Macramé armband voor dames
  search
  • Macramé armband voor dames
  • Macramé armband voor dames

  Macramé armband voor dames

  € 18,00

  Katoenen armband

  Unieke maat

  Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

  Grootte
  Katoenkleur
  Hoeveelheid

   

  Algemene verkoopvoorwaarden

   

  Leveringsvoorwaarden

   

  Retourbeleid

  Macramé armband voor dames: een tijdloze armband

  Deze macramé vrouwen armband zal je jeugdherinneringen weer opwen. Het zal perfect zijn voor vrouwen met discrete charme, een beetje nostalgisch en die wil terug vallen een paar jaar. De strakke, plantaardige en discrete stijl past perfect bij je garderobe. Daarnaast is de macramé armband een one-size-fits-all sie van sieraden die alleen bij u past. Dus geen gedoe meer en laat je verleiden! Verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren, zult u onvermijdelijk vinden de kleur die u zal charmeren.

  Sieraden art'emi, authentieke knowhow

  Belgische sieraden art'emi toont zijn kwaliteitssieraden gemaakt met liefde en tederheid. Gemaakt van katoen, de dames macramé armband is soepel, aangenaam en gebruikelijk. Katoen is een plantaardige vezel. De laatste omringt de zaden van de katoenbomen. Ze wordt dan omgevormd tot een zoon. De draden worden vervolgens geweven om stof te maken.

  Waarom kiezen voor katoen? Katoen is in de eerste plaats zeer absorberend. Het kan tot 8,5% van zijn gewicht in water opnemen. Maar dat is niet het enige voordeel van katoen. Bovendien kan deze laatste ook zeer goed bestand zijn tegen de hitte. Al deze elementen maken uw macramé armband zeer duurzaam en praktisch op een dagelijkse basis. Bij mooi weer of regenachtig weer, wees niet bang om trots deze mooie macramé armband te dragen. Dus dames, geen excuses meer, en zwaai je polsen in ritmes met je favoriete kleur.

  Wat is het macramé? Het macramé is een kunst die bestaat uit het maken van decoratieve knopen, hier met stukjes katoenen stof, om tot deze prachtige weergave te komen.

  De macramé armband voorart'emivrouwen, een zekere inzet

  Gevuld met souvenirs en gemakkelijk te dragen, zal deze kleine armband te vinden dankzij je ogen. Als een fijne stof, het kan gaan met jeans en een kleine bloemenjurk! Bovendien u al onze sieraden gratis laten bezorgen, in heel Europa en zelfs over de hele wereld! We blijven ook tot uw beschikking om uw vragen over het productieproces te beantwoorden of als u ons gewoon uw jeugdherinneringen wilt vertellen. Fleur je pols op. Kies uit onze macramé armbanden.

  Als je deze armband leuk vond in macramé voor vrouwen, waarom zou je er dan geen familiejuweel van maken door te kiezen voor de mannelijke en kinderversie?

  5 Produceren

  Specifieke referenties

  UPC
  545644510145
  EAN-13
  5423698780408

  Misschien vind je dit ook interessant