Mannen drop medaille armband
  search
  • Mannen drop medaille armband
  • Mannen drop medaille armband
  • Mannen drop medaille armband

  Mannen gepersonaliseerde drop medaille armband

  € 40,00

  Massief Zilver 925

  Verstelbare touwmaat

  Plaat diameter: 10 mm

  Aantal tekens: maximaal 10 per gezicht.

  Deze armband is verkrijgbaar in verschillende kleuren

  Gratis graveren

  Gratis verzending - Verzonden binnen 24u-48u

  Typografie
  Grootte
  Tekenreekskleur
  Hoeveelheid

  Aanpassing

  Vergeet niet om uw personalisatie op te slaan, zodat u deze aan de winkelwagen kunt toevoegen
  • Maximaal 250 tekens
  • Maximaal 250 tekens
  • Maximaal 250 tekens
   

  Algemene verkoopvoorwaarden

   

  Leveringsvoorwaarden

   

  Retourbeleid

  Mannen drop medaille armband: een juweel naar wens

  Met zijn slanke ontwerp begeleidt deze gemengde armband u bij al uw dagelijkse activiteiten. De herendrop medaille armband is een originele art'emi creatie die in 17 verschillende kleuren verkrijgbaar is! Geen excuses meer, je zult de kleur vinden die je stijl zal complimenteren! Deze armband is bedoeld om dun, discreet en overzichtelijk te zijn. De fijne string van de armband is ook verstelbaar en past op de polsen van elke man.

  De kwaliteit van de creaties vanart'emi

  De Brusselse sieraden art'emi biedt hoogwaardige sieraden gemaakt van uitzonderlijke materialen. Hier is de druppel van de armband gemaakt van 925 zilver (ook wel massief zilver en sterling zilver genoemd). Deze laatste bevat ten minste 92,5% zilver, aangevuld met 7,5% koper. Inderdaad, dit soort zilver is bekend hoe zuiver is zeer kneedbaar. Het is deze combinatie van zilver en koper die het materiaal de robuustheid geeft die nodig is om deze armband te maken. Al onze zilveren sieraden draagt de "925" punch als een teken van kwaliteit. Gemaakt van gewaxt katoen, het touw is nog steeds stevig en soepel. Bovendien is zilver een edel en zuiver materiaal, dat geen allergische reactie genereert en daarom geschikt is voor alle huidtypes.

  De medaille armband drop man van art'emi, een prachtige creatie vol middelen

  Ten eerste, het koord komt in verschillende kleuren om de smaak en verlangens van elke man te voldoen. Dit voorname, duurzame en aanpasbare juweel zal voldoen aan al uw verwachtingen als een actieve man. Bezwijken voor de charme en elegantie van onze mannen zilveren drop armband. Bovendien worden al onze creaties gratis aan de hele wereld geleverd. We herinneren u er ook aan dat het merk een service van graveren en maatwerk biedt zonder extra kosten. Als dat niet geweldig is! Het is tijd om de man te vullen met je leven en hem een teder bericht te sturen. Tot slot blijft het hele team tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden.

  Als je graag deze charmante armband, zult u ook bezwijken voor de man zilveren drop armband.

  9 Produceren

  Specifieke referenties

  UPC
  540621573496
  EAN-13
  5464695682890

  Misschien vind je dit ook interessant