De knopen van de springer zilveren vrouw
  search
  • De knopen van de springer zilveren vrouw
  • De knopen van de springer zilveren vrouw
  • De knopen van de springer zilveren vrouw
  • De knopen van de springer zilveren vrouw
  • De knopen van de springer zilveren vrouw

  De knopen van de springer zilveren vrouw

  € 145,00

  Massief zilver 925

  Kettinglengte: 55 cm

  6 knoopvormige hanger 2 cm lang

  Gratis levering - Verzending binnen 24u-48u

  Hoeveelheid

  De minimale bestelhoeveelheid voor dit product is 5.

   

  Algemene verkoopvoorwaarden

   

  Leveringsvoorwaarden

   

  Retourbeleid

  Vrouwen zilveren knopen: de definitie van delicatesse

  Toon genegenheid voor deze prachtige jumper zilveren knopen vrouw! Elegant en verfijnd, deze trui zal u begeleiden tijdens al uw dagelijkse activiteiten. De jumpers zijn een teken van casual casual chic. Hier maken de kleine knopen het een discreet en trendy juweel, dat ondanks zijn grote formaat gemakkelijk te dragen blijft. Het zal de kleine aanraking van elegantie uw stijl behoeften. Zeer gemakkelijk te dragen, op hetzelfde moment onderscheiden en durven, kiezen voor deze weelderige jumper, die zal sublimeren je nek.

  Art'emi en zilveren creaties

  Belgische sieraden art'emi maakt prachtige sieraden gemaakt van kwaliteitsmaterialen. Zo is de vrouwen zilveren knoop jumper is gemaakt van massief zilver (ook bekend als 925 zilver of sterling zilver). Het is een legering van 92,5% zilver en 7,5% koper. Bovendien staat puur zilver bekend om zijn kneedbaarheid. Het is de combinatie van zilver en koper die het mogelijk maakt de kraag zo robuust en resistent te zijn. De "925" punch is aanwezig op alle creaties art'emi in zilver, als garantie voor kwaliteit.

  Waarom kiezen voor de zilveren knoop jumperart'emi vrouw?

  Om te beginnen, zal de finesse van deze jumper je een gewaardeerd juweel en dierbaar voor je. Hij zal zijn plaats vinden in uw juwelencollectie. Voortzetting van de "summer by the sea" collectie, zal deze knoop jumper in massief zilver uw dagelijkse bondgenoot. Daarnaast herinneren wij u er ook aan dat u al onze sieraden wereldwijd gratis laten bezorgen. We bieden ook een gratis graveer- en maatwerkservice voor uw sieraden. Tot slot blijven wij uiteraard luisteren om u te adviseren en al uw vragen over het koop- en productieproces te beantwoorden.

  Altijd in het thema van vakantie, de zee en de luie, art'emi stelt tot uw beschikking de zilveren knoop ring vrouw.

  10 Produceren

  Specifieke referenties

  UPC
  545593859975
  EAN-13
  5437647234898

  Misschien vind je dit ook interessant