92,5% puur zilver en 7,5% koper. Deze ketting is dan ook zeer sterk en resistent.

Om de schittering van deze ketting te behouden, nodigen wij u uit om te komen en ontdek onze blog over "hoe u uw zilveren juweel schoon".

Tot slot u ook het scala aan sieraden medailles met de aanpasbare vrouwen medaille ketting, maar ook de aanpasbare mannen medaille ketting. Er is iets voor het hele gezin!

5 Items

Specifieke referenties

ean13
5454970026617
upc
542553597823

Je bent misschien ook geïnteresseerd in