De massieve zilveren balarmband van de vrouw
search
  • De massieve zilveren balarmband van de vrouw
  • De massieve zilveren balarmband van de vrouw
  • Fijne parelbandje zilveren vrouw

Vrouwen zilveren bal armband

€ 45,00

Massief zilver 925

Lengte: Verstelbaar

Gewicht: 1.80g

Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

Aantal

  Privacy - Beveiligingsbeleid

uw persoonsgegevens

  Leveringsbeleid

Alles wat u moet weten over levering

  Retourbeleid

Alles wat u moet weten over de retourzending

Zilveren balarmband voor dames: wees chic bij elke gelegenheid

Elegant, sober of soms helemaal ontspannen, zilver is een kleur. Deze mooie zilveren bal armband vrouw springt in het oog. Bovendien is het heel gemakkelijk om dagelijkse outfits en mooie avondkleding aan te passen. Tot slot is het goede aan parels dat ze ook in de zomer en in de winter kunnen worden gedragen. Kortom, deze zilveren balarmband is tijdloos en tijdloos!

De knowhow van Art'emi sieraden

Art'emi beknibbelt namelijk niet op de kwaliteit van haar producten. Daarom is deze balarmband gemaakt van massief zilver. In het bijzonder, bekend als 925 zilver of sterling zilver, bestaat het uit 92,5% puur zilver en 7,5% koper. Deze legering geeft het juweel een ongeëvenaarde sterkte en kracht. Opgemerkt moet worden dat zilver al lang als een edelmetaal wordt beschouwd. Deze balarmband is echter, ondanks zijn naam, van grote lichtheid, daarom zal dit juweel niet te zwaar zijn om om de pols te dragen.

Ontdek zilveren zuigtabletten of de ovale zilveren sleutelhanger.

Oude technieken

Artémi Vasilakis biedt u kwaliteitsjuwelen, met opmerkelijke technischheid. Inderdaad, de ontwerper maakt al haar sieraden met de hand met behulp van zorgvuldige en delicate technieken. Het maakt gebruik van een specifiek materiaal aangepast aan elk type sieraden om precisie, creativiteit en weerstand te combineren. Ongetwijfeld zal zijn kunst en knowhow aan uw verwachtingen voldoen. Bezoek onze blogpagina over Brusselse juwelen.

Ontdek de diensten vanfferts door de juwelier Art'emi. Allereerst is het graveren van de sieraden helemaal gratis, daarna is de levering van uw sieraden ook gratis. Wij wensen u de beste ervaring met Art'emi.

Laat ons weten wat je ervan vindt op de site!

Tot slot, als u nog vragen heeft over personalisatie, een juweel of een bepaald verzoek, stuur ons dan een bericht. We helpen je graag verder.

5 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in