Creoolse oorbellen sneeuwvlok in damesglazuur
  search
  • Creoolse oorbellen sneeuwvlok in damesglazuur
  • Creoolse lussen sneeuwvlok in massief zilveren vrouw
  • Creoolse sneeuwvlok oorbellen in damesglazuur

  Creoolse oorbellen sneeuwvlok in damesglazuur

  € 80,00

  Vermeil roségoud

  Diameter oorbellen: 18mm

  Dubbelzijdige sneeuwvlok hanger in wit email

  Hanger dimensie: 12mm in diameter

  Oorbel lengte: 30mm

  Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

  Materiaal
  Aantal
  Laatste items in voorraad

   

  Algemene verkoopvoorwaarden

   

  Leveringsvoorwaarden

   

  Retourbeleid

  Presentatie van Creoolse oorbellen emaille sneeuwsterren

  Wil je een verandering in je sieradencollectie? kies voor de emaille Creoolse oorbellen van de juwelier art'emi. Als je originaliteit en fantasie aan je sieraden wilt toevoegen, zijn deze ronde oorbellen perfect. Bovendien vergezelt een geëmailleerde zilveren hanger in de vorm van een sneeuwvlok deze Creolen. Zo voeg je een elegant karakter toe aan je eindejaarsavondoutfits. Dit juweel is een ideaal cadeau-idee om aan te bieden met Kerstmis, omdat het perfect past bij het thema. Monteer Creolen in uw eindejaarsoutfits, perfect voor recepties of eindejaarsavonden. Bovendien meet de diameter van de oorbellen 18 mm in diameter en 12 mm voor de bedel. Het juweel benadert dus een grote discretie, het wordt overal doorgegeven en is tijdloos.

  Aarzel niet om diversiteit te geven aan je cirkel oorbellen door de charme te veranderen. Dit stelt je in staat om diversiteit in je stijl te brengen, afhankelijk van de outfit die je benadert. Daarnaast vind je de zilveren oorbellen in twee verschillende kleuren, de ene in roze en de andere in vermeil. Kortom, de wit geëmailleerde hangende bedels zullen het Creools perfect naar voren brengen, ongeacht de kleur. Dit prachtige juweel zal je vrouwelijkheid naar voren brengen en je kunt schitteren in het openbaar of alleen.

  Kostbare materialen

  Het ontwerp van sieraden met edelmetalen is een belangrijk punt bij art'emi. Inderdaad, er is voor elk wat wils, je vindt er voornamelijk massief zilver, een edelmetaal. Inderdaad, het is een zeer gewaardeerd materiaal vanwege de weerstand tegen water of krassen en een groot gemak om schoon te maken. Ook samengesteld uit koper, een essentiële legering voor het behoud van de hanger door de jaren heen, waardoor deze roestvrij is.

  Daarnaast bestaat de hanger uit zilver gezet in wit email. Deze versiering combineert zowel finesse als weerstand. Inderdaad, de coating maakt het mogelijk om de charme lang mee te laten gaan. Temperatuurschommelingen, chemische agressies of zout zijn dus niet effectief en de kleur blijft intact. Naast deze kostbare materialen gebruikt art'emi ook halfedelstenen. Inderdaad, turkoois, vermeil, rozenkwarts, koraal, tijgeroog, toermalijn, parelmoer en vele andere fijne stenen die je hier kunt ontdekken.

  Hoe match je je geëmailleerde Creoolse oorbellen met je outfits?

  Door de neutrale kleur in het wit kun je deze oorbellen in je garderobe associëren met elke outfit. Je kunt inderdaad een witte outfit geven met de witte hanger of een zwarte outfit om het witte glazuur naar voren te brengen. Daarnaast kun je ook elke kleur dragen en vooral rood. Je hebt een oneindige keuze aan outfits! genoeg om elegant te zijn voor Kerstmis! zo onthul je je vrouwelijkheid en glamour in de ogen van de wereld.

  Hoe match je je Creoolse oorbellen sneeuwvlokglazuur met andere sieraden?

  Bovendien maakt de witte kleur van het glazuur het mogelijk om een ander gerhodineerd juweel aan je outfit te koppelen. U kunt uw sieraad accessorize met een breed scala van onze sieraden, bijvoorbeeld onze zilveren ringen. Om je pols te sublimeren kun je ook terecht bij onze armbanden in zilver, vermeil of stof met een zilveren medaillon. Daarnaast heeft art'emi ook een ruime keuze aan zilveren kettingen die je hier kunt vinden. We bieden ook de emaille sneeuwvlok ketting,een ketting, een parelketting of een ketting gelijk met de nek die zal aansluiten bij de Creolen en je halslijn zal vergroten. Dus art'emi je een ruime keuze aan sieraden ter beschikking stelt om je oorbellen te begeleiden, heeft de stijl geen grenzen meer.

  Sieraden die wij voor u op maat maken

  Alle gelegenheden zijn goed om uw sieraden te personaliseren door art'emi, uw verbeelding kent geen grenzen. Versier uw juweel dus met een gravure die overeenkomt met u of iemand die u dierbaar is. Inderdaad, de gravure zal iets persoonlijks en sentimenteels zijn, het zal uniek zijn. Met een keuze uit zeven typografieën, drie vormen en maximaal vijfentwintig tekens, is uw juweel onvervangbaar en zal het zelfs dienen als een geluksbrenger. Laat in dit geval je hart spreken, plaats je bestelling en art'emi zorgt voor de rest.

  Eenvoudige en effectieve reinigingsmethoden

  Art'emi biedt uw ambachtelijke juwelier technieken om uw gerhodineerde gouden en zilveren sieraden schoon te maken. Ontdek verschillende eenvoudige, snelle, effectieve en goedkope methoden, zodat uw sieraden hun natuurlijke glans terugkrijgen. Producten uit je dagelijks leven zoals witte azijn, wasgoed of bier zijn effectief.

  Meer informatie ...

  Om al onze originele sieraden op onze website te ontdekken, klik hier. Ontdek zo onze verschillende etnische reeksen van prachtige sieraden voor vrouwen, voor mannen en zelfs voor kinderen. Ontdek dus al onze assortimenten kostuumjuwelen, kettingen, armbanden, ringen, fijnproevers, manchetknopen en vele anderen. Vind sieraden die bij je passen, nuchter of om te schitteren. Heb je nog andere vragen?, neem nu contact met ons op.

  2 Items

  Specifieke referenties

  ean13
  5401941120829
  upc
  542007257532

  Misschien vind je dit ook interessant