Macramé armband heren
search
  • Macramé armband heren

Macramé armband heren

€ 18,00

Katoenen armband

Unieke maat

Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

Grootte
Katoenkleur
Aantal

  Privacy - Beveiligingsbeleid

uw persoonsgegevens

  Leveringsbeleid

Alles wat u moet weten over levering

  Retourbeleid

Alles wat u moet weten over de retourzending

Macramé armband heren: de tijdloze

Deze macramé man armband zal je jeugdherinneringen weer opwen. Het zal perfect zijn voor meer discrete mannen die hun kinderzielen niet hebben verloren. De strakke, plantaardige en discrete stijl past perfect bij al je outfits. Daarnaast is de macramé armband een one-size-fits-all sie van sieraden die alleen bij u past. Verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren, zult u onvermijdelijk de kleur die u zal charmeren en u vertegenwoordigen. Dan... Op weg naar de herinneringen!

Sieraden art'emi, authentieke knowhow

Belgische sieraden art'emi biedt hoogwaardige sieraden gemaakt van unieke materialen. Gemaakt van katoen, de mannen macramé armband is soepel, aangenaam en gebruikelijk. Katoen is een plantaardige vezel. De laatste omringt de zaden van de katoenbomen. Ze wordt dan omgevormd tot een zoon. De draden worden vervolgens geweven om stof te maken.

Waarom kiezen voor katoen? Katoen is in de eerste plaats zeer absorberend. Het kan tot 8,5% van zijn gewicht in water opnemen. Maar dat is niet het enige voordeel van katoen. De laatste kan ook zeer goed bestand zijn tegen de hitte. Al deze elementen maken uw macramé armband zeer duurzaam en praktisch op een dagelijkse basis. Bij mooi weer of regenachtig weer, wees niet bang om trots deze mooie macramé armband te dragen.

Wat is macramé? Het macramé is een kunst die bestaat uit het maken van decoratieve knopen, hier met stukjes katoenen stof, om tot deze prachtige weergave te komen.

De macramé armband voor mannen, een zekere inzet om in sieraden

Zeer discreet en vooral gemakkelijk te dragen, zal dit kleine armbandje vinden dankzij je ogen. Dit is de perfecte armband om sieraden te gaan dragen. Bovendien u al onze creaties gratis laten leveren, waar ook ter wereld. Wij staan ook tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden. Fleur je pols op en begin aan het avontuur art'emi. Kies uit onze macramé armbanden.

Als je deze armband in macramé man, waarom niet maken het een familie juweel door te kiezen voor de vrouwen en kinderen versie?

11 Items

Specifieke referenties

ean13
5433683888514
upc
540338464506

Je bent misschien ook geïnteresseerd in