typografie ketting 2 harten zilveren gepersonaliseerde vrouw
  search
  • typografie ketting 2 harten zilveren gepersonaliseerde vrouw
  • typografie ketting 2 harten zilveren gepersonaliseerde vrouw
  • ketting typografie 2 harten aangepaste zilveren vrouw
  • ketting typografie 2 harten aangepaste zilveren vrouw

  Ketting 2 harten zilveren gepersonaliseerde vrouw

  € 99,00

  Massief zilver 925

  Hartvormige hangers

  Kettingmaat: 42 cm

  Hanger formaat: 1,5 x 1,5 cm

  Aantal tekens: Duplex: 20 tekens

  Gewicht: 4,90gr

  Gratis graveren

  Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

  Typografie
  Hoeveelheid

  Aanpassing

  Vergeet niet om uw personalisatie op te slaan, zodat u deze aan de winkelwagen kunt toevoegen
  • Maximaal 250 tekens
  • Maximaal 250 tekens
  • Maximaal 250 tekens
  • Maximaal 250 tekens
  • Maximaal 250 tekens
   

  Algemene verkoopvoorwaarden

   

  Leveringsvoorwaarden

   

  Retourbeleid

  Een ketting aanbieden aan je geliefde, waarom is het een must-have cadeau?

  Het aanbieden van een juweel is voor velen een echt bewijs van liefde of vriendschap. Een ketting is ideaal om een juweel aan te bieden aan je vriend, moeder, schoonmoeder, zus, etc. Dus een vaker voorkomend juweel dat u gemakkelijker kunt kiezen. Toch weet je niet zo goed wat de smaak is van de persoon aan wie je het aanbiedt. Inderdaad, het is niet altijd gemakkelijk voor mannen, of zelfs voor vrouwen, om een geschenk te vinden om aan te bieden en een juweel te kiezen dat de toekomstige eigenaar bevalt. Daarom, onze ketting 2 harten zilveren gepersonaliseerde vrouw past perfect bij u!

  Ketting 2 harten zilveren gepersonaliseerde vrouw: op zoek naar originaliteit om te getuigen van uw gevoelens?

  Het aanbieden van een ketting is geschikt voor vele gelegenheden: verjaardag, Kerstmis, communie, afstuderen, Moederdag... Je kiest dus voor een dubbele originaliteit en een bewijs van liefde vermenigvuldigd met twee. Het hart kan je liefde, je passie, je positieve gedachten voor een geliefde vertegenwoordigen. Bovendien zet Art'emi zich in om u uitzonderlijke kwaliteit te bieden door u deze ketting allemaal in massief zilver aan te bieden. Inderdaad, de kenmerken van 925 zilver stellen u in staat om uw juweel te matchen met al uw outfits gecombineerd, evenals een gegarandeerde tijdloosheid. Daarom ben je onder alle omstandigheden trendy!

  Maak het verschil met uw gepersonaliseerde 2 harten zilveren ketting vrouw: pas het aan voor meer authenticiteit!

  Hoe kies je een ketting met gravure? Onze voorouderlijke knowhow biedt u een kwaliteitsservice,Art'emi stelt zijn unieke gravures tot uw beschikking om uw juwelen te personaliseren. Inderdaad, niets beter dan een ontroerende boodschap, een eerste dierbare, een favoriete typografie of een bepaalde taal, om op een originele manier te getuigen van je liefde! Inderdaad, Art'emi maakt een erepunt op zijn waarden van tijdloosheid, authenticiteit en ethiek. Daarnaast bieden onze sieraden u uw gravering, evenals uw levering. Beide zijn gratis! Zo is het garanderen van uw totale tevredenheid onze ambitie. Jouw geluk boven alles!

  Aarzel daarnaast niet om onze winkel te raadplegen voor meer keuzes! Wil je onze soortgelijke sieraden ontdekken? U zult ook onze gepersonaliseerde zilveren hart ketting vrouw waarderen, evenals onze hele selectie van aanpasbare armbanden.

  10 Produceren

  Specifieke referenties

  UPC
  547744733462
  EAN-13
  5434335886742

  Misschien vind je dit ook interessant