Zilveren kindboom van het levenshanger
  search
  • Zilveren kindboom van het levenshanger

  Zilveren kindboom van het levenshanger

  € 65,00

  Massief zilver 925

  Gewicht: 1.84gr

  Levensboom meting: 2 cm x 2,10 cm

  Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

  Grootte
  Kettingen
  Hoeveelheid
  Laatste artikelen op voorraad

   

  Algemene verkoopvoorwaarden

   

  Leveringsvoorwaarden

   

  Retourbeleid

  De boom van het leven hanger: een geluksjuweel

  Bent u op zoek naar een betekenisvolle hanger om uw kind te geven? De boom van het leven hanger is voor jou. Wat betekent het symbool van de boom van het leven? In werkelijkheid heeft elk gebied en religie zijn eigen betekenis van de boom des levens. Echter, wat de gemeenschappelijkheid is de heiligheid gegeven aan deze boom. Dus, in het algemeen, de boom van het leven vertegenwoordigt fysieke en spirituele vervulling. Naast zijn elegantie, deze boom van het leven hanger is rijk aan betekenis en dat is waarom het lijkt als het perfecte cadeau voor uw kleine kool.

  Het perfecte cadeau

  Het valt niet te ontkennen dat de boom des levens de familie kan oproepen, door de representatie van de stamboom. Als gevolg daarvan is het het perfecte cadeau voor een kind in uw gezin. Je biedt een hanger aan die je liefde en vriendelijkheid voor je familie vertegenwoordigt.

  Wilt u uw hanger compleet maken met een bijpassende ketting? Wij bieden verschillende ketens voor kinderen, zoals de Venetiaanse kinderbreideeketen, de gastronomische keten kind mesh of de ketting diamant veroordeelde kind. Je hebt verschillende mogelijkheden om te monteren, maar je ook onze zilveren boomketting van het leven ontdekken.

  De Art'emi juwelierszaak

  De Art'emi sieraden combineert zijn voorouderlijke knowhow en de kwaliteit van de materialen om u uitzonderlijke sieraden te bieden. Als gevolg hiervan is deze kinderlevenboomhanger gemaakt van massief zilver. Dit metaal is een combinatie van 92,5% puur zilver en 7,5% koper. Dankzij deze legering is het juweel van grote sterkte, maar ook zeer licht.

  Om de glans van deze hanger te behouden, nodigen wij u uit om te komen en ontdek onze blog over "hoe u uw zilveren sieraden schoon".

  Daarnaast, ook komen en ontdek ons assortiment van aanpasbare sieraden voor kinderen. Voeg je creatieve touch toe.

  Tot slot, heb je vragen of gewoon hulp nodig met uw keuze van sieraden? Het Art'emi team staat tot uw beschikking, dus aarzel niet om ons een bericht te sturen!

  3 Produceren

  Specifieke referenties

  UPC
  542189980723
  EAN-13
  5496116066262

  Misschien vind je dit ook interessant