De leer manchetarmband van vrouwen
  search
  • De leer manchetarmband van vrouwen
  • De leer manchetarmband van vrouwen

  De leer manchetarmband van vrouwen

  € 150,00

  De riem van het leer

  Gemonteerd met een 925 zilveren of vermeille hanger

  Breedte van de armband: 40 mm

  Instelbare maat

  Zilveren sluiting 925

  Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

  Lederkleur
  Hoeveelheid

   

  Algemene verkoopvoorwaarden

   

  Leveringsvoorwaarden

   

  Retourbeleid

  Leren damesarmband: een sieraad met grip!

  De leren manchetarmband voor dames met klavermedaillon is een juweel met karakter. Het zal de pols van de meest gedurfde en onverschrokken vrouwen sublimeren. Echte kleine avonturiers! Verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren, het zal aan uw verwachtingen voldoen. Wie zei dat een vrouw alleen fijne zilveren sieraden mag dragen? Niemand ! Dus, dames, laat los! Voor iedereen die niet graag dunne armbanden draagt, biedt de Belgische ontwerper Artémi je een goed compromis om je polsen aan te kleden.

  De sieraden van art'emi : uitzonderlijke materialen

  Art'emi sieraden staat synoniem voor knowhow en kwaliteit. De manchetarmband is gemaakt van twee verschillende materialen: nappaleer voor de manchet en zilver (of vermeil afhankelijk van de gekozen kleur), voor de klaverhanger.

  Nappaleer is glad leer. Om het flexibeler te maken, is het oppervlak behandeld. Daarom is deze manchetarmband toch licht en handig. Het is van uitstekende kwaliteit en dankzij zijn ondoordringbaarheid zeer goed bestand tegen zon en regen.

  De klaver hanger kan gemaakt worden van 925 zilver Dit type zilver bevat 92,5% zilver aangevuld met 7,5% koper. Alle zilveren sieraden van Art'emi het keurmerk "925" als teken van kwaliteit. Maar de klaver kan ook van vermeil worden gemaakt. Dit is 925 zilver dat een gouden laag heeft gekregen met een minimale dikte van 3 micron. Het goud dat voor de beplating wordt gebruikt, is 18 karaats goud, dat voor minstens 75% uit puur goud bestaat.

  Waarom kiezen voor de lederen manchetarmband met klaver medaille voor dames van art'emi ?

  Allereerst zal het uw pols kleden terwijl het uw persoonlijkheid benadrukt. Het zal ook je meest gewaagde outfits versterken. De etnische kant zal uiteraard originaliteit aan je look geven. Dit laatste brengt je rebelse kant naar voren en blijft chic, zodat het je nieuwe vlaggenschipaccessoire wordt, net als je leren jas. We herinneren je er ook aan dat het mogelijk is om het wereldwijd gratis te laten bezorgen. Voor meer bijzonderheid kunt u het klavermedaillon ook op uw gemak laten graveren. Ten slotte staan we tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden.

  Vond je deze leren manchetarmband voor dames leuk? U zult genieten van onze leren dubbele wikkelarmband voor dames.

  5 Produceren

  Specifieke referenties

  UPC
  548872647720
  EAN-13
  5446552672879

  Misschien vind je dit ook interessant