Op zoek naar een cadeau voor je vriendin, zus, vriend? Vind hier onze top 10 van de beste graveerideeën voor vrouwen om de mensen om je heen te plezieren met een gepersonaliseerd juweel. Symbolen van vrouwelijkheid, elegantie en delicatesse, veel vrouwen versieren zichzelf graag met sieraden. Een gepersonaliseerd Art'emi-juweel zal verrukken met zijn uniekheid en originaliteit.

Gratis gravure 

Top 10 graveerideeën voor vrouwen :

  1. Graveer een symbolische datum voor jullie beiden. Of het nu je vriendin, je grootmoeder of je neef is, er zijn dates die een relatie markeren. Dus laat dit laatste schrijven op een van onze personaliseerbare zilveren of vermeil sieraden. U kunt kiezen voor een datum in Arabische cijfers maar ook in Romeinse cijfers.

  2. Geografische coördinaten die op een juweel zijn gegraveerd, hebben hetzelfde effect als een geheime code. Alleen jij en de persoon die de gepersonaliseerde sieraden ontvangt, kennen de waarde en betekenis ervan.

  3. Een zin die je zelf hebt geschreven voor een delicaat en mooi statement op een gouden of zilveren juweel.

  4. Voeg een citaat toe uit haar favoriete liedje, film, boek dat een speciale weerklank voor haar heeft voor een sieraad dat de persoonlijkheid van de drager weerspiegelt.

  5. Laat een woord of korte zin in een dialect of vreemde taal graveren. Het exotisme en de vertrouwelijkheid van dit bericht zullen uw geliefde zeker raken.

De kwaliteit van Art'emi juwelen

Onze juwelier besteedt veel zorg aan de keuze van haar materialen. De ethiek van haar winkel is het ontwerpen van juwelen van onberispelijke kwaliteit, tijdloos en duurzaam. Daarom werkt Artemi alleen met uitzonderlijke materialen.

Onder de metalen besluit zij vooral te werken met een tijdloos juwelenmateriaal, massief zilver. Deze is gemakkelijk te herkennen aan het 925-keurmerk. Dit metaal laat onze juwelier toe een onberispelijke kwaliteit te garanderen in haar creaties. U kunt hier ook de andere metalen ontdekken die in Art'emi's juwelen worden gebruikt. Kom en ontdek de oorsprong, de geschiedenis en het gebruik van zilver, goud en vermeil.

Maar de juwelierszaak houdt daar niet op, zij biedt ook sublieme juwelen bezet met edelstenen. Turkoois, toermalijn, koraal, kwarts, agaat en paarlemoer, u vindt er iets voor elke smaak en elke gelegenheid. Als u meer wilt weten over deze edelstenen, dan kan dat hier. Ontdek de krachten en betekenissen van deze edelstenen.

Onze juwelencollectie is verkrijgbaar voor dames, heren en kinderen. Het bestaat uit ringen, armbanden, halskettingen, kettingen, armbanden, accessoires, hangers, maar ook oorbellen. Onze juwelencollecties beperken zich niet tot halfedelstenen en zilveren juwelen. Wij bieden ook originelere juwelen voor meer fantasie en bohemien looks. Op deze pagina ontdekt u onze juwelen van katoen, hout, leer en zelfs polyester.

  1. Als u een mooi juweel uit het tijdperk van de tijd wilt schenken, kies dan voor een symbool met fijne lijnen om te graveren op het gepersonaliseerde juweel van uw keuze en dat de hals, de pols of de vinger zal sieren van de vrouw die dit geschenk zal ontvangen. .

  2. Graveer een voornaam voor een tijdloos gepersonaliseerd juweel. Of het nu van jou is of van degene aan wie je dit gepersonaliseerde juweel schenkt, het is al jaren een trendy gravure.

  3. Wat is er leuker dan de bijnaam te maken die je aan je beste vriendin, je zus, geeft? Door dit juweel te dragen ga je er overal mee naartoe.

  4. Bij Art'emi kunnen we uw persoonlijke of persoonlijke tekening graveren. Zo kunt u op een van onze sieraden voor vrouwen de contouren van het land graveren die u samen tijdens een vorige reis heeft ontdekt. Om dit te doen, stuur ons door een afbeelding te scannen of zelfs een tekening die u zelf hebt getekend.

  5. Wordt uw relatie gekenmerkt door een diepe band? Laat je afdruk graveren op een sieraad dat je later aan je oma, je vriendin, geeft om haar te verrassen.

Gratis levering 

Ons graveeratelier in Brussel.

Dus wacht niet langer om de aanpasbare sieraden voor vrouwen te kiezen die je leuk vindt en de tekening, de datum en de liefdesboodschap erop te laten verschijnen. Art'emi garandeert u gravures gemaakt met delicatesse en professionaliteit in slechts 24 uur in ons atelier in Brussel.

Bel ons op: +32 496 71 08 40

Maandag tot vrijdag van 9u tot 18u