De knopen van de springer zilveren vrouw
search
  • De knopen van de springer zilveren vrouw
  • De knopen van de springer zilveren vrouw
  • De knopen van de springer zilveren vrouw
  • De knopen van de springer zilveren vrouw
  • De knopen van de springer zilveren vrouw

De knopen van de springer zilveren vrouw

€ 145,00

Massief zilver 925

Kettinglengte: 55 cm

6 knoopvormige hanger 2 cm lang

Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

Aantal

Minimale afname van het product is 5.

  Privacy - Beveiligingsbeleid

uw persoonsgegevens

  Leveringsbeleid

Alles wat u moet weten over levering

  Retourbeleid

Alles wat u moet weten over de retourzending

Vrouwen zilveren knopen: de definitie van delicatesse

Toon genegenheid voor deze prachtige jumper zilveren knopen vrouw! Elegant en verfijnd, deze trui zal u begeleiden tijdens al uw dagelijkse activiteiten. De jumpers zijn een teken van casual casual chic. Hier maken de kleine knopen het een discreet en trendy juweel, dat ondanks zijn grote formaat gemakkelijk te dragen blijft. Het zal de kleine aanraking van elegantie uw stijl behoeften. Zeer gemakkelijk te dragen, op hetzelfde moment onderscheiden en durven, kiezen voor deze weelderige jumper, die zal sublimeren je nek.

Art'emi en zilveren creaties

Belgische sieraden art'emi maakt prachtige sieraden gemaakt van kwaliteitsmaterialen. Zo is de vrouwen zilveren knoop jumper is gemaakt van massief zilver (ook bekend als 925 zilver of sterling zilver). Het is een legering van 92,5% zilver en 7,5% koper. Bovendien staat puur zilver bekend om zijn kneedbaarheid. Het is de combinatie van zilver en koper die het mogelijk maakt de kraag zo robuust en resistent te zijn. De "925" punch is aanwezig op alle creaties art'emi in zilver, als garantie voor kwaliteit.

Waarom kiezen voor de zilveren knoop jumperart'emi vrouw?

Om te beginnen, zal de finesse van deze jumper je een gewaardeerd juweel en dierbaar voor je. Hij zal zijn plaats vinden in uw juwelencollectie. Voortzetting van de "summer by the sea" collectie, zal deze knoop jumper in massief zilver uw dagelijkse bondgenoot. Daarnaast herinneren wij u er ook aan dat u al onze sieraden wereldwijd gratis laten bezorgen. We bieden ook een gratis graveer- en maatwerkservice voor uw sieraden. Tot slot blijven wij uiteraard luisteren om u te adviseren en al uw vragen over het koop- en productieproces te beantwoorden.

Altijd in het thema van vakantie, de zee en de luie, art'emi stelt tot uw beschikking de zilveren knoop ring vrouw.

10 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in