Vrouwen drop medaille armband
search
  • Vrouwen drop medaille armband
  • Vrouwen drop medaille armband
  • Vrouwen drop medaille armband
  • Vrouwen drop medaille armband

Vrouwen gepersonaliseerde drop medaille armband

€ 35,00

Massief Zilver 925

Verstelbare touwmaat

Plaat diameter: 10 mm

Aantal tekens: maximaal 10 per gezicht.

Deze armband is verkrijgbaar in verschillende kleuren

Gratis graveren

Gratis verzending - Verzonden binnen 24u-48u

Typografie
Grootte
Tekenreekskleur
Aantal

Productmaatwerk

Vergeet uw aanpassingen niet op te slaan, anders kunt u het product niet aan de winkelwagen toevoegen
  • Max. 250 karakters
  • Max. 250 karakters
  • Max. 250 karakters
  Privacy - Beveiligingsbeleid

uw persoonsgegevens

  Leveringsbeleid

Alles wat u moet weten over levering

  Retourbeleid

Alles wat u moet weten over de retourzending

Vrouwen drop medaille armband: een juweel dat ziet er net als jij

De women's drop medaille armband is een originele art'emi creatie die in 17 verschillende kleuren verkrijgbaar is! Geen excuses meer, je zult per se de kleur vinden die perfect bij je past en dat zal je stijl complimenteren! Deze armband is bedoeld om dun en overzichtelijk te zijn. Bovendien is het zeer gemakkelijk om te dragen op een dagelijkse basis en zal u begeleiden tijdens al uw activiteiten. De dunne st touw is ook verstelbaar, en past op de pols van elke vrouw. Wat kun je nog meer vragen?

Art'emi : synoniem met kwaliteitssieraden

Belgische sieraden art'emi toont zijn kwaliteitssieraden gemaakt met liefde en zachtheid. Hier werd de zilveren medaille in de vorm van een druppel water gemaakt van zilver 925 (ook wel sterling zilver of massief zilver genoemd). Deze bevat 92,5% zilver en 7,5% koper. Het is dit zilver/koper mengsel dat het materiaal de stevigheid geeft die nodig is om deze armband te maken. Al onze zilveren sieraden dragen de "925" punch als een teken van onze kwaliteit en knowhow. Maar hij is niet de enige die veerkrachtig is. Gemaakt van gewaxt katoen, het touw is nog steeds stevig en kneedbaar.

Bezorgd over het milieu eromheen, art'emi sieraden gebruikt alleen gerecycleerde edele stoffen. Daarom variëren de stof en de kleur van de teddybeerfiguur in onze verpakking afhankelijk van de beschikbaarheid. Onze sieraden zijn zorgvuldig gemaakt om een onberispelijke kwaliteit te garanderen. We houden van je en we bewijzen het aan jou!

De vrouwen art'emimedaillearmband laten vallen, een vindingrijke creatie

Omdat we schattig zijn op art'emi, de string komt in verschillende kleuren om u tevreden te stellen en je hebt een keuze. Tegelijkertijd herinneren wij u eraan dat onze sieraden gratis aan iedereen geleverd kunnen worden. Omdat de kleine bedoelingen de mooiste zijn, is het ook mogelijk om deze drop medaille aan te passen door deze gratis te laten graveren. Aarzel niet om je vrouw, moeder, vriend te eren... voor de gelegenheid. Tot slot blijft het hele team tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden.

Als je deze armband leuk vond, zul je ook dol zijn op alle elastische armbanden in onze collectie, evenals de drop armband en onze tijdloze en prachtige drop ring!

10 Items

Specifieke referenties

ean13
5454486635938
upc
543364912669

Je bent misschien ook geïnteresseerd in