Creoolse oorbellen voor garen
search
  • Creoolse oorbellen voor garen
  • Creoolse oorbellen voor garen
  • Creoolse oorbellen voor garen
  • Creoolse oorbellen voor garen

Creoolse oorbellen voor garen

€ 40,00

Visvormige oorbellen

Massief Zilver 925

18-karaats geel verguld

Lengte: 5 cm

Breedte: 2,5 cm

Gewicht: 0,8 g

Gratis levering -  Verzending binnen 24u-48u

Metalen
Aantal

  Privacy - Beveiligingsbeleid

uw persoonsgegevens

  Leveringsbeleid

Alles wat u moet weten over levering

  Retourbeleid

Alles wat u moet weten over de retourzending

Creoolse garenoorbellen: een modern paar

De Creoolse garenoorbellen komen in de vorm van een moderne vis. Ze zijn gemaakt van een massief zilver draad of 18-karaats geel verguld. Licht en delicaat, deze vis creolen geven u een moderne en verfijnde stijl. Ze mengen zich met een chique, eigenzinnige of zelfs klassieke stijl.

Vermeil en art'emi juwelierszaak

De Brusselse sieraden art'emi biedt hoogwaardige sieraden gemaakt van unieke materialen. Hier, Creoolse garen oorbellen zijn gemaakt van 925 zilver (ook bekend als massief zilver of sterling zilver). Deze bestaat uit 92,5% zilver en 7,5% koper. Het is deze combinatie van zilver en koper die het materiaal de robuustheid geeft die nodig is om deze lussen te maken. Al onze zilveren sieraden draagt de "925" punch als een teken van onze kwaliteit.

Trouwens, we kunnen zijn broertje in vermeil vinden. Dit is zilver 925 met een gouden plaat met een minimale dikte van 3 micron. Voor geïnteresseerden wordt deze methode elektrolyse genoemd. Het goud dat wordt gebruikt voor beplating is 18 karaats goud, bestaande uit 75% puur goud. Bovendien lijkt vermeil het juiste compromis, omdat het geen allergie geeft. Zilver en goud zijn twee anallergische metalen! Tot slot is een ander voordeel van vermeil dat het uitzonderlijke weerstand heeft.

De Creoolse garenoorbellen, een juweel van karakter

DeArt'emi draad creolen zal swing in het tempo van uw stappen. Ze zullen ongetwijfeld uw voorname en oorspronkelijke persoonlijkheid weerspiegelen. Wij herinneren u eraan dat u al onze sieraden gratis laten bezorgen, waar u ook bent. Tot slot blijft het art'emi team tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden.

Voor een nog meer gepolijste look combineer je dit sublieme paar oorbellen met de art'emislavenarmband.

5 Items

Specifieke referenties

ean13
5416856816491
upc
549092561469

Je bent misschien ook geïnteresseerd in