Op zoek naar een cadeau voor je vriendin, zus, vriend? Vind hier onze top 10 van de beste graveerideeën voor vrouwen om de mensen om je heen te plezieren met een gepersonaliseerd juweel. Symbolen van vrouwelijkheid, elegantie en delicatesse, veel vrouwen versieren zichzelf graag met sieraden. Een gepersonaliseerd Art'emi-juweel zal verrukken met zijn uniekheid en originaliteit.

Top 10 graveerideeën voor vrouwen:

 1. Graveer een symbolische datum voor jullie beiden. Of het nu je vriendin, je grootmoeder of je neef is, er zijn dates die een relatie markeren. Dus laat dit laatste schrijven op een van onze personaliseerbare zilveren of vermeil sieraden. U kunt kiezen voor een datum in Arabische cijfers maar ook in Romeinse cijfers.

 2. Geografische coördinaten die op een juweel zijn gegraveerd, hebben hetzelfde effect als een geheime code. Alleen jij en de persoon die de gepersonaliseerde sieraden ontvangt, kennen de waarde en betekenis ervan.

  Vrouw gravure geografische coördinaten

 3. Een zin die je zelf hebt geschreven voor een delicaat en mooi statement op een gouden of zilveren juweel.

 4. Voeg een citaat toe uit haar favoriete liedje, film, boek dat een speciale weerklank voor haar heeft voor een sieraad dat de persoonlijkheid van de drager weerspiegelt.

 5. Laat een woord of korte zin in een dialect of vreemde taal graveren. Het exotisme en de vertrouwelijkheid van dit bericht zullen uw geliefde zeker raken.

 6. Als u een mooi juweel uit het tijdperk van de tijd wilt schenken, kies dan voor een symbool met fijne lijnen om te graveren op het gepersonaliseerde juweel van uw keuze en dat de hals, de pols of de vinger zal sieren van de vrouw die dit geschenk zal ontvangen. .

 7. Graveer een voornaam voor een tijdloos gepersonaliseerd juweel. Of het nu van jou is of van degene aan wie je dit gepersonaliseerde juweel schenkt, het is al jaren een trendy gravure.

 8. Wat is er leuker dan de bijnaam te maken die je aan je beste vriendin, je zus, geeft? Door dit juweel te dragen ga je er overal mee naartoe.

 9. Bij Art'emi kunnen we uw persoonlijke of persoonlijke tekening graveren. Zo kunt u op een van onze sieraden voor vrouwen de contouren van het land graveren die u samen tijdens een vorige reis heeft ontdekt. Om dit te doen, stuur ons door een afbeelding te scannen of zelfs een tekening die u zelf hebt getekend.

 10. Wordt uw relatie gekenmerkt door een diepe band? Laat je afdruk graveren op een sieraad dat je later aan je oma, je vriendin, geeft om haar te verrassen.

Ons graveeratelier in Brussel.

Dus wacht niet langer om de aanpasbare sieraden voor vrouwen te kiezen die je leuk vindt en de tekening, de datum en de liefdesboodschap erop te laten verschijnen. Art'emi garandeert u gravures gemaakt met delicatesse en professionaliteit in slechts 24 uur in ons atelier in Brussel.

Laat een sieraad graveren