De kwart dalingketting van de vrouw
  search
  • De kwart dalingketting van de vrouw
  • De kwart dalingketting van de vrouw

  De kwart dalingketting van de vrouw

  € 45,00

  Massief zilver 925

  Steen heeft de vorm van een facetdruppel en het materiaal is gerookt kwarts

  Kettinglengte: 42 cm

  Afmeting hanger: hoogte: 17 mm

  breedte: 7 mm

  Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

  Hoeveelheid

   

  Algemene verkoopvoorwaarden

   

  Leveringsvoorwaarden

   

  Retourbeleid

  Ketting drop kwarts vrouw: een betoverend juweel

  Voor een assertieve stijl, draai naar de kwarts vrouw drop ketting art'emi. Het is zowel elegant als verfijnd. Het heeft een massief zilveren ketting en een gefacetteerd gerookt kwartsdruppel. Inderdaad, kwarts geeft het een kleine eigenzinnige, chique en trendy stijl. Het is het perfecte cadeau voor Valentijnsdag, een huwelijksverjaardag of om de vrouw van je leven te vieren.

  De finesse van de jewelry art'emi

  De art'emi juwelier biedt hoogwaardige sieraden gemaakt van uitzonderlijke materialen. De dames quartz drop ketting is gemaakt van zilver en gerookt kwarts.

  Het gebruikte geld is 925 zilver (ook wel massief zilver, fijn zilver of sterling zilver genoemd). De laatste bevat minstens 92,5% zilver en 7,5% koper. Puur zilver staat inderdaad bekend als een zeer kneedbaar materiaal. Het is deze combinatie van zilver en koper die het materiaal de robuustheid geeft die nodig is voor de vervaardiging van deze ketting. Al onze zilveren sieraden dragen het keurmerk "925" als teken van kwaliteit.

  Gerookt kwarts is een variëteit van macrokristallijn kwarts, dat zijn bruine kleur te danken heeft aan de natuurlijke of geïnduceerde bestraling van de aluminiumzouten die het bevat. Het behoort tot de groep oxiden. Gerookt kwarts is transparant tot doorschijnend, zelden ondoorzichtig en de glans is glasachtig. Het is een steen aangepast aan de dierenriemtekens van Kanker, Steenbok en Boogschutter. Het is ook een zeer effectieve verankeringssteen van spirituele energie. Het neutraliseert zachtjes negatieve trillingen, blokkeert geopathische stress, absorbeert elektromagnetische mist en draagt bij aan ontgifting op alle niveaus.
  Gerookt kwarts vult de ruimte met een positieve trilling en brengt ontspanning.

  Waarom vallen voor de quartz drop kraag?

  Deze quartz vrouw drop ketting zal meer dan ooit op een traan lijken wanneer je het aanbiedt aan de persoon om wie je geeft. Een traan ja, maar een traan van geluk! We willen u er ook aan herinneren dat alle creaties art'emi de mogelijkheid om gratis te worden geleverd, en die, waar u ook bent. Tot slot staat het hele team tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden.

  Voor meer stijl, voel je vrij om de ketting te matchen met de kwarts hart paar oorbellen.

  10 Produceren

  Specifieke referenties

  UPC
  540700828271
  EAN-13
  5462008726668

  Misschien vind je dit ook interessant