Macramé armband heren
  search
  • Macramé armband heren

  Macramé armband heren

  € 18,00

  Katoenen armband

  Unieke maat

  Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

  Grootte
  Katoenkleur
  Hoeveelheid

   

  Algemene verkoopvoorwaarden

   

  Leveringsvoorwaarden

   

  Retourbeleid

  Macramé armband voor heren: de tijdloze

  De macraméarmband van deze man zal je jeugdherinneringen doen herleven. Het zal perfect zijn voor meer discrete mannen die de ziel van hun kind niet hebben verloren. De strakke, plantaardige en discrete stijl past perfect bij al je outfits. Daarnaast is de macramé armband een one-size-fits-all juweel, dat alleen bij jou past. Verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren, zult u onvermijdelijk de kleur vinden die u zal charmeren en vertegenwoordigen. Dan... Op weg naar herinneringen!

  Sieraden art'emi, een authentieke knowhow

  De Belgian jewelry art'emi biedt kwaliteitsjuwelen gemaakt van unieke materialen. De macramé armband voor heren is gemaakt van katoen en is flexibel, aangenaam en gebruikelijk. Katoen is een plantaardige vezel. De laatste omringt de zaden van katoenplanten. Ze wordt dan omgevormd tot een zoon. De draden worden vervolgens geweven om stof te maken.

  Waarom kiezen voor katoen? Allereerst is katoen zeer absorberend. Het kan tot 8,5% van zijn gewicht in water absorberen. Maar dit is niet het enige voordeel van katoen. Deze laatste verdraagt ook zeer goed warmte. Al deze elementen maken uw macramé armband dagelijks extreem resistent en praktisch. Bij mooi weer of regen, wees niet bang om trots deze mooie macramé armband te dragen.

  Wat is macramé? Macramé is een kunst die bestaat uit het maken van decoratieve knopen, hier met stukjes katoenen stof, om deze prachtige weergave te bereiken.

  De macramé armband voor mannen, een veilige gok om aan de slag te gaan in sieraden

  Zeer discreet en vooral gemakkelijk te dragen, zal deze kleine armband de gunst van uw ogen vinden. Het is de perfecte armband om sieraden te gaan dragen. Daarnaast kunt u al onze creaties gratis laten bezorgen en dit, waar ook ter wereld. Wij staan ook tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden. Verfraai je pols en ga het avontuur aan art'emi. Kies uit onze macramé armbanden.

  Als je deze macraméarmband voor mannen leuk vond, waarom zou je er dan geen familiejuweel van maken door te kiezen voor de dames- en kinderversie?

  11 Produceren

  Specifieke referenties

  UPC
  540338464506
  EAN-13
  5433683888514

  Misschien vind je dit ook interessant