De turquoise cirkelketting van vrouwen
  search
  • De turquoise cirkelketting van vrouwen
  • De turquoise cirkelketting van vrouwen

  De turquoise cirkelketting van vrouwen

  € 90,00

  Massief zilver 925

  Kettinglengte: 41 cm

  Fijne steen: turquoise parel

  Massief zilver rond: 1cm in diameter

  Lengte hanger: 2,3 cm

  Gewicht: 3.1g

  Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

  Hoeveelheid

   

  Algemene verkoopvoorwaarden

   

  Leveringsvoorwaarden

   

  Retourbeleid

  Ketting turquoise cirkel vrouw: een prachtig juweel

  Deze ketting cirkel turquoise vrouw een beetje meer chique en eenvoudig dan zijn tegenhanger de ketting turquoise bar vrouw combineert delicatesse en zachtheid. Het is een juweel met een eenvoudige stijl met zijn dunne massief zilveren ketting, maar die de eigenaar een onderscheidende touch zal bieden met de cirkel en de kleine turquoise parel. Bovendien zorgen de tinten lichtblauw die lichtjes naar groen trekken ervoor dat je een onvergetelijke zomer herbeleeft. Een juweel met onweerstaanbare charme dat zo goed bij je past.

  Art'emi en uitzonderlijke sieraden

  De Belgische juwelier art'emi kwaliteitsjuwelen van uitzonderlijke materialen aanbiedt. Hier is de fijne ketting van de ketting gemaakt van 925 zilver (algemeen bekend als massief zilver of sterling zilver). De laatste bevat gemiddeld 92,5% zilver en 7,5% koper. Inderdaad, puur zilver staat bekend als een vrij kneedbaar metaal. Het is deze combinatie van zilver en koper die het materiaal de kracht geeft die nodig is om deze ketting te maken. Al onze zilveren sieraden dragen het keurmerk "925" als teken van kwaliteit.

  De delicate parel is het, een turquoise steen. Turkoois is een fijne siersteen van hemelsblauw tot groenblauwe kleur, ondoorzichtig. Turkoois wordt in massa's aangetroffen en vormt soms kleine aderen of kleine nieren in hun natuurlijke staat.

  De turquoise cirkelketting voor vrouwen, een juweel vol schitterende

  Discreet en suggestief van een zomer aan zee, zal de cirkelketting in zilveren en turquoise parelvrouw je laten duiken in prachtige zomerdagdromen! Inderdaad, de juwelier art'emi zorgt ervoor om al zijn sieraden om te zetten in magische, unieke en emotionele creaties. Bovendien kunt u al onze creaties gratis aan u laten bezorgen over de hele wereld. Tot slot staan wij tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden.

  Kom en ontdek de rest van deze collectie van tijdloze sieraden: turquoise drop oorbellen, of turquoise cluster oorbellen.

  9 Produceren

  Specifieke referenties

  UPC
  547849446472
  EAN-13
  5415291403044

  Misschien vind je dit ook interessant