Zilveren aanpasbare boom van het leven medaille 15mm kind
  search
  • Zilveren aanpasbare boom van het leven medaille 15mm kind
  • Typografie ketting medaille levensboom aanpasbare zilver 15mm kind
  • ketting kraag boom van het leven aanpasbare zilveren 15mm kind
  • ketting kraag boom van het leven aanpasbare zilveren 15mm kind

  Zilveren aanpasbare boom van het leven medaille 15mm kind

  € 95,00

  Massief zilver 925

  Gewicht: 4,69gr

  Lengte: 42 cm

  Meting levensboom: 2 cm X 2,10 cm

  Medaille diameter: 1,5 cm

  Aantal tekens: Recto/Verso: 20 tekens

  Gratis graveren

  Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

  Typografie
  Grootte
  Hoeveelheid

  Aanpassing

  Vergeet niet om uw personalisatie op te slaan, zodat u deze aan de winkelwagen kunt toevoegen
  • Maximaal 250 tekens
  • Geen bestanden geselecteerd .png .jpg .gif
  • Maximaal 250 tekens
  • Geen bestanden geselecteerd .png .jpg .gif
  • Maximaal 250 tekens
   

  Algemene verkoopvoorwaarden

   

  Leveringsvoorwaarden

   

  Retourbeleid

  Boom des levens medaille ketting

  Bent u op zoek naar een cadeau-idee om uw kleintje het perfecte cadeau te geven? Je wilt een gouden of zilveren juweel met betekenis aanbieden? Kies voor de levensboom medaille ketting in massief zilver met 925 keurmerk! De boom des levens betekent lichamelijke en geestelijke bloei. Dit prachtige zilveren sieraad is een uniek en symbolisch geschenk. Een boodschap van liefde en eeuwig leven zal worden doorgegeven aan het kind dat het juweel ontvangt. Deze levensboom ketting bestaat uit een 15mm medaille en een levensboom hanger. U kunt dus graveren wat u wilt, zoals uw initialen om een uniek en origineel geschenk te maken.

  Maak je aanpasbare boomketting uniek

  U wilt een uniek en aanpasbaar geschenk voor uw kind, neefje of petekind? Laat u verleiden door de gepersonaliseerde boom des levens ketting voor kinderen. Inderdaad, het is het ideale geschenk dat uw kind zeker zal bevallen. Deze prachtige levensboom ketting kan worden gepersonaliseerd in massief zilver en zal perfect zijn als verjaardagscadeau of als kerstcadeau. Bovendien bieden wij een breed scala aan typografie, zodat u kunt kiezen wat het beste bij u past. Zo kunt u oneindig gepersonaliseerde juwelen maken volgens uw smaak. Op de medaille kunt u namelijk een kleine liefdesboodschap, initialen of de voornaam schrijven van de persoon die het geschenk ontvangt. Verschillende opties zijn mogelijk!

  Bovendien zal deze prachtige halsketting in massief zilver de persoon die hem draagt in staat stellen glamoureus, elegant en trendy te zijn, terwijl hij toch discreet en subtiel blijft. De ketting van de levensboom is tijdloos om in zijn juwelenkistje te hebben. U zult deze prachtige ketting voor alle gelegenheden kunnen dragen , want hij past perfect bij al uw garderobe.

  Maar vergeet vooral niet dat het op maat maken van uw man-vrouw juwelen die in goud en zilver zijn helemaal gratis is net als de levering! Aarzel daarom niet langer en plaats uw bestelling van gouden of zilveren juwelen op Art'emi!

  De levensboom ketting van de juwelierszaak Art'emi

  Eerst en vooral is het belangrijk te weten dat het juweliershuis Art'emi zijn man-vrouw en kinderjuwelen realiseert uit uitzonderlijke materialen. Het juwelenmerk Art'emi heeft inderdaad massief zilver gebruikt om de levensboomketting op maat van kinderen te maken. 92,5 % puur zilver en 7,5 % koper vormen dit metaal, dat een grote stevigheid en weerstand aan het juweel geeft. Zo zult u deze ketting van generatie op generatie kunnen doorgeven. Bovendien vindt u de halsketting medaille levensboom aanpasbaar in 20mm maar ook in 10mm. Het is ook verkrijgbaar voor vrouwen en voor mannen.

  Het juwelenmerk Art'emi biedt u ook zijn collectie juwelen voor mannen en zijn collectie juwelen voor vrouwen. U vindt er alles zoals armband, gouden ring, lange halsketting, zilveren ketting, creool, gegraveerde medaille, manchetknopen, hangerhalsketting, lederen armbanden, naamketting, enz. Het juwelenmerk Art'emi gebruikt ook de beste edele metalen voor de vervaardiging van zijn juwelen. U vindt er toermalijn, koraal, turkoois, fijne stenen, paarlemoer, halfedelstenen, witgoud, geelgoud, koraal, 18K goud, vermeil, kwarts, massief zilver, leer, agaat en vele andere.

  De andere juwelen vanArt'emi

  Art'emi stelt u ook voor om naast de levensboom ketting, haar bohemien medaille ketting voor vrouw te laten graveren. Deze prachtige halsketting in massief zilver zal je een prachtige halslijn geven en je doen stralen. Je kunt trendy, glamoureus en subtiel zijn met je medailleketting. Aarzel niet om naar onze site te gaan om al onze juwelen te ontdekken. Tot slot, als u vragen heeft over het graveren of een ander juweel, zullen wij u graag te woord staan. Aarzel niet om ons een bericht te sturen. Ontdek ook op onze blog ons artikel voor een geschenk gravure kind. Op deze manier heeft u ideeën voor het graveren van uw gouden en zilveren sieraden. U vindt er ook tal van ideeën voor een uniek geschenk.

  4 Produceren

  Specifieke referenties

  UPC
  543371311066
  EAN-13
  5427345574044

  Misschien vind je dit ook interessant