search

  Massief zilveren tiener peperkoek hanger

  € 40,00

  Massief Zilver 925

  Peperkoek hanger in bruin email

  Hanger dimensie: 15mm x 12mm

  Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

  Kettingen
  Hoeveelheid

   

  Algemene verkoopvoorwaarden

   

  Leveringsvoorwaarden

   

  Retourbeleid

  Om uw hangende bedel samen te stellen, biedt art'emi u een reeks kettingen. Ontdek dus onze zilveren balketen, de diamantketting, de gastronomische mesh-keten of de Venetiaanse mesh-ketting. Om je charme te begeleiden hebben we ook de peperkoek ketting met zwarte rhodium-vergulde bal ketting. Rhodier een juweel is een proces waardoor het juweel veel langer meegaat. Rhodium zorgt ervoor dat je ketting er veel langer nieuw en glanzender uitziet dan een zilveren ketting.

  Een grote collectie weelderige sieraden

  Kortom, uw juwelierszaak biedt art'emi een ruime keuze aan sieraden om uw stijlen af te wisselen. Ontdek de leren manchetarmband , de ketting, armbanden met zilveren ketting of gastronomische armbanden in massief zilver. U zult waarschijnlijk de voorkeur geven aan onze stijve armbanden open of gesloten rush zilver of vermeil verguld geelgoud 18 karaat.

  Begeleid ook uw bedel met een van onze vele kettingen. We hebben kettingen gelijk met de hals, kettingen, kettingen, parels of gelakte kettingen. We lichten verschillende andere kettingen uit op hangers. Zo kun je je peperkoek bedels afwisselen en begeleiden met bijvoorbeeld een lange ketting of een korte ketting. Een groot deel van onze hangers is gemaakt van massief zilver of 18k roségoud of geel verguld.

  U raakt ook in de ban van onze halfedelstenen. Ontdek bijvoorbeeld onze sieraden versierd met rozenkwarts of zwarte agaat. We hebben ook prachtige sieraden in toermalijn, turkoois, koraal of tijgeroog. Je wordt meegenomen door passie voor parelmoer, een kostbaar materiaal uit schelpen. Kortom, je hebt een grote selectie boheemse sieraden versierd met cabochon om de sieradendoos van je kind compleet te maken.

  Wil je opvallen? ontdek onze aanpasbare sieraden

  Graveren is essentieel als u een uniek en sentimenteel karakter aan uw sieraad wilt geven. Art'emi biedt u aan om uw juweel te graveren in zijn atelier in Brussel. Dankzij zijn unieke knowhow graveert art'emi de versiering die bij u past. U heeft een oneindig aantal mogelijkheden van graveren en op elk juweel. Zo zijn oorbellen, creolen, ringen, zegeltjes, ringen, armbanden, gourmettes, medailles, medaillons of hangers aanpasbaar. Je hebt een oneindige keuze aan gravures en thema's zoals sterrenbeelden of Valentijnsdag. Kortom, graveren is het ideale cadeau-idee voor een verjaardag, verloving of als bruidsmeisjescadeau.

  U kunt ook uw eigen sieraden toevertrouwen om deze door art'emi te laten graveren. Wees niet bang om uw sieraden zelfs de meest kostbare toe te vertrouwen, art'emi er goed voor zal zorgen. U kunt uw sieraden bijvoorbeeld toevertrouwen die zijn versierd met smaragden, saffieren, robijnen of diamanten.

  Aanvullende informatie

  Het is je dus misschien opgevallen dat we een grote etnische selectie sieraden hebben. Ontdek dus onze sieraden voor mannen, voor vrouwen en ook voor kinderen. Alle gelegenheden zijn goed om de gelederen van art'emi te vervoegen en bieden het ideale juweel voor een geliefde. Als u vragen heeft, ga dan naar onze sectie. Voor alle cadeau-ideeën, ga naar onze blog. Zo weet u nu alles om uw bestelling zo snel mogelijk op onze site te plaatsen.

  5 Produceren

  Specifieke referenties

  UPC
  549956069537
  EAN-13
  5474985919131

  Misschien vind je dit ook interessant