Ketting 3 harten zilveren gepersonaliseerde vrouw
  search
  • Ketting 3 harten zilveren gepersonaliseerde vrouw
  • Ketting 3 harten zilveren gepersonaliseerde vrouw
  • ketting typografie 3 harten aangepaste zilveren vrouw
  • ketting typografie 3 harten aangepaste zilveren vrouw

  Bracelet rond double chaine argent femme

  € 150,00

  Massief zilver 925

  Hartvormige hangers

  Kettingmaat: 42 cm

  Hanger formaat: 1,5 x 1,5 cm

  Aantal tekens: Duplex: 20 tekens

  Gewicht: 6.89gr

  Gratis graveren

  Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

  Typografie
  Hoeveelheid

  Aanpassing

  Vergeet niet om uw personalisatie op te slaan, zodat u deze aan de winkelwagen kunt toevoegen
  • Maximaal 250 tekens
  • Maximaal 250 tekens
  • Maximaal 250 tekens
  • Maximaal 250 tekens
  • Maximaal 250 tekens
  • Maximaal 250 tekens
  • Maximaal 250 tekens
   

  Algemene verkoopvoorwaarden

   

  Leveringsvoorwaarden

   

  Retourbeleid

  Gepersonaliseerde zilveren ketting met 3 harten voor dames: op zoek naar een originele en elegante ketting?

  Ben je op zoek naar een cadeau voor de verjaardag van je geliefde? Vrouwen zijn dol op sieraden. Hoewel sommige tijdloos en klassiek zijn, tonen die van Art'emi openlijk hun verschil. Inderdaad, er is iets voor elke gelegenheid. Als je op zoek bent naar authenticiteit, ben je hier aan het juiste adres! Dankzij onze gepersonaliseerde ketting met 3 zilveren hartjes voor dames, maak je mensen jaloers met zoveel originaliteit! Bovendien zijn juwelen als een verleidingstroef, een teken van identiteit, voor vrouwen. Perfect voor jou dus! Deze medaillon ketting is zowel trendy als toont een immense liefde met deze drie harten.

  Art'emi : voorouderlijke knowhow

  Hoe kies je een ketting met gravure? Al onze juwelen bieden u een opmerkelijke kwaliteit, want alles is gemaakt van massief zilver. Zo kunt u zeker zijn van zijn tijdloosheid dankzij de kleur die overal bij past. Bovendien profiteert u van gegarandeerde robuustheid . Maak je dus geen zorgen meer bij het kiezen van je sieraden. Onze ketting is voor jou gemaakt! Bovendien biedt onze juwelierszaak u een uitzonderlijke service dankzij de unieke gravures. Aarzel niet om uw damesketting te personaliseren door een specifieke boodschap te graveren, een initiaal die u na aan het hart ligt, of naast vele andere opties. Alles is mogelijk bij Art'emi, je creativiteit kent geen grenzen! Bovendien biedt onze juwelierszaak u uw gravure en uw levering aan. Beide blijven gratis !

  Gepersonaliseerde zilveren ketting met 3 hartjes voor dames: wil je je gevoelens laten zien aan je geliefde?

  Zoek niet verder, hier is onze selectie van keuzes: onze ketting met 3 zilveren harten gepersonaliseerd voor vrouwen! Inderdaad, de kettinghanger is het meest gedragen sieraad over de hele wereld, zowel door mannen als door vrouwen. Wil je de liefde die je wordt getoond door de persoon die je deze mesh ketting aanbiedt dicht bij je hart houden? Perfect, deze sterling zilveren hanger, bestaande uit drie harten, voldoet aan uw verwachtingen! Op deze manier kan degene van wie je houdt het elke dag dragen en je te allen tijde herinneren. Het is inderdaad belangrijk om uw gevoelens voor uw dierbaren te tonen. Alle kleine beetjes helpen!

  Ten slotte biedt Art'emi een reeks harthangers verrijkt met vele creaties. Aarzel daarom niet om een kijkje te nemen in onze winkel! Hier is bijvoorbeeld een soortgelijke ketting waar je dol op zult zijn: onze op maat gemaakte zilveren hartjesketting voor dames. Bekijk anders ook al onze aanpasbare kettingen!

  19 Produceren

  Specifieke referenties

  UPC
  548187345014
  EAN-13
  5470729214890

  Misschien vind je dit ook interessant