Oorbellen Kerstklok in emaille vrouw
  search
  • Oorbellen Kerstklok in emaille vrouw
  • Dames geëmailleerde kerstklok oorbellen

  Oorbellen Kerstklok in emaille vrouw

  € 80,00

  Vermeil roségoud

  Diameter oorbellen: 18mm

  Dubbelzijdige hanger kerstbel in rood en wit email

  Hanger dimensie: 9mm X 14mm

  Oorbel lengte: 32mm

  Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

  Materiaal
  Hoeveelheid
  Laatste artikelen op voorraad

   

  Algemene verkoopvoorwaarden

   

  Leveringsvoorwaarden

   

  Retourbeleid

  Creoolse oorbellen emaille kerstklok, een specifiek model voor de eindejaarsvakantie

  De sieraden art'emi, ambachtelijke sieraden biedt een collectie van kostuum vrouwen sieraden speciaal gewijd aan het einde van het jaar vakantie. Binnen deze verzameling bedels vinden we het Creoolse lussenklokglazuur. Wil je fantasieën voor je eindejaarsfeesten? Verfraai ze in dit geval met deze oorbellen die je outfits zullen vergroten. Bovendien vergezelt een klokvormige hanger de Creolen. In eerste instantie is dit juweel een ideaal cadeau voor een van uw dierbaren. Ten tweede kunt u dit juweel aan uzelf aanbieden. Deze oorbellen passen zich aan een oneindige stijl aan, of ze nu gewoon of extravagant zijn.

  Dit paar oorbellen is te vinden in twee felle tinten, een in roze en de andere in vermeil (goud). Daarnaast is de hanglamp in rood en wit email en dubbelzijdig heerlijk en tijdloos. Bovendien kunt u de hanger voor vrouwen vervangen door een hanger voor meer diversiteit.

  De kwaliteit van onze materialen op onze Creoolse lussen bell email

  Inderdaad, een van de belangrijkste doelstellingen vanart'emi is de kwaliteit van de materialen voor de confectie. Om te beginnen gebruikt art'emi veel massief zilver, een edelmetaal en bestand tegen water of krassen. Bovendien is het een zeer gemakkelijk materiaal om schoon te maken. Bovendien bestaat de charme uit een koperlegering. Dit is een essentieel materiaal dat het behoud van het juweel mogelijk maakt en het roestvrij maakt.

  Email, een resistent materiaal

  In de eerste plaats combineert de zilveren bedel in rood en wit email zowel finesse als weerstand. Allereerst blijft de kleur intact. Bovendien zorgt de emaille coating ervoor dat de charme lang meegaat. Water, chemicaliën, temperatuurschommelingen of zout zijn dus niet effectief tegen glazuur. Dit maakt het mogelijk om het juweel de hele tijd te bewaren zonder het te hoeven verwijderen. Aarzel bovendien niet om onze halfedelstenen te ontdekken. We hebben parelmoer, turkoois, koraal of rozenkwarts, tijgeroog of toermalijn.

  Met welke outfit past de Creoolse lussen emaille bel?

  Dames, haal je mooiste setjes uit je garderobe en onthul je vrouwelijkheid! Gezien de rode en witte kleuren van de oorbellen kun je ze samenstellen met een hele mooie zwarte of witte outfit. Bovendien zal de rode kleur van het email perfect opvallen en glans geven aan je outfit. Je kunt ook kiezen voor een mooie outfit met rode kleuren. Inderdaad, het past perfect bij de fantasie van de hanger.

  Met welke andere juwelen van het merk passen jouw oorbellen?

  Aarzel niet om uw outfit te accessoriseren met een breed scala van onze sieraden. Art'emi biedt een scala aan damesarmbanden zoals onze open rush armbanden in geel vergulde vermeil die passen bij de vermiljoenkleur van je oorbellen of zilveren, stijve armbanden die je outfit sublimeren. We hebben echter ook modellen voor het geval u een overwegend rode kleurenset wilt behouden. Inderdaad, je kunt de liberty medal armband of de liberty wide medal armband gebruiken, armbanden die passen bij de fantasie van oorbellen. We bieden ook dezelfde modellen met een medaillon voor de liberty armband en liberty wide. Sublimeer je decolleté, door het te accommoderen met de massief zilveren kerstklokketting,een ketting vlak met je nek, een ketting of een parelketting.

  Welke methoden om je sieraden intact te houden?

  Om je gerhodineerde sieraden in de originele staat te houden, biedt art'emi je verschillende tips. Je kunt bijvoorbeeld witte azijn, citroensap, vloeibare zeep of bier gebruiken. Ten eerste zijn deze producten gemakkelijk te vinden in uw huis, in uw laden en ten tweede zijn ze goedkoop. Aarzel niet om ook de tips te ontdekken om de glans van je gouden sieraden en zilveren sieraden te behouden.

  Uw sieraden zijn aanpasbaar

  Wil je iets nieuws geven? Een uniek karakter aan uw juweel? Of er gewoon een sentimentele waarde aan geven? Door middel van graveren biedt art'emi een ruime keuze om uw sieraad te personaliseren. Wij bieden een keuze uit medaillons, van verschillende vorm, van zeven typografieën. Graveer je medaille of rush in zilver en geef je fantasie de vrije loop.

  Aanvullende informatie

  Kortom, alle gelegenheden zijn goed om een uitzonderlijk juweel aan te bieden aan iemand van wie je houdt. We hebben verschillende categorieën etnische producten om u een idee te geven. Ten eerste, damessieraden, met oorbellen, een verzameling hangers, hangerkettingen of ringen. Voor mannen hebben we kettingen, armbanden of manchetknopen. Tot slot, voor kinderen, hebben we ketens of fijnproevers en vele andere sieraden en accessoires. Het enige wat u hoeft te doen is uw bestelling plaatsen en uw juwelier art'emi zorgt voor de rest. Tot slot, als u vragen heeft over onze sieraden of de productiemethoden, ga dan naar de sectie Contact.

  2 Produceren

  Specifieke referenties

  UPC
  544849537674
  EAN-13
  5445222921637

  Misschien vind je dit ook interessant