Doelwit hanger gravure zilveren vrouw 35mm
  search
  • Doelwit hanger gravure zilveren vrouw 35mm
  • typografie hanger doel gravure zilveren vrouw 35mm

  Doelwit hanger gravure zilveren vrouw 35mm

  € 80,00

  Massief zilver 925

  Doeldiameter: 3,5 cm

  Gewicht: 5.63gr

  Tekennummer: Recto/Verso 50 tekens

  Gratis graveren

  Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

  Typografie
  Kettingen
  Hoeveelheid

  Aanpassing

  Vergeet niet om uw personalisatie op te slaan, zodat u deze aan de winkelwagen kunt toevoegen
  • Maximaal 250 tekens
  • Maximaal 250 tekens
  • Maximaal 250 tekens
  • Geen bestanden geselecteerd .png .jpg .gif
  • Geen bestanden geselecteerd .png .jpg .gif
   

  Algemene verkoopvoorwaarden

   

  Leveringsvoorwaarden

   

  Retourbeleid

  Trend en nieuwigheid: aanpasbare vrouwen doelgroep hanger

  Ontdek de aanpasbare vrouwendoelhanger, het trendy accessoire en nieuw voor dames. Bent u op zoek naar originaliteit? Je vindt het hier met de vrouwelijke doelwit hanger. Finesse en sensualiteit, dit juweel is ideaal om al uw outfits te begeleiden, of om te gaan werken of naar een diner met vrienden. Deze richthanger is verkrijgbaar in verschillende maten 15 mm, 20 mm en 35 mm.

  Voeg uw persoonlijke touch toe aan de doelhanger

  De Belgische ontwerper Artemi biedt een personaliserende service voor uw juweel. Hierdoor u uw juweel nog unieker maken! Bovendien, is de aanpasbare vrouwen doel hanger ook het perfecte cadeau voor uw geliefde of een familiegeschenk? Inderdaad, bieden we ook de aanpasbare kind doel hanger en de aanpasbare mannelijke doelgroep hanger. Dankzij deze hanger zal het hele gezin worden geë matched!

  Met deze aanpassingsservice u een typografie kiezen uit een zeer breed scala. Kies ten slotte het bericht dat u wilt invoeren. Initialen? Een geboortedatum? Een symbool zoals een dier of een astrologisch teken? Je hebt de kans om plaats te maken voor je verbeelding.

  Kies voor een kwaliteitsstuk van sieraden

  De Art'emi sieraden biedt sieraden gemaakt van uitzonderlijke materialen. Dit betekent dat de hangers zijn gemaakt van massief zilver. Het is een combinatie van 92,5% puur zilver en 7,5% koper. Deze legering geeft stevigheid en kracht aan het juweel, maar ook een grote lichtheid.

  Bekijk ook onze selectie van aanpasbare hangers voor mannen en kinderen om het hele gezin te behagen. Daarnaast bieden wij dameskettingen aan zodat u uw juweel samenstellen!

  Tot slot blijft het Art'emi team beschikbaar voor eventuele aanvullende vragen met betrekking tot een bepaald sieraad of een specifiek verzoek tot personalisatie.

  5 Produceren

  Specifieke referenties

  UPC
  545937045446
  EAN-13
  5460769265266

  Misschien vind je dit ook interessant