Ben je op zoek naar cadeau-ideeën voor Vaderdag, je vriendje of de verjaardag van je zoon, maar heb je inspiratie nodig?  Vind hier onze top 10 beste graveerideeën voor mannen om de mannen om je heen te verrassen met een uniek juweel. Symbolen van overwinning, macht en kracht, heren sieraden waren al erg populair tijdens de Griekse oudheid en blijven erg populair bij mannen vandaag. We kunnen zelfs enkele trends in de afgelopen jaren waarnemen, vooral op aanpasbare sieraden.

Gratis graveren

De 10 beste graveerideeën voor mannen

 1. Een dasclip graveren

  Voor een chique en verfijnde stijl zal een gepersonaliseerde tieclip een must have blijken te zijn van de herenkleedkamer. Beëdigd met haar initialen, zal de custom art'emi tie clip jaloers zijn op kantoor.

 2. De beroemde fijnproever om te graveren

  Een grote klassieker van sieraden, de gegraveerde fijnproever, met een voornaam in het bijzonder, heeft zich opnieuw gevestigd als een trend van de laatste jaren in België, Frankrijk maar ook over de Atlantische Oceaan. Het kan zijn eigen voornaam zijn of die van een van zijn familieleden.  

 3. Een aanpasbare armband

  Als u de voorkeur geeft aan een andere stijl armband, vindt u al onze aanpasbare armbandaanbieding op onze speciale pagina. Een datum kan bijvoorbeeld worden gegraveerd op een van onze mooie biezen of belangrijke initialen op onze medaillearmband.

 4. Manchetknopen op maat

  Als je geliefde of vader zijn werkkostuums saai vindt, bied hem dan gepersonaliseerde manchetknopen aan met een tekening of symbool. Naast een unieke stijl is dit gepersonaliseerde accessoire een leuke manier om discreet een boodschap over te brengen.

 5. Een bankbiljetclip

  Mannen houden hun geld vaak graag op zak. Als een portemonnee er niet per se doorheen gaat, verras hem dan met een notitieclip met een persoonlijke boodschap.

De kwaliteit van Art'emi juwelen

Onze juwelier besteedt veel zorg aan de keuze van haar materialen. De ethiek van haar winkel is het ontwerpen van juwelen van onberispelijke kwaliteit, tijdloos en duurzaam. Daarom werkt Artemi alleen met uitzonderlijke materialen.

Onder de metalen besluit zij vooral te werken met een tijdloos juwelenmateriaal, massief zilver. Deze is gemakkelijk te herkennen aan het 925-keurmerk. Dit metaal laat onze juwelier toe een onberispelijke kwaliteit te garanderen in haar creaties. U kunt hier ook de andere metalen ontdekken die in Art'emi's juwelen worden gebruikt. Kom en ontdek de oorsprong, de geschiedenis en het gebruik van zilver, goud en vermeil.

Maar de juwelierszaak houdt daar niet op, zij biedt ook sublieme juwelen bezet met edelstenen. Turkoois, toermalijn, koraal, kwarts, agaat en paarlemoer, u vindt er iets voor elke smaak en elke gelegenheid. Als u meer wilt weten over deze edelstenen, dan kan dat hier. Ontdek de krachten en betekenissen van deze edelstenen.

Onze juwelencollectie is verkrijgbaar voor dames, heren en kinderen. Het bestaat uit ringen, armbanden, halskettingen, kettingen, armbanden, accessoires, hangers, maar ook oorbellen. Onze juwelencollecties beperken zich niet tot halfedelstenen en zilveren juwelen. Wij bieden ook originelere juwelen voor meer fantasie en bohemien looks. Op deze pagina ontdekt u onze juwelen van katoen, hout, leer en zelfs polyester.

De 10 beste graveerideeën voor mannen

 1. Een militaire plaquette aanpassen

  Een gepersonaliseerde militaire plaquette is een ketting die door veel mannen wordt gewaardeerd. Het kan worden gegraveerd met een boodschap of belangrijke datum (s) voor de persoon die het zal dragen. Hij kan bijvoorbeeld de geografische coördinaten van de geboorte van zijn kinderen dragen. Als je een ander soort ketting wilt, ga dan naar onze speciale pagina.

 2. En een nuchtere hanger?

  Als de man aan wie u een gepersonaliseerd juweel wilt aanbieden al een ketting om zijn nek of een koordarmband draagt, kunt u een mooie zilveren hanger toevoegen die is versierd met een woord of verschillende voornamen.

 3. Gegraveerde hemdkraag walvissen

  Een zin die door uzelf is geschreven, kan worden gegraveerd op een aanpasbare halsbandwalvis. Dit is een verrassend en opwindend cadeau, omdat niemand zal weten wat er onder de kraag van je lieveling schuilgaat.

 4. Sleutelhangers met gepersonaliseerde registratie

  Als je mannelijke familielid geen sieraden draagt, maar je wilt hem een uniek geschenk geven, laat dan een Art'emi-sleutelhanger graveren. Een zin, data, een tekening bedenken een unieke boodschap die jouw cadeau speciaal zal maken in de ogen van je geliefde, broer, neef… 

 5. Twin sieraden

  Een gepersonaliseerd en gemeenschappelijk juweel! Laat twee dubbele juwelen graveren die alleen zinvol zijn voor degenen die ze dragen. Het kan bijvoorbeeld een zin zijn, verdeeld in tweeën. Het eerste deel, zichtbaar op een van de juwelen, zal dan worden voltooid door het tweede, gegraveerd op het tweede. Hier is een uitstekend idee voor een vader-zoon cadeau of voor een gemeenschappelijk juweel voor Valentijnsdag of een huwelijksverjaardag.

Gratis verzending

De graveerworkshop Art'emi uw boodschap gegraveerd

Elegant, viriel of liever discreet, terwijl het origineel en creatief is, zullen aanpasbare sieraden voor mannen uw mannelijke geliefden verrukken. Van manchetknopen, tot meer discrete en klassieke rushes, tot kettingen, laat je fantasie de vrije loop om het volgende geschenk aan te duiden dat je gaat geven. Het brede scala aan aanpasbare Art'emi-sieraden stelt iedereen in staat om een geschenk naar wens te vinden.

Aarzel niet om ons te bezoeken in ons juwelengraveeratelier in Brussel voor uw ideeën om tekst te graveren. Wij werken in 24 uur aan uw sieraden en objecten om te graveren.

Bel ons: +32 496 71 08 40

Maandag tot vrijdag van 09u tot 18u