Mannen zilveren drop armband
  search
  • Mannen zilveren drop armband
  • Zilveren drop armband voor heren

  Mannen zilveren drop armband

  € 80,00

  Massief zilver 925

  Gewaxt katoenen touw

  Instelbare maat

  Afmetingen hanger: 17 mm x 9 mm

  Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

  Grootte
  Tekenreekskleur
  Hoeveelheid

   

  Algemene verkoopvoorwaarden

   

  Leveringsvoorwaarden

   

  Retourbeleid

  Armband drop silver man: een armband in je afbeelding

  Met zijn strakke ontwerp zal deze gemengde armband u begeleiden bij al uw dagelijkse activiteiten. De heren zilveren drop armband is een originele creatie art'emi die verkrijgbaar is in 17 verschillende kleuren! Geen excuses meer, je zult noodzakelijkerwijs de kleur vinden die je stijl zal complimenteren! Deze armband is bedoeld om dun, discreet en verfijnd te zijn. Het dunne touw van de armband is ook verstelbaar en past op de pols van elke man.

  Kwaliteit is ons sleutelwoord

  De Belgische juwelier art'emi biedt u haar kwaliteitsjuwelen gemaakt van unieke materialen. Hier is de druppel van de armband gemaakt van 925 zilver (ook bekend als massief zilver en sterling zilver). De laatste bevat minstens 92,5% zilver en 7,5% koper. Inderdaad, puur geld staat bekend als zeer flexibel. Het is dit mengsel van zilver en koper dat het materiaal de kracht geeft die nodig is om dit juweel te maken. Alle zilveren sieraden art'emi het keurmerk "925" als teken van kwaliteit. Gemaakt van gewaxt katoen, het touw is nog steeds robuust en kneedbaar. Zilver is trouwens een edel en zuiver materiaal, dat geen allergische reactie genereert en daarom geschikt is voor alle huidtypes.

  De zilveren drop armband voor mannen, een prachtige creatie vol grondstoffen

  Het koord wordt geleverd in verschillende kleuren om de smaken en verlangens van elke man te bevredigen. Dit voorname, resistente en aanpasbare juweel voldoet aan al uw verwachtingen als man. Bezwijk voor de charme en elegantie van onze zilveren drop armband. Daarnaast kunnen we al onze creaties wereldwijd gratis leveren. Tot slot staat het hele team tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden.

  Als je deze charmante armband leuk vond, zul je ook bezwijken voor de aanpasbare zilveren medaillearmband.

  10 Produceren

  Specifieke referenties

  UPC
  548952110412
  EAN-13
  5489521756477

  Misschien vind je dit ook interessant