Ben je op zoek naar cadeau-ideeën voor Vaderdag, je vriendje of zelfs voor de verjaardag van je zoon, maar heb je geen inspiratie? Vind hier onze top 10 van de beste graveerideeën voor mannen om de mannen om je heen te verrassen met een uniek sieraad. Symbolen van overwinning, macht en kracht, herenjuwelen waren al erg populair tijdens het oude Griekenland en worden nog steeds zeer gewaardeerd door mannen. We kunnen de afgelopen jaren zelfs bepaalde trends waarnemen, vooral bij aanpasbare sieraden.

Top 10 graveerideeën voor mannen

1. Brand een dasspeld

Voor een chique en verfijnde stijl, zal een gepersonaliseerde dasclip een must-have zijn in de herengarderobe. De gepersonaliseerde art'emi dasklem, beëdigd met zijn initialen, zal jaloers zijn op het kantoor.

2. De beroemde armband om te graveren

Een grote sieradenklassieker, de gegraveerde kinketting , met in het bijzonder een voornaam, heeft zich de afgelopen jaren opnieuw gevestigd als een trend in België, Frankrijk en ook aan de andere kant van de Atlantische Oceaan. Het kan zijn eigen voornaam zijn of die van een familielid.

Atelier voor het graveren van juwelen in Brussel

3. Een aanpasbare armband

Als u de voorkeur geeft aan een andere armbandstijl, vindt u al onze aanpasbare armbandaanbiedingen op onze speciale pagina. Er kan bijvoorbeeld een datum worden gegraveerd op een van onze mooie armbanden of zelfs belangrijke initialen op onze medaille-armband.

4. Op maat gemaakte manchetknopen

Als je lieveling of vader hun werkkostuum saai vindt, geef ze dan gepersonaliseerde manchetknopen met een ontwerp of symbool. Naast een unieke stijl is dit gepersonaliseerde accessoire een leuke manier om in alle discretie een boodschap over te brengen.

gepersonaliseerde gegraveerde manchetknopen

5. Een geldclip

Mannen houden er vaak van om hun zilver in hun zak te houden. Past een portemonnee daar niet, verras hem dan met een geldclip met een persoonlijke boodschap erop.

VRAAG EEN GRAVURE AAN

6. Personaliseer een militaire plaquette

Een gepersonaliseerde militaire plaquette is een ketting waar veel mannen van houden. Het kan worden gegraveerd met een bericht of zelfs een belangrijke datum (data) voor de drager. Hij kan bijvoorbeeld de geografische coördinaten van de geboorte van zijn kinderen dragen. Als je een ander soort ketting wilt, ga dan naar onze speciale pagina.

7. En een sobere hanger?

Als de man aan wie u een gepersonaliseerd juweel wilt schenken, al een ketting om zijn nek of een koordarmband draagt, kunt u een mooie zilveren hanger toevoegen met een woord of meerdere voornamen.

8. Gegraveerde kraagboorden

Een zin die je zelf hebt geschreven, kan op een aanpasbare halsband worden gegraveerd. Dit is een verrassend en opwindend cadeau, want niemand zal weten wat er onder de kraag van je geliefde schuilgaat.

9. Sleutelhangers met gepersonaliseerde inscriptie

Als je mannelijke familielid geen sieraden draagt maar je hem een uniek cadeau wilt geven, laat dan een Art'emi-sleutelhanger graveren. Een zin, data, een tekening, bedenk een unieke boodschap die jouw cadeau speciaal zal maken in de ogen van je geliefde, broer, neef ...

10. De tweelingjuwelen

Een persoonlijk en gewoon juweel! Laat twee dubbele sieraden graveren die alleen betekenis hebben voor degenen die ze dragen. Het kan bijvoorbeeld een zin zijn, in tweeën gedeeld. Het eerste deel, zichtbaar op een van de juwelen, wordt dan voltooid door het tweede, ingeschreven op het tweede. Hier is een geweldig idee voor een vader-zoon cadeau of voor een gewoon sieraad voor Valentijnsdag of een huwelijksverjaardag.

De graveerworkshop art'emi voert uw bericht in

Elegant, viriel of liever discreet, terwijl ze origineel en creatief zijn, aanpasbare sieraden voor mannen zullen uw mannelijke familieleden in verrukking brengen. Van manchetknopen tot meer discrete en klassieke armbanden, tot kettingen, laat je fantasie de vrije loop om het volgende cadeau te ontwerpen dat je gaat geven. Dankzij het brede assortiment aan art'emi personaliseerbare sieraden kan iedereen een cadeau naar wens vinden.

Aarzel niet om ons te bezoeken in ons atelier voor het graveren van juwelen in Brussel voor uw ideeën voor het graveren van tekst. Wij werken binnen 24 uur aan uw te graveren sieraden en objecten.

Neem contact op