De turquoise cirkelketting van vrouwen
search
  • De turquoise cirkelketting van vrouwen
  • De turquoise cirkelketting van vrouwen

De turquoise cirkelketting van vrouwen

€ 45,00

Massief zilver 925

Kettinglengte: 41 cm

Fijne steen: turquoise parel

Massief zilver rond: 1cm in diameter

Lengte hanger: 2,3 cm

Gewicht: 3.1g

Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

Aantal

  Privacy - Beveiligingsbeleid

uw persoonsgegevens

  Leveringsbeleid

Alles wat u moet weten over levering

  Retourbeleid

Alles wat u moet weten over de retourzending

Ketting turquoise cirkel vrouw: een prachtig juweel

Deze ketting cirkel turquoise vrouw een beetje meer chique en eenvoudig dan zijn tegenhanger de ketting turquoise bar vrouw combineert delicatesse en zachtheid. Het is een juweel met een eenvoudige stijl met zijn dunne massief zilveren ketting, maar die de eigenaar een onderscheidende touch zal bieden met de cirkel en de kleine turquoise parel. Bovendien zorgen de tinten lichtblauw die lichtjes naar groen trekken ervoor dat je een onvergetelijke zomer herbeleeft. Een juweel met onweerstaanbare charme dat zo goed bij je past.

Art'emi en uitzonderlijke sieraden

De Belgische juwelier art'emi kwaliteitsjuwelen van uitzonderlijke materialen aanbiedt. Hier is de fijne ketting van de ketting gemaakt van 925 zilver (algemeen bekend als massief zilver of sterling zilver). De laatste bevat gemiddeld 92,5% zilver en 7,5% koper. Inderdaad, puur zilver staat bekend als een vrij kneedbaar metaal. Het is deze combinatie van zilver en koper die het materiaal de kracht geeft die nodig is om deze ketting te maken. Al onze zilveren sieraden dragen het keurmerk "925" als teken van kwaliteit.

De delicate parel is het, een turquoise steen. Turkoois is een fijne siersteen van hemelsblauw tot groenblauwe kleur, ondoorzichtig. Turkoois wordt in massa's aangetroffen en vormt soms kleine aderen of kleine nieren in hun natuurlijke staat.

De turquoise cirkelketting voor vrouwen, een juweel vol schitterende

Discreet en suggestief van een zomer aan zee, zal de cirkelketting in zilveren en turquoise parelvrouw je laten duiken in prachtige zomerdagdromen! Inderdaad, de juwelier art'emi zorgt ervoor om al zijn sieraden om te zetten in magische, unieke en emotionele creaties. Bovendien kunt u al onze creaties gratis aan u laten bezorgen over de hele wereld. Tot slot staan wij tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden.

Kom en ontdek de rest van deze collectie van tijdloze sieraden: turquoise drop oorbellen, of turquoise cluster oorbellen.

9 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in