Zwarte agaatparels zwarte vrouwen zilveren armband
search
  • Zwarte agaatparels zwarte vrouwen zilveren armband
  • Zwarte agaatparels zwarte vrouwen zilveren armband

Zwarte agaat parels zwarte vrouw zilveren armband

€ 45,00

Zilver 925

Zwarte agaatparels

Lengte: 18 cm

Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

Aantal

  Privacy - Beveiligingsbeleid

uw persoonsgegevens

  Leveringsbeleid

Alles wat u moet weten over levering

  Retourbeleid

Alles wat u moet weten over de retourzending

De zwarte parel zilveren armband: pure elegantie

Onberispelijk, perfect, elegant: parels zijn een juweel dat door vrouwen van alle tijden wordt gewaardeerd. Vandaag biedt de Belgische ontwerper Artemi u een tijdloos juweel dat al uw outfits zal sublimeren: de zilveren armband zwarte parels voor vrouwen. Deze armband is van ongeëvenaarde elegantie. Kies dus dagelijks voor het laatste, maar ook voor evenementen zoals een bruiloft of een cocktail met uw bedrijf.

Een halfedelsteen: de zwarte agaat

De armband is gemaakt van zwarte agaat kralen. Dit is halfedelsteen. Zoals u weet, neemt Art'emi geen afstand van de kwaliteit van de materialen, daarom is deze armband van hoge kwaliteit. De zwarte agaat heeft veel betekenis. Het staat er inderdaad om bekend dat het beschermt tegen het kwaad en de problemen van het dagelijks leven. Bovendien behoren agaat in de Chinese astrologie tot de liefdesstenen die het sentimentele leven moeten bevorderen. Tot slot wordt deze steen vaak geassocieerd met zilver, zoals bij deze zwarte parel zilveren armband. Tot slot is het zilver dat de ontwerper Artemi gebruikt zilver 925, resistent en robuust, ideaal voor uw dagelijks leven.

Wilt u meer informatie over Art'emi sieradenmaterialen? Bekijk onze materialengids.

Dat is nog niet alles, Art'emi biedt je aan om deze armband samen te stellen met de zilveren slavenarmband en de vrouwen drop medal armband.

Brusselse juwelierszaak Art'emi

Ontdek DE DIENSTEN VANFFERTS door de juwelier Art'emi. Allereerst is het graveren van de sieraden helemaal gratis, daarna is de levering van uw sieraden ook gratis. Wij wensen u de beste ervaring met Art'emi.

Laat ons weten wat je ervan vindt op de site!

Tot slot, als u nog vragen heeft over personalisatie, een juweel of een bepaald verzoek, stuur ons dan een bericht. We helpen je graag verder.

5 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in