Ketting 3 harten zilveren gepersonaliseerde vrouw
search
 • Ketting 3 harten zilveren gepersonaliseerde vrouw
 • Ketting 3 harten zilveren gepersonaliseerde vrouw
 • ketting typografie 3 harten aangepaste zilveren vrouw
 • ketting typografie 3 harten aangepaste zilveren vrouw
 • ketting typografie 3 harten aangepaste zilveren vrouw

Bracelet rond double chaine argent femme

€ 135,00

Massief zilver 925

Hartvormige hangers

Kettingmaat: 42 cm

Hanger formaat: 1,5 x 1,5 cm

Aantal tekens: Duplex: 20 tekens

Gewicht: 6.89gr

Gratis graveren

Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

Typografie
Aantal

Productmaatwerk

Vergeet uw aanpassingen niet op te slaan, anders kunt u het product niet aan de winkelwagen toevoegen
 • Max. 250 karakters
 • Max. 250 karakters
 • Max. 250 karakters
 • Max. 250 karakters
 • Max. 250 karakters
 • Max. 250 karakters
 • Max. 250 karakters
  Privacy - Beveiligingsbeleid

uw persoonsgegevens

  Leveringsbeleid

Alles wat u moet weten over levering

  Retourbeleid

Alles wat u moet weten over de retourzending

Ketting 3 harten zilveren gepersonaliseerde vrouw: wil je een originele en elegante ketting?

Ben je op zoek naar een cadeau voor de verjaardag van de uitverkorene van je hart? Het vrouwelijke geslacht heeft veel sieraden nodig. Hoewel sommige tijdloos en klassiek zijn, tonen degenen inArt'emi openlijk hun verschil. Inderdaad, er is voor alle gelegenheden. Als u op zoek bent naar authenticiteit, bent u bij ons aan het juiste adres! Dankzij onze ketting 3 harten zilveren gepersonaliseerde vrouw, zult u jaloers door zoveel originaliteit! Bovendien zijn juwelen als een aanwinst van verleiding, een teken van identiteit, bij vrouwen. Dus, perfect voor jou! Deze medaillon ketting is zowel trendy als toont een immense liefde met deze drie harten.

Art'emi : voorouderlijke knowhow

Hoe kies je een ketting met gravure? Al onze juwelen bieden u een opmerkelijke kwaliteit,omdat alles van massief zilver is gemaakt. Zo ben je zeker van zijn tijdloosheid dankzij de kleur die met alles opgaat. U profiteert ook van een gegarandeerde robuustheid. Dus, maak je geen zorgen meer bij de keuze van je juweel. Onze ketting is voor jou! Daarnaast biedt onze juwelierszaak u een uitzonderlijke service dankzij de unieke gravures. Voel je vrij om je vrouwenketting aan te passen door een specifieke boodschap te graveren, een initialen die je na aan het hart ligt, of onder vele andere opties. Alles is mogelijk op Art'emi, je creativiteit kent geen limiet! Daarnaast bieden onze sieraden u uw gravering, evenals uw levering. Beide blijven vrij!

Ketting 3 harten zilveren gepersonaliseerde vrouw: wil je je gevoelens getuigen aan je geliefde?

Zoek niet verder, hier is onze selectie van keuze: onze gepersonaliseerde zilveren 3 harten ketting vrouw! Inderdaad, de ketting hanger is de meest gedragen juweel over de hele wereld, of door mannen of vrouwen. Wil je dicht bij het hart blijven de liefde die de persoon die je deze mesh ketting aanbiedt je laat zien? Perfect, deze sterling zilveren hanger, bestaande uit drie harten, voldoet aan uw verwachtingen! Zo is de uitverkorene van je hart in staat om het elke dag te dragen en je op elk moment te herinneren. Het is inderdaad belangrijk om te getuigen van je gevoelens voor je dierbaren. Elke kleine aandacht telt!

Tot slot biedt Art'emi u een reeks harthangers verrijkt met vele creaties. Aarzel daarom niet om onze winkel te bekijken! Hier is bijvoorbeeld een vergelijkbare ketting waar u van zult genieten: onze gepersonaliseerde zilveren hart ketting vrouw. Anders, zie al onze aanpasbare kettingen ook!

19 Items

Specifieke referenties

ean13
5470729214890
upc
548187345014

Je bent misschien ook geïnteresseerd in