Mannen 15 mm ronde medaille ketting
search
  • Mannen 15 mm ronde medaille ketting
  • Heren ronde medaille ketting
  • typografie ketting ronde 15 mm man
  • typografie ketting ronde 15 mm man
  • typografie ketting ronde 15 mm man

Mannen 15 mm ronde medaille ketting

€ 60,00

Massief Zilver 925

Doel diameter: 15mm

Ketting lengte: 50cm

Gewicht: 2.84gr

Aantal tekens: voor- en achterkant 20 tekens

Gratis graveren

Gratis verzending - Verzonden binnen 24u-48u

Typografie
Aantal

Productmaatwerk

Vergeet uw aanpassingen niet op te slaan, anders kunt u het product niet aan de winkelwagen toevoegen
  • Max. 250 karakters
  • Max. 250 karakters
  • Max. 250 karakters
  • Geen bestand geselecteerd .png .jpg .gif
  • Geen bestand geselecteerd .png .jpg .gif
  Privacy - Beveiligingsbeleid

uw persoonsgegevens

  Leveringsbeleid

Alles wat u moet weten over levering

  Retourbeleid

Alles wat u moet weten over de retourzending

De trendy ketting

Maakt de medailleketting je oog? Geen wonder, het is de trendy ketting! Inderdaad, deze mode accessoire brengt een frisse look aan al uw outfits. Om te beginnen, medaille kettingen zijn zeer gevarieerd, bohemien, stijlvol, romantisch... En elk model garandeert stijl aan je outfit. Bovendien zijn medaillekettingen vaak aanpasbaar, zoals het geval is met onze ronde medailleketting voor mannen. Aarzel niet en kies voor deze mode-toonaangevende ketting.

Ronde medaille ketting aan te passen aan Art'emi

Art'emi biedt aanpasbare sieraden voor iedereen: vrouwen, mannen en kinderen. Kies eerst wat u wilt registreren. Bijvoorbeeld: een voornaam, een woord van liefde, een date, een tekening... Kies dan uw type van het schrijven, hebben we een vrij ruime keuze van typografie.

Het aanpasbare juweel is natuurlijk niet alleen een juweel. Uiteraard is het de beste manier om een specifiek moment in een leven of mensen van wie je houdt te onthouden. Naast het hebben van een elegant juweel, zullen we voor u een unieke herinnering materialiseren door middel van deze ronde mannen medaille ketting. Het is een origineel geschenk dat alleen de persoon die je het geeft om te glimlachen zal maken. Bekijk onze blog over de voornaam ketting, de nieuwe trend. Je leert meer over de medailleketting en gravure.

Art'emi voor kwaliteit

Deze ketting is gemaakt van massief zilver 925. Dit betekent dat het bestaat uit 92,5% zilver en 7,5% koper. Op deze manier maken wij juwelen voor u van grote robuustheid. Bovendien bestaat dit juweel met een medaille van verschillende grootte. Het bestaat in 1,5 cm en 2 cm in diameter. U vindt deze patronen in het tabblad van onze aanpasbare sieraden.

Daarnaast wil Art'emi u graag twee diensten aanbieden: het graveren van uw juweel en de levering van al uw sieraden, waar u ook bent.

3 Items

Specifieke referenties

ean13
5442884527078
upc
543761376774

Je bent misschien ook geïnteresseerd in